Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Natasha Friis Saxberg

Foredrag om digital kommunikation

Natasha Friis Saxberg

Administrerende direktør for IT-Branchen

Uforpligtende forespørgsel på Natasha Friis Saxberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Natasha

Lecture icon

Foredrag

Natasha Friis Saxberg er foredragsholder og forfatter til bøgerne ”Homo Digitalis – mennesker og organisationer fra forskning til digital praksis” samt ”Twitter! Massekommunikation på 140 tegn”. Natasha holder foredrag på baggrund af sine bøger og ikke mindst sine omfattende erfaringer fra den digitale verden.

Natasha har været selvstændig med virksomheden Gignal, arbejdet for DSB med innovation og netudvikling, stiftet flere virksomheder og arbejdet hos IT-leverandøren Atea, hvor hun var hovedansvarlig for digital strategi og fremtidig vækst. Herudover har hun også været teknologidirektør i rederigiganten Mærsk.

Her fokuserer hun på digitale medier, entreprenørskab og menneskelige behov og adfærd gennem teknologien.
I dag er Natasha administrerende direktør for IT-Branchen.

Natasha er på listen over top 100 kvinder i Tech i Europa, og mentor for en række startups hos blandt andet StartupBootcamp, Seedcamp og Venturecup.

Se foredrag med Natasha Friis Saxberg
Natasha Friis Saxberg foredrag

Social business - styrk din forretning med digitale medier

Få i dette foredrag et indblik i hvordan organisationer og brands kan bruge sociale medier til at styrke deres forretning, marked og skabe en langvarig relation med sine kunder. Fra innovation, produktudvikling, kundeservice til markedsføring. Hør om best practice cases indenfor kommerciel anvendelse af sociale medier i ind- og udland. I foredraget giver Natasha konkrete redskaber til, hvordan organisationer kan bruge de sociale medier i deres markedsføring.

Natasha Friis Saxberg foredrag

Twitter – skab relationer og værdi baseret på viden

Baseret på Natasha Friis Saxbergs bog: “Twitter – Massekommunikation på 140 tegn!”. Dette foredrag hjælper individer og virksomheder med at skabe og styrke deres profil på Twitter. På Twitter deler man interesser og viden, hvilket kræver, at man skaber en relevant og aktiv profil, og derigennem engagerer sit community til deltagelse. Hør om best practice cases fra ind- og udland, herunder Natashas arbejde med SKAT og deres Twitter profil; @skattefar.

Natasha Friis Saxberg foredrag

Homo Digitalis - Mennesker og organisationer, fra forskning til digital praksis

Dette foredrag er baseret på bogen “Homo Digitalis”, og handler om, hvordan menneskets basale behov kan kobles med vores digitale færden som individer, i grupper og i organisationer.

Natasha Friis Saxberg foredrag

Den digitale fremtid – trends, teknologi og forretning

Foredraget giver et indblik i den digitale innovation, der sker rundt omkring i verden lige nu. De tjenester og teknologier der udvikles nu, vil påvirke individer og organisationer. Hør mere om fremtidens trends, teknologier og kommercielle muligheder i dette spændende foredrag med Natasha Friis Saxberg.

Referencer

Forespørg på Natasha Friis Saxberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99