Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Selina Juul

Spændende og lærerigt foredrag om madspild.

Selina Juul

Selina Juul - Årets Europæer 2020, forfatter og stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad

Uforpligtende forespørgsel på Selina Juul

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Selina

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Selina Juul er Danmarks førende ekspert på madspild, Årets Europæer 2020, prisvindende forfatter og stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad – Danmarks største bevægelse mod madspild, som hun har stiftet i 2008.

Selina Juul taler i hele verden – fra Vatikanet til New York til EU til FN og TED. Hun har skrevet over 200 kronikker og debatindlæg om madspild i danske og internationale aviser og medier, har skrevet og bidraget til 39 danske og internationale bøger og publikationer om madspild, bl.a. bogen “Stop spild af mad – En kogebog med mere” og “Mad med respekt – En familiekogebog, der mindsker madspild”, som hun har forfattet sammen med Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie. Begge bøger er udgivet på forlaget Gyldendal og fik danske og internationale priser og anerkendelser.

Selina Juul samarbejder med bl.a. den danske Regering, EU og FN, har optrådt i danske og internationale medier, radio og TV flere tusinde gange, gæstede bl.a. BBC, CNN, VOGUE og The New York Times – og en BBC video med Selina Juul fik over 30 millioner visninger på Facebook. På sine samlede sociale medier har Selina Juul over 117.000 følgere.

For sit arbejde i kampen mod madspild modtog Selina Juul bl.a. Reader’s Digest European of the Year 2020 titlen, Honour of Ekotopfilm Award 2019 prisen, European Young Leader 2018 titlen, fik 1. placering på ‘Top 20 Responsible Leaders in Northern Europe’ 2017 liste, modtog The Womenomics Influencer Award 2016, blev optaget i Kraks Blå Bog fra 2015, fik Årets Dansker 2014 titlen af Berlingske, modtog Nordisk Råds Natur- og miljøpris 2013, modtog Svend Auken prisen 2013, modtog ALT for damernes Kvindepris 2013, modtog Ridderkorset af fortjenstordenen Pro Utilitate Hominum i 2013 og modtog JCI Danmarks The Outstanding Young Person pris 2011.

Selina Juul er født i 1980, har ikke børn og bor til daglig i København sammen med sin kæreste, som hun har været sammen med i mere end 20 år.

En andel af overskuddet fra Selina Juuls personlige foredrag om madspild går til at sponsorere foreningen Stop Spild Af Mad’s arbejde.

Se foredrag med Selina Juul
Foredrag af Selina Juul

Mindre madspild med Selina Juul

Bruger du dit køleskab som din skraldespand? Har du UFO’er liggende i din fryser? Bliver du altid lokket af mængdetilbud? Smider du hvert år tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine al din mad?

Mød kvinden, som bragte fokus på madspild i Danmark, Danmarks førende ekspert på madspild, Årets Europæer 2020, forfatter og stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad Selina Juul – og bliv klogere på, hvad du selv kan gøre for at mindske dit eget madspild og få flere penge i budgettet, få mere tid og samtidig bidrage til et bedre klima.

Hvert år smider vi i Danmark over 700.000 tons god, spiselig mad ud. Heldigvis er danske forbrugere blevet lidt bedre til at undgå madspild, ikke mindst i Corona-tiden – men der er stadig lang vej endnu. De 700.000 tons mad, der årligt spildes i Danmark, svarer til syv gange vægten af Marmorkirken og 3,8 % af den samlede CO2-udledning, der hvert år udledes fra Danmark. Og på verdensplan spildes der ca. en tredjedel af alle fødevarer, ifølge FN’s Fødevareorganisation FAO.

Fokus på klimaet fylder mere og mere i vores hverdag – og klimaforandringerne er efterhånden umulige at overse. Mange danskere føler sig usikre på, hvad vi selv skal gøre for at mindske CO2-udslippet. Heldigvis er dét at stoppe madspild blandt de allermest lavthængende frugter. Faktisk er mindre madspild din nemmeste indsats i klimakampen. Det gør ikke ondt. Og så sparer du ovenikøbet tid og penge – og hjælper klimaet lidt på vej.

Mød Selina Juul til et brag af et foredrag – og bliv klogere på det store problematik om madspild og få nemme og konkrete værktøj til, hvad du selv kan gøre for at mindske og reducere madspild i din hverdag. Foredraget kan også holdes virtuelt.

Referencer

Selina er yderst professionel og engageret - hun brænder for emnet "madspild" og kan tale med "ung som gammel".

Cathrine Norup

JA
Forespørg på Selina Juul

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99