Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Torbjørn Sindballe

Ironman - og eneste dansker nogensinde på VM skamlen i disciplinen over alle discipliner

Torbjørn Sindballe

Tidligere professionel triatlet, dobbelt verdensmester og den første dansker nogensinde på podiet i den legendariske Hawaii Ironman

Uforpligtende forespørgsel på Torbjørn Sindballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Torbjørn

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Torbjørn Sindballe er tidligere professionel triatlet, dobbelt verdensmester og den første dansker nogensinde på podiet i den legendariske Hawaii Ironman. I 2010 udgav han sin selvbiografi ”Den perfekte præstation” og arbejder i dag som performance coach, forfatter og konsulent indenfor sports- og forretningslivet.

Som noget helt unikt kombinerer han stor videnskabelig indsigt i præstationens psykologi med hans egne erfaringer og kan formidle dette med en særskilt troværdighed, så det har relevans for alle der ønsker at udforske deres potentiale.

Torbjørns ideer og tanker rækker langt videre end de gængse klicheer om sportsmænd.

Politiken skrev om hans bog:
”En sanselig og kognitiv dannelsesrejse der giver mening langt ud over triatlon og ekstremsport (…) et lærestykke om, hvordan man skaber sin egen motivation og bliver på sporet trods livets turbulens”

Se foredrag med Torbjørn Sindballe
Torbjørn Sindballe foredrag

Den Perfekte Præstation

Med udgangspunkt i sin fascinerende historie om karrierens kampe og en solid viden om præstationens psykologi går Torbjørn helt tæt på hvad der skal til for at skabe Den Perfekte Præstation. Hvad kendetegner dem der er bedst til det de gør? Hvordan skabes commitment, energi og gejst til at nå de helt store mål? Hvordan styrer vi processen fra start til slut så vi ikke snubler halvvejs?Hvordan skabes et optimalt udviklings- og præstationsmiljø?

Det handler ikke bare om at ville det, men om værdier, læring, fællesskab, proces og hvordan vi skaber de optimale rammer for at realisere potentialet – både de individuelle og de fælles.

Følg med på rejsen gennem karrierens mange op og nedture og hør hvordan Torbjørn gennem minutiøst fokuseret arbejde overvandt præstationspresset, skaderne og konkurrenterne for at opleve den ultimative personlige triumf ikke kun i sporten men i alle aspekter af livet.

Torbjørn Sindballe foredrag

Energy Management - Skab energi, glæde og gejst i hverdagen..

Det moderne liv stiller store krav til koordinering mellem det travle job, familien og trangen til at realisere personlige mål. Når man vil det hele, skal der ekstraordinære evner til at styre energien i dagligdagen og opretholde balancen. Vil du gerne være bedre til at engagere dig i det der er vigtigt her og nu?

Lær hvordan du kan bruge sportens mentale redskaber til at optimere balancen i dit liv og skabe det overskud der skal til for at knække vanen og være bedst når det gælder.

Gennem en forståelse for energiens mentale, fysiske, sociale og emotionelle dimensioner samt enkle redskaber til at optimere motion, kost, hvile og mental restitution får du et nyt syn på hvad der egentlig er muligt når man arbejder engageret med sit liv og lysten til at gøre det endnu bedre i hverdagen.

Referencer

Godt foredrag, veloplagt oplægsholder, god kontakt til publikum, gode pointer og klare pointer.

Karsten Madsen

FTFa
Forespørg på Torbjørn Sindballe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99