Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Michael Juul Eriksen

Foredrag om det danske retssystem

Michael Juul Eriksen

Forsvarsadvokat

Uforpligtende forespørgsel på Michael Juul Eriksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Michael Juul Eriksen er forsvarsadvokat og særligt kendt for sine mange vundne sager, og de spektakulære personer, som han har forsvaret.

Gennem de seneste ti år har Michael Juul Eriksen skabt adskillige opsigtsvækkende resultater – frikendelse til Jønke, Sandberg, den ene terrormistænkte efter El-Husseins angreb og datteren, der var tiltalt for mordet på sin mor i den såkaldte Suldrup-sag. Derudover har han forsvaret Bendtner, Tys-Tys-kilden, Yahya Hassan, ligesom det var ham, der – ugen efter dommen mod drengene Ry, hvor han var forsvarer – fik omstødt drabsdommen mod sygeplejersken fra Nykøbing.

Michael Juul Eriksen er kendt for en særdeles offensiv stil, som indebærer egen efterforskning, dyb juridisk research og nogle heftige procedurer. Som person er han dog en venlig mand fra Nordjylland, slet og ret blomsterhandlerens søn fra Pandrup.

I efteråret 2017 er Michael Juul Eriksen desuden bogaktuel med udgivelsen Forsvar, hvor en række af hans mest kontroversielle sager bliver forklaret fra hans synsvinkel. Samtidig er bogen et blik dybt ind i forsvarers virke og dagligdag.

Se foredrag med Michael Juul Eriksen
Michael Juul Eriksen foredrag

Det danske retssystem

Dobbeltforedrag med Danni Travn
I dette foredrag giver Michael Juul Eriksen og Danni Travn et indblik i det retsvæsen, alle har en holdning til, men de færreste egentlig kender. Man får dramaerne fra retssalen, efterforskningsforløbets mange krinkelkroge, de etiske overvejelser, de specielle karakterer og spillet mellem politi, anklager, dommer, forsvarer og klient.
Michael Juul Eriksen er den perfekte tourguide ind i kulisserne på det danske retssystem. Gennem de seneste to årtier har han vundet den ene opsigtsvækkende sag efter den anden, hvilket har gjort ham til en landskendt figur. For at få så gode resultater skal man være snu som en detektiv, klog som en professor og fræk som en gadedreng. Det har han levet op til, når han har forsvaret Brian Sandberg, Jørn ‘Jønke’ Nielsen, Nicholas Bendtner, Yahya Hassan, tys-tys-kilden,en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge, en af hackerne i ‘nordens største hackersag’ – den såkaldte CSC-sag, datteren i en af landets mest tragiske mordgåder, Suldrup-sagen, ligesom det var ham, der fik omstødt sigøjnerbossen Gimi Levakovic’ udvisningsdom i Højesteret.

Såvel Michael Juul Eriksen som Danni Travn selv er rutinerede foredragsholdere og tilstræber en let, levende og åben tone i simple rammer. Formålet er klart: Alle skal gå klogere, men ikke nødvendigvis enige fra arrangementet.

Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen, der gennem de seneste to årtier har vundet den ene opsigtsvækkende retssag efter den anden, hvilket har gjort ham kendt både i og uden for retskredse og i medierne.

Referencer

Forespørg på Michael Juul Eriksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99