Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Morten Hilmer

Foredrag om Sirius-patruljen, selvudvikling, drømme og naturen

Morten Hilmer

Tidl. Sirius-patrulje, naturfotograf og forfatter

Uforpligtende forespørgsel på Morten Hilmer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Morten

Lecture icon

Foredrag

Morten Hilmer er en af Danmarks allermest erfarne og hæderkronede naturfotografer med speciale i Norden og de arktiske egne. Han har været med i Siriuspatruljen i det vilde Nordøstgrønland og har derudover tilbragt flere år bla. i Grønland.
Morten Hilmer arbejder målrettet med naturbeskyttelse gennem sit naturfotografi og er den ene af kun to danskere, der er medlem af ILCP – en international sammenslutning af fotografer, der arbejder med naturbevaring. Han fotograferer også for WWF – Verdensnaturfonden.

Morten Hilmer udtaler:
“Jeg tror på, at hvis alle gav sig tid til at opleve naturen, ville vi behandle vores klode med større respekt. Det hele starter måske med en fascination og derefter kommer lysten til at passe på, og jeg håber mine billeder kan være med til at starte den fascination”

Se foredrag med Morten Hilmer
Morten Hilmer foredrag

To år med Sirius-patruljen

Morten Hilmers foredrag om Sirius tager publikummet med på en uforglemmelig slæderejse gennem Grønlands smukke men barske natur. Morten fortæller om sine to år ved Sirius-patruljen, om det isolerede liv i den arktiske isørken. Han fortæller om mødet med isbjørnen, om ensomheden, udfordringerne og alle de exceptionelle oplevelser.
“Jeg kiggede bagud fra hundeslæden en sidste gang. Daneborg blev mindre og mindre for til sidst at forsvinde helt. Min makker og jeg og vores 15 slædehunde havde sat kursen nordpå mod fjeldene i det fjerne, og foran os ventede 4.000 kilometer og mere end fire måneder i den nordøstgrønlandske isørken. Jeg havde slet ingen forestilling om de udfordringer, der ventede – og ingen anelse om, hvilket uforglemmelig eventyr, jeg skulle få lov til at opleve”.

Morten Hilmer foredrag

Nordisk stilhed

Vinteren var kommet til Dovrefjeld. Med den tunge pulk på slæb måtte Morten i rimtågen virkelig anstrenge sig for ikke at miste orienteringen og ikke mindst fodfæstet på den lange vej mod Snøhetta. Pludselig blev Mortens tanker afbrudt ved synet af en mægtig og mørk silhuet der stod i kontrast stående skarpt midt i alt det hvide. Morten havde håbet og bedt om sne, storm, iståge og moskusokser… Og han fik det hele!.

Morten Hilmer foredrag

Til verdens ende

”Slædehundene trak kraftigt mod venstre, og vi råbte “JU JU JU” for at få dem i den rigtige retning igen – uden held. De havde fået færten af noget! Vore øjne afsøgte den arktiske vildmark, og så fik vi øje på den – isbjørnen, som gik for foden af et ismassiv ganske tæt på. Nu gjaldt det virkelig om at få slæden standset, inden hundene trak os direkte i favnen på bjørnen. Det lykkedes, og nu kunne vi på første parket nyde synet af den arktiske konge, som klatrede op på isbjerget for derefter at rutsche ned igen og igen…”

Morten Hilmer foredrag

Følg dine drømme og lev dem

“Jeg hoppede vel over i kategorien naturnørd, da jeg på “Blå Mandag” valgte at tage på fisketur frem for shopping og fest i Århus. Det dér med musikidoler og de rigtige jeans fik aldrig rigtig tag i mig, og jeg føler ikke, at jeg er gået glip af noget. Jeg havde de mest fantastiske kammerater, og vi hyggede os på tværs af interesserne. Den ene spillede guitar og gik i flippet tøj, den anden var fodboldtosse, og den tredje havde et mørkekammer i sin mors kælder, hvor han udstoppede døde fugle, som han fandt på vej hjem fra skole – det var så mig..”
90 minutters foredrag om selvudvikling, frihed, samarbejde, selvtillid og om at turde at svømme mod strømmen for at udleve sine drømme.

Morten Hilmer foredrag

Rævehvalpen - historien bag en børnebog

“Vi havde ventet forgæves i det lille fotoskjul i skoven i flere dage, og nu sad vi her igen. Vi måtte og skulle have billeder af rævehvalpene nu til vores nye børnebog. Problemet var bare, at vi ikke havde set en eneste ræv, siden ankomsten til den lille ø for flere dage siden. Pludselig, mens vi sidder og hvisker, bevæger noget sig i græsset ved rævegraven. De næste par timer blev en uforglemmelig og livsbekræftende oplevelse.”

Referencer

Forespørg på Morten Hilmer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99