Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Fauli

Inspirerende foredrag om godt købmandskab.

Søren Fauli

Filminstruktør, skuespiller og manuskriptforfatter

Uforpligtende forespørgsel på Søren Fauli

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

Søren Fauli er filminstruktør, skuespiller, manuskriptforfatter og meget mere. Mange kender sikkert også hans stemme fra lørdag formiddag, hvor han de sidste par år regelmæssigt har været en del af Mads og Monopolet på P3. Her bidrager han med godt humør og skarpe holdninger til lytternes problemer.

Søren Fauli har desuden medvirket i både i film og tv-serier, har instrueret og selv medvirket i en række reklamefilm blandt andet Tuborg og Toms Chokolade, hvor han blev kendt som chokoladeskildpadden.
Af film kan blandt andet nævnes ”Oh happy day”, ”Polle Fiction” fra 2002, der bygger på reklamerne om Polle fra Snave og den stjernespækkede film ”Grev Axel” fra 2001.

I 2004 kom filmen ”Min morfars morder”, som handler om Søren Faulis morfar, redaktøren Hans Henrik Clemmensen, der blev myrdet under besættelsen. Fauli møder og forsoner sig i filmen med Søren Kam, der var frivillig i Waffen SS og medvirkende til mordet på Faulis morfar.
Søren Fauli haft sit eget radioprogram, Løsgængeren, på Radio24syv, hvor han omdannede studiet til et politisk idéværksted.

Se foredrag med Søren Fauli
Foredrag af Søren Fauli

Godt købmandsskab

Søren Fauli fortæller i dette tankevækkende og inspirerende foredrag om, hvad godt købmandskab er ifølge ham selv. Sammen med de jyske købmænd Bo Kristensen og Torben Mouritsen, som Søren Fauli lærte at kende gennem sit reklamearbejde for Punkt 1 og Wupti.com, udviklede han for tre år siden konceptet til Normal, som er blevet en kæmpe succes. Søren Fauli bruger anarki og humor til at bygge bro mellem de selvmodsigelser og modsætninger, som der ligger i at være både kreativ og kommerciel, et skisma han selv er eksponent for. For hvad nytter en god ide, når man ikke kan få andre overbevist om at det er en god ide? Lyder det spændende? Så gå ikke glip af dette unikke foredrag med Søren Fauli.

Referencer

Forespørg på Søren Fauli

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99