Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Susan Moser

Foredrag om eget liv

Christian Lange

Susan Moser

Verdenskendt ekspert i natursten, direktør og eventyrer

Uforpligtende forespørgsel på Susan Moser

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Susan

Lecture icon

Foredrag

Susan Moser (f. 1965) er en verdenskendt ekspert i natursten, som har rådgivet bygherrer over stort set hele verden. Hun er også forretningskvinde og eventyrer. I 2021 kunne hun også føje forfatter til titlen med bogen ”Tro, sten og kærlighed – En eventyrers fortællinger” hvor hun beretter som sine ekspeditioner, sejladser, jagter og professionelle opgaver.

Fra hovedkvarter i Gilleleje, hvor man i øvrigt kan finde verdens største marmorsko, løser Susan opgaver over hele kloden over for bygherrer og arkitekter, der går ind for bæredygtig kvalitet. Hendes arbejde kan bl.a. se på danske bygninger som Amalienborg, Fields, Nationalbanken og Operahuset på Holmen. Ved opførelsen af sidstnævnte, var det Susan der måtte manøvre mellem arkitekt Henning Larsens og bygherre Mærsk Mc-Kinney Møllers æstetiske ønsker.

Ude i verden strækker opgaverne sig fra krydstogtskibe, over store banker i London til enorme shoppingscentre i Abu Dhabi.

Susan har altid udforsket verden og prøvet sine egne grænser af – og det at opleve verdenen har altid været drivkræften. Derfor blev hun også inviteret til at blive medlem af Kvindelige Eventyreres Klub, og siden også bestyrelsesmedlem.

I 2018 fik Susan en blodprop i hjernen, som tvang hende til at stoppe op og anskue tingene på ny. Siden har hun kæmpet sig op igen – selvom det ikke har været uden konsekvenser.

Susan Moser er en levende og underholdende fortæller og hendes medrivende foredrag handler især om at have modet til at følge sit eget hoved og hjerte og om bevare sin autenticitet og brænde igennem – som naturstensekspert, men også som kvinde i en mandsdomineret verden.

Foredragene tager udgangspunkt i bogen ”Tro, sten og kærlighed – En eventyrers fortællinger” og handler om mod, eventyr og succesfuld forretningskvinde i Mellemøsten – og i resten af ”mandeverdenen”.

Foredragene kan tilpasses, så de passer til netop jeres arrangement.

Se foredrag med Susan Moser
Susan Moser foredrag

Fra fiasko til succes: Fra brasilianske bikinier til ekspertise i natursten

Da Susan Moser som ganske ung rejste rundt i Sydamerika, tog hun initiativ til at importere brasilianske bikinier. Det blev ikke nogen succes. Da hun skulle have noget at leve af, gik hun ind i familiefirmaet og blev en af verdens førende eksperter i natursten. Det har skabt en millionforretning nogle af de steder i verden, hvor man mindst skulle vente det. Men vejen dertil var vanskelig og fuld af forhindringer. ”Jeg er opdraget uden fordomme. Stort set alt er muligt, hvis bare man vil det nok og gør en indsats. Det er mit held.”

Susan Moser foredrag

Hvad blodproppen lærte mig: Kampen for et nyt liv

En stor appetit på livet har betydet, at Susan Moser har kastet sig ud i mere end de fleste: Eventyrer, søfarer, storvildtjæger, naturstensekspert og succesfuld erhvervskvinde. Men det opskruede tempo sled også på fysikken og i 2018 blev hun ramt af en blodprop i hjernen. Sproget forsvandt, den logiske tænkning forsvandt og fysikken blev ramt. Det ville hun ikke finde sig i – og med en benhård indsats og hård træning har hun overvundet sygdommen. ”Det har givet mig et andet og rigere liv.”

Susan Moser foredrag

Eventyret kalder: Fra drømme til virkelighed

Susan Moser har fra ung alder søgt eventyr og det ukendte. Det har bragt hende rundt i mange af verdens lande. I dag er hun en erfaren eventyrer – og medlem af bestyrelsen i Kvindelige Eventyreres Klub. Det, der driver hende, er nysgerrighed og modet til at gøre det stik modsatte: ”I have a talent for disobedience”.

Referencer

Forespørg på Susan Moser

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99