Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mette Fugl

Foredrag om eget liv

Mette Fugl

Journalist og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Mette Fugl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mette

Lecture icon

Foredrag

Mette Fugl er en af Danmarks skarpeste journalister, som er kendt for at få sandhederne frem i dagslyset. Hun har modtaget adskillige priser og hædersbeviser for sin karriere; heriblandt Victor-prisen og Publicistprisen. Mette er ansat på DR Nyheder som udenrigskorrespondent i Bruxelles, Afghanistan, Pakistan og Irak.

Mette startede som journalistelev ved Politiken i 1969. Mettes åbenlyse talent og evner gjorde, at hun allerede som elev blev udstationeret i Bruxelles for avisen. Som uddannet journalist arbejdede hun freelance ved DR, først for radioprogrammet Orientering og siden 1992 har hun været TV-Avisens Europakorrespondent på DR.

Mette er medforfatter til erindringsbogen ”Er vi de eneste normale her” samt forfatter til ”Fra koncepterne”, som handler om hendes eget liv fra barn til voksen, som hun også holder foredrag om.

Se foredrag med Mette Fugl
Mette Fugl foredrag

Fra Koncepterne

Mette Fugl har i årtier været kendt som en af Danmarks skarpeste journalister, der var elsket af seerne og frygtet af mange magtfulde politikere for sin evne til at skære igennem flosklerne og få sandheden frem. I foredraget, der bygger på bogen; Fra Koncepterne, fortæller Mette med humor og kant om sit imponerende og fantastiske liv: Om at blive mobbet som barn, og om selv at mobbe andre. Om sit vilde bohemeliv i Paris i 1968, hvor hun befandt sig midt i ungdomsoprørets begyndelse med gadekampe, happenings, og eksperimenter med sex og stoffer. Og om sit liv i Bruxelles, hvorfra hun i over 20 år dækkede utallige begivenheder i hele Europa for Danmarks Radio.

Mette tager også deltagerne med ind bag krigens kulisser i Afghanistan, Irak og til elendigheden på det jordskælvsramte Haiti. Hun fortæller om tiden med Danmarks Radio, om sit fags fremtid og ikke mindst de mørke skyer, der truer journalistikken. Undervejs kan der også blive stillet spørgsmål til publikummet og kommenteret lidt på fundamentalister, feministhadere og andre røvhuller.

Referencer

Forespørg på Mette Fugl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99