Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Malene Charlotte Larsen

Foredrag om unge

Malene Charlotte Larsen

Forsker, kommentator, skribent og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Malene Charlotte Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Malene

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Malene Charlotte Larsen er en af Danmarks førende eksperter i sociale medier og digital ungdomskultur. Hun bliver flittigt brugt som kommentator i danske aviser, radio og TV om emner, som omhandler unges internetbrug.

De seneste ti år har Malene fulgt danske teenageres brug af sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat, og har skrevet flere artikler om emnet.

Malene er lektor ved Aalborg Universitet, hvor hun forsker i sociale medier og digital ungdomskultur. I sin forskning benytter hun sig af forskellige metoder – bl.a. den etnografiske, hvilket vil sige, at hun har tilbragt meget tid sammen med de danske børn og unge på deres foretrukne mødesteder på internettet.

Malene er en erfaren foredragsholder, som gerne tilpasser sine foredrag til den pågældende målgruppe.

Se foredrag med Malene Charlotte Larsen
Malene Charlotte Larsen foredrag

Unges sociale mediekultur

Hvorfor bruger børn og unge sociale medier som Facebook, Snapchat og Instagram? Hvorfor er det så vigtigt for dem konstant at ”være på”? Hvordan ser et venskab egentlig ud på internettet? Hvad betyder brugen af de nye sociale medier for de unges identitet? Og hvordan skal man som forældre, lærer eller pædagog forholde sig til den del af børnenes liv, som foregår online?

Med dette foredrag vil Malene Charlotte Larsen tegne et portræt af børn og unges sociale mediekultur. Hun vil bl.a. forklare, hvorfor sociale netværkssider som Facebook, Instagram og Snapchat er så fængende, hvad de unge får ud af at anvende dem, og hvordan de indgår som en integreret del af deres hverdagsliv til at vedligeholde sociale relationer og konstruere identitet. Malene vil også komme ind på hvilke faldgruber og risici, der kan være forbundet med at bruge internettet og sociale medier. Foredraget lægger desuden op til debat og drøftelse af centrale problemstillinger.

Malene Charlotte Larsen foredrag

Sociale medier og dig

Sociale medier skaber nye muligheder for at kommunikere og netværke på tværs af tid og rum, og giver en følelse af konstant tilstedeværelse. Vi er sammen – dog uden at være fysisk til stede. Profiler, blogs, mikroblogging og statusopdateringer. Aldrig har vi været mere sociale på nettet. Med hvad betyder det for vores måde at være sammen på? Bliv klogere på din egen brug af sociale medier gennem dette foredrag med Malene Charlotte Larsen.

Referencer

Veloplagt og kompetent foredragsholder, der også er en god formidler.

Søren Homaa

Skolelederforeningen
Forespørg på Malene Charlotte Larsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99