Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Pernille Tranberg

Foredrag om data og it-sikkerhed

Pernille Tranberg

Rådgiver og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Pernille Tranberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Pernille Tranberg rådgiver virksomheder, organisationer og offentlige organisationer om dataetik og bæredygtige data. Hun holder foredrag om big data og privacy, og om at beskytte og kontrollere sine data. Hun har bl.a. været med til at udvikle PrivacyKompasset for Erhvervsstyrelsen. 

Pernille har tidligere arbejdet for Berlingske Media som redaktionel udviklingschef (2009-2013), været chefredaktør for Tænk (2005 til 2009) og tech- og undersøgende reporter på Politiken (1996-2005). Pernille er forfatter til 7 bøger, bl.a. ”Fake It– om big data og digitalt selvforsvar” som er udkommet på dansk, engelsk, finsk og tysk og ”Data Etik – den nye konkurrencefordel” fra september 2016 . Pernille har holdt foredrag om dataetik og privacy i både ind- og udland. Pernille Tranberg har en Master i journalistik fra Columbia University New York (1995), en BA fra Journalisthøjskolen i Århus (1994) og er akademiøkonom fra Niels Brocks Handelsakademi (1988).

Se foredrag med Pernille Tranberg
Pernille Tranberg foredrag

Datademokrati og dataetik

I Europa arbejder vi på et ‘datademokrati, hvor vi modsat ser Kinas ‘datadiktatur’ og USA’s ‘datamonopoler’. Privatliv og individets ret til at kontrollere egne data er på vej til at blive et vigtigt konkurrenceparameter i virksomheder, og det er altafgørende for tilliden også i den offentlige sektor. Dataetik er et samfundsansvar, lige som det er at være grøn og klimavenlig.

Hør, hvad dataetik er, få en stribe gode og dårlige eksempler på dataetik og individuel datakontrol, og få tips til dataetiske værktøjer og tjenester, du og din virksomhed/organisation selv kan bruge. Få et indblik i, hvad borgerne/forbrugerne egentlig tænker om data. Sig til hvis du ønsker særlig fokus på fx offentligt sektor, AI, IOT eller Smart Cities.

Pernille Tranberg foredrag

Dataforståelse og digitalt selvforsvar

Dette foredrag er målrettet individer – teens såvel som medarbejdere. Du får redskaber til at få nogenlunde kontrol over dine digitale fodspor. Foredraget er muligheden for at forstå datatidsalderen og fordele og især ulemper ved big data, data analyse, dataforudsigelser og kunstig intelligens. Du får ligeledes svar på, hvorfor bør du passe på din identitet og dit omdømme online – hør, hvad konsekvenserne har været for dem, der ikke passede på. Hvilke værktøjer, kan du bruge for at beskytte og optimere på din digitale identitet, for det handler ikke om at lade være, men om at være smart med dine data.

Referencer

Spændende og tankevækkende præsentation om digital sikkerhed. Pernille Tranberg gør et vanskeligt emne forståeligt, og hun gør det oven I købet underholdende og med mange eksempler.

Karen Arevad

Novo Nordisk A/S

Fed energi og tydelig interesse for det, vi laver her i KOMBIT, hvilket var en ekstra bonus :-)

Sara Schau

KOMBIT
Forespørg på Pernille Tranberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99