Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jørgen Skouboe Møller

Spændende foredrag om naturen og 'Nak og Æd'

Jørgen Skouboe Møller

Autodidakt TV-mager og produktionsleder kendt fra Nak & Æd

Uforpligtende forespørgsel på Jørgen Skouboe Møller

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jørgen

Lecture icon

Foredrag

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen Skouboe er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på i samarbejde med Nikolaj Kirk.

I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om Jagt og Mad. I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og sin egen holdning til jagt. Jørgen Skouboe får fantastiske tilbagemeldinger på sit foredrag, som man også kan se i nedenstående referencer, hvor både jagtforeninger og biblioteker såvel som privatpersoner giver positive tilbagemeldinger. Med et Jørgen Skouboe foredrag er du garanteret en succes.

Udover jagt har Jørgen en stor passion for pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og ikke mindst biavl, som også vil kunne inddrages i et Jørgen Skouboe foredrag.

Se foredrag med Jørgen Skouboe Møller
Jørgen Skouboe Møller foredrag

Nak & Æd

I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han om sit arbejde og om sin holdning til jagt.  Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange, der kigger med når Jørgen holder foredrag? Det og meget mere får I svar på i foredraget med Jørgen Skouboe, som ca. vil vare 1 time.

Efter pausen kan I vælge mellem følgende:

1.” Mens vi venter på at dø ”

Jørgen fortæller om programmet ”Mens vi venter på at dø” på DR2, som for ham handler om at bruge tiden til det, vi drømmer om. I skal også høre om, hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller alene.

2. Jagt & Mad i Norden

Jørgen fortæller om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores Nordiske brødres jagtkultur. Jagten på White Tail i Finland var en jagtform, som Jørgen aldrig havde drømt om. På Svalbard skød han en Remmesæl midt i isbjørnens spisekammer og i Grønland frøs det minus 38 grader, da han endelig stod overfor Moskus oksen. Vi skal også høre om jagten på Urfuglen i Sverige, Rensdyret på Island, Mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter Helleflynder på Lofoten der ligger 350 km ude i Norskehavet.

Referencer

Forespørg på Jørgen Skouboe Møller

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99