Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søs Marie Serup

Inspirerende foredrag om politik, strategisk kommunikation og PR.

Søs Marie Serup

Tidligere spindoktor og chefrådgiver for Venstre.

Uforpligtende forespørgsel på Søs Marie Serup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søs

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Søs Marie Serup har gennem otte år rådgivet hele to statsministre, Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen. Den tidligere spindoktor og chefrådgiver for Venstre har derfor en unik viden og indsigt i politik, strategisk kommunikation og professionelt PR- og Public Affairsarbejde.

Søs Marie Serup optræder som politisk kommentator og ekspert i forskellige medier – senest som fast gæst i DR’s valgmagasin ”Kandidaterne”.

Se foredrag med Søs Marie Serup
Foredrag af Søs Marie Serup

Da kvinder tog magten

Dette foredrag tager udgangspunkt i otte markante kvinder, der fortæller om et kvindeliv med magt: rørende, inspirerende og ærlige historier om alt fra atomkraft til lukkelov. Om kravet om at se pæn ud og tie stille, om badekar-notater, Carmen Curlers, pigeklubber og fru Mortensens stamtræ, kvindefester,– og om kærlighed, familieliv og venskaber.

Ritt Bjerregaard, Britta Schall Holberg, Grethe Fenger Møller, Lone Dybkjær, Marianne Jelved, Jytte Hilden, Mimi Jakobsen og Pia Kjærsgaard var de første kvinder på en perlerække af samfundets tungeste poster. Disse stærke kvinders historier fortæller Danmarks udvikling, fra dengang i 70’erne, hvor mændene sad eksklusivt på magten, til 00’erne, hvor kvindelige partiledere snarere er reglen end undtagelsen.

Hør hvordan de måtte opfinde nye omgangsformer undervejs og søge politisk indflydelse, alt imens man forsøgte at styre udenom sexfælder og ”tøsefag” og hvordan de håndterede pressens nedladende fremstillinger. De har bl.a. grinet, charmeret og analyseret sig frem til deres respektive mål, for i sidste ende vinde indflydelse, anerkendelse og gennemslagskraft. Hør også om de politiske tordenbyger, om den ondskabsfuld sladder og om de tabte og nogle gange afgørende slag.

Kvinderne, der alle er født i 1940’erne, var så få, at de kunne få øje på hinanden – og Danmark kunne få øje på dem. Foredraget ”Da kvinder tog magten” byger på bogen af samme titel og iver et glimrende indblik i 40 års politisk historie og 40 års kvindeliv fortalt af stærke kvinder, som gik forrest, dengang det var svært og kostede dyrt, men som banede vejen for de kvinder, der kom efter og for et mere ligestillet samfund. Det er også muligt, at en af bogens hovedpersoner, Mimi Jakobsen, deltager i foredraget. Ring og høre nærmere.

Foredrag af Søs Marie Serup

Skaberen, Taberen, Frelseren?

I dette foredrag indkredser Søs Marie Serup to centrale spørgsmål: Hvorfor havde dansk folkeparti så længe så meget vind i sejlene, for så fuldstændigt at miste det igen?

Dansk Folkeparti er den største succes i dansk politisk historie.

På ruinerne af Fremskridtspartiet rejste en tidligere hjemmehjælper og hendes håndgangne mænd sig mod magten og nåede de øverste tinder på rekordtid. Partiet har i over 25 år været styrende for samfundsdebatten. Indflydelsen rækker ud over partiet selv og langt ind i fremtidens Danmark.

Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl og Co. var fra starten kernen i DF-familien, men magten er væk, og festen er forbi. Mere end hver femte dansker satte kryds ved liste O, og Kjærsgaard blev kronet som formand for Folketinget, inden det hele kollapsede.

Beretningen om Dansk Folkeparti handler om livet bag de lukkede døre på Christiansborg og er den dramatiske og fascinerende historie om brusende sejre, fatale strategiske fejl og et nederlag af episke dimensioner. Det er også historien om en kvindes smuldrende livsværk og om det første opgør nogensinde i egne rækker.

Efter Skaberen kom Taberen. Spørgsmålet er nu: Er der en Frelser tilstede?

Foredrag af Søs Marie Serup

Den politiske situation

Et foredrag hvor Søs fortæller om den aktuelle politiske situation. Personer, temaer, styrkeforhold, strategier og et bud på fremtiden, krydret med anekdoter, eksempler og levende dialog.

Foredrag af Søs Marie Serup

Det Moderne Medielandskab

Foredraget handler om, hvordan man navigerer i det moderne medielandskab, hvor antallet af platforme øges dag for dag og nyheder spredes globalt med lynets hast. Søs giver i foredraget en praktisk indgang til kommunikation, presse og PR-arbejdet i dagens Danmark.

Foredrag af Søs Marie Serup

Demokrati, spin og kommentariatet

Søs Marie Serup giver foredrag om, hvem der har magten i det politiske system, hvem der påvirker magten, hvem der udlægger magten og hvordan det påvirker demokratiet. Et humoristisk oplæg til diskussion om demokrati og aflivning af myter.

Foredrag af Søs Marie Serup

Ordstyrer/Moderator

Søs Marie Serup er en erfaren ordstyrer og moderator på interne såvel som eksterne arrangementer, hvor der kræves en fast styring og en rød tråd.

Referencer

Levende og spændende foredrag, hvor der var plads til dialog. Meget anbefalelsesværdigt til politisk ledede organisationer.

Karin Sroczynski

Region Sjælland

Stor succes - et helt aktuelt og fagligt interessant oplæg og samtidigt også et levende og stærkt underholdende indslag på vores medarbejderdag den 16/9.

Pernille Seaton

Sundheds- og Ældreministeriet
Forespørg på Søs Marie Serup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99