Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Lynge

Inspirerende foredrag om unge og livsstil.

Søren Lynge

Foredragsholder, coach, forsker og forfatter.

Uforpligtende forespørgsel på Søren Lynge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Søren har holdt foredrag for et utal af mennesker; på hundredvis af landets skoler, universiteter, kommuner, hospitaler etc. Hertil har han blandt andet beriget Kongehuset, Rigspolitiet, Arkitekternes Hus, Danfoss, ISS, Kriminalforsorgen, Telenor, Deloitte, Coop Danmark, Kromann Reumert. Søren Lynge gør en indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for mennesker i Danmark. Et foredrag med Lynge kan hjælpe mennesker til at komme mere problemfrit og harmonisk gennem livet.

Søren Lynge, er gennem de sidste 22 år, kendt som en af Nordens største foredragsholdere. Ikke mange mennesker i Danmark har samme indsigt i menneskers liv som Søren Lynge.

Se foredrag med Søren Lynge
Foredrag af Søren Lynge

VANER Årsag til dine succeser og fiaskoer

Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance.
Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig.

Gennem foredraget VANER vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd.

Vores knivskarpe og utroligt relevante foredrag “VANER” rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.

Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte. mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til de unge på en måde, de aldrig glemmer.

Foredrag af Søren Lynge

Erhvervsforedrag: “De Syv Livsprincipper”

Et indsigtsrige og spændende erhvervsforedrag baseret på den sidste nye kognitive forskning, der kan understøtte virksomheder med at oppebære et mere positivt og harmonisk internt arbejdsmiljø, samtidig kan det hjælpe den ansatte og dennes familie. Hvis en ansat har familiære problemer, har arbejdspladsen også et problem. En nations karakter er afhængig af folkets moralske karakter, og de principper de bygger deres liv på individuelt. Det samme gør sig gældende virksomhedsmæssigt. Det, et menneske praktiserer og bygger sin karakter på, indvirker på de handlinger og afgørelser man foretager
offentligt, familiært og arbejdsmæssigt.

Foredraget har til formål at optimere ethvert menneskes livskvalitet. Foredraget giver medarbejderne konkrete værktøjer til at tage kontrol over eget liv og egne valg. Undervisningen er morsom samt ikke-fordømmende.

Foredraget fremmer:
• Konkrete redskaber til stresshåndtering
• Brydning af negative vaner
• Positiv tænkning
• Konfliktløsning
• Produktivitet
• Motivation og loyalitet

Foredraget mindsker:
• Negativitet
• Bagtalelse
• Tidsspild
• Unødvendige konflikter
• Dårlige vaner
• Fravær

Foredrag af Søren Lynge

Dit liv - Dit valg

Dette foredrag tager afsæt i de udfordringer, unge møder i denne tid. Søren Lynge sætter fokus på en kultur, hvor strategier og værdier bliver ubevidst er et savn for mange, da det kan være vejen til et liv fyldt med succes.

Det handler ikke om, hvordan du ser ud, hvis du tilstræber et succesrigt liv – det handler om at have det godt indvendigt. Desværre får de dårlige vaner ofte lov til at dominere i hverdagen for mange mennesker.

Foredraget giver dig blandt andet specifikke redskaber til at forebygge dine problemer, give mere plads til positive tanker, kontrollere vrede og frustrationer og gøre en ende på de selvdestruktive beslutninger og vaner.

Foredraget er særlig relevant for skoler, der ønsker at forbedre elever og personales positive tilgang, men det kan også skræddersyes i andre sammenhænge.

Referencer

Vi var meget begejstrede og vigtigst af alt, så var eleverne det også :-)

Katrine Larsen

Møldrup skole

HF-eleverne var meget begejstrede og een skriver fx. at han fik mere ud af foredraget end han havde gjort i de mange timer han efterhånden har gået til psykolog. Flere af de "tunge" elever med psykiske problemer og misbrugsproblemer fik meget ud af foredraget. (...) Alt i alt var vi meget godt tilfredse:-)

Anne-Mette Louw Kristoffersen

Ribe Katedralskole

Super nærværende - meget skarpt foredrag, der i hvertfald bragte refleksion ind i nogle sårbare unge.

Mette Uth

Ørstedskolen
Forespørg på Søren Lynge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99