Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sebastian Klein

Spændende og børnevenligt foredrag om komik og musik.

Sebastian Klein

Foredrag og shows om og for børn.

Uforpligtende forespørgsel på Sebastian Klein

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sebastian

Lecture icon

Foredrag

Sebastian Klein er en ivrig ornitolog og har medvirket i det af Martin Keller og Ketil Teisen udviklede og meget populære børne-tv-program “Naturpatruljen”, hvor han spiller Dr. Pjuskebusk. Sebastian Klein er en af Danmarks absolut bedste naturformidlere for børn. I mere end 20 år har han lavet programmer for børn til DR.

Han har siden medvirket i en lang række børneprogrammer på både radio og tv. Sebastian Klein har udover en masse populære programmer også skrevet over 30 børnebøger.

Senest har Sebastian Klein, i samarbejde med Danni Travn, skrevet bogen Fra min faders skygge, der er et kærligt og ærligt portræt af sin berømte far Jesper Klein (Politikens Forlag, 2016). Den historie kan du høre meget mere om i et Sebastian Klein foredrag.

På scenen er Sebastian en fantastisk formidler, både når han underholder børn med komik og musik, og når han holder foredrag for børn og voksne. Sebastian tilbyder forskellige foredrag, hvor han optræder alene eller med andre kendte kunstnere og musikere.

Se foredrag med Sebastian Klein
Foredrag af Sebastian Klein

Sebastians soloshow

Sebastians soloshow er noget af det absolut nærmeste, du kommer på et decideret standup comedy-show for børn.

Publikum bliver tryllebundet, når Sebastian inviterer på levende dyr, dans, gøgl og håbløse tryllenumre. Du har garanti for fantastisk underholdning under hele showet. Både børn og voksne må finde sig tilpas i at vride sig af grin.

Foredrag af Sebastian Klein

Sebastian Kleins skøre safarishow

Sebastian Kleins skøre safarishow er et fabelagtigt børneshow, der nærmer sig det bedste danske show for børn. Med stort overskud og overblik styrer Sebastian Klein begivenhedernes gang, der alt sammen er byder på komisk og musikalsk underholdning. Showet byder på sprudlende tryllenumre, skægge sange, finurlige danse og forrygende artistnumre.

I dette show har Sebastian Klein sat et team sammen med Niklas Schneidermann på guitar (kendt fra Magtens Korridorer) og Aleksander Thatstum. Et helt fantastisk show for kloge børn og deres dumme forældre!

Foredrag af Sebastian Klein

Styr på dyr

Kom med til et musikalsk show for børn, der byder på alt det, som Sebastian Klein er mest kendt for: viden, humor, musik, trylleri, dans og sang. Det er vildt sjovt for børn, men det er også underholdende for voksne.

Fokus ligger på musikken, og derfor har Sebastian Klein slået sig sammen med Niklas Schneidermann på guitar fra Magtens Korridorer, Anders Ramhede på trommer og Mikkel Fjelding på bas.

Foredrag af Sebastian Klein

Verdens farligste dyr

Tilbage i 2015 skrev Sebastian Klein bogen “Verdens 100 farligste dyr”, som en kæmpe succes.

I foredraget lægger Sebatian Klein vægt på en kombination af underholdning og fagligt indhold, og det er typisk relevant for skoler og biblioteker. I får viden om en bred vifte af dyr, som kan være farlige for os mennesker. Sebastian Klein viser nogle spændende klip fra faretruende situationer, hvor dyr angriber mennesker. Måske kan I også være heldige, at Sebastian Klein har taget et levende eksemplar af et af dyrene fra sin bog!

Foredrag anbefales til børn fra 5 år og opefter.

Foredrag af Sebastian Klein

Fra min faders skygge

I 2016 skrev Sebastian Klein bogen “Fra min faders skygge”, der er en hudløs ærlig fortælling om at vokse op i skyggen af sine populære og berømte fars op- og nedture.

Du kommer med ind i et barndomshjem, som aldrig rigtig blev som andre børns. Da Sebastian Klein var en dreng, legede han under bordet, mens en lang række af de kendte danskere holdt lange møder om nye film, teaterstykker og tv-serier.

Fortællingen tager fat i emner som skaberkraft, berømmelse, fest og succes. Men den tager også fat i bagsiden af medaljen – dæmoner, fiasko, skandale og sorg. Sebastian Klein fortæller historien om at være enebarn i et passioneret ægteskab mellem den tilbageholdende Jesper Klein og den udadvendte Lykke Nielsen. Det handler om at stå alene med et stort ansvar for og efter tabet af de to forældre.

Et ærligt foredrag, der er præget af kærligheden til et menneske, der har efterladt dybe spor.

Referencer

Forespørg på Sebastian Klein

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99