Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jes Stein Pedersen

Foredrag om litteratur, kultur og politik

Jes Stein Pedersen

Journalist, litteraturkritiker og cand.phil i samfundsfag

Uforpligtende forespørgsel på Jes Stein Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jes

Lecture icon

Foredrag

Jes Stein Pedersen er journalist og kendt fra sin tidligere værtsrolle på DR2’s Deadline. Jes er uddannet cand.phil i samfundsfag, og har tidligere arbejdet som kulturredaktør på bl.a. Politiken, hvor han i dag fungerer som litteraturanmelder.

Jes har forfattet og redigeret en række bøger, bl.a.: “Drømme om Danmark”, “Med forbehold for isbjerge – essays fra Opløsningstiden” og “Fra Kamp til Kultur”.

I 2009 modtog han Kunstrådets formidlingspris med ordene: “Jes Stein Pedersen insisterer på det grundige forarbejde, på forbindelseslinjerne og kontrasterne mellem kultur, kunst, litteratur, filosofi, samfund og politik – på eftertanke og refleksion. Hæderlighed, saglighed, fordybelse og kunsten at lytte. Klassiske dyder som Jes Stein Pedersen formår at fastholde og videreudvikle med en passion, som alle der har set ham på en skærm, mærker og kan inspireres af.

Se foredrag med Jes Stein Pedersen
Jes Stein Pedersen foredrag

Årtes bedste bøger

På baggrund af sit mangeårige virke som litteraturredaktør ved Politiken og vært for bl.a. podcasten Bogfolk holder Jes Stein Pedersen dette online foredrag om årets bedste bøger.

Udgangspunktet er en skarp præsentation af 30 til 40 bøger, som er aktuelle, enten qua deres udgivelse eller pga. deres tematik og rolle i litteraturen. Efter oplægget er der mulighed for spørgsmål og svar og der sendes en liste over de bøger, som har været på tale.

Foredraget fungerer rigtig godt online og har fået en meget fin respons. Det varer ca. en time og det kan meget nemt tilpasses jer som målgruppe eller jeres specifikke ønsker. Det hele foregår digitalt via Zoom eller Teams.

Referencer

Forespørg på Jes Stein Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99