Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Vlado Lentz

Vlado Lentz

Politimand og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Vlado Lentz

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Vlado

Lecture icon

Foredrag

Vlado har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spotte en ”kunde” på lang afstand.

Vlado brænder for sit arbejde. I over 30 år har han kørt de danske veje tyndt i patruljevognen eller på sin politimotorcykel for at holde et vågent øje med bilister, cyklister og alle de andre.

Han har set det meste, men kan stadig forbløffes over, hvor ubetænksomt nogle bærer sig ad, når de færdes i trafikken.
For Vlado har det aldrig været et mål i sig selv at give så mange og så store bøder som muligt. Nogen gange er dialogen at foretrække frem for sanktioner, mener Vlado.

Han har set mennesker bliver dræbt og kvæstet på vejene, og han ved bedre end nogen, hvor stor sorg spritbilister og andre hensynsløse trafikanter kan være årsag til.

Vlado er blevet en kendt skikkelse på tv, hvor han i Kanal 5’s populære program Politijagt lader seerne få indblik i en arbejdsdag, som er mere varieret end de flestes.

Men uanset hvad Vlado beskæftiger sig med, er det vigtigt for ham ikke at glemme den åndelige dimension, som han finder næring til gennem sin kristne tro.

Se foredrag med Vlado Lentz
Vlado Lentz foredrag

GODDAG, DET ER FÆRDSELSPOLITIET

Vlado Lentz tager jer i dette foredrag med på en rejse af oplevelser fra sin arbejdsdag, med de følger bilisternes valg bringer. Vi hører også om hans oplevelser med programmet Politijagt og med de rejser der har været i den forbindelse. Under foredraget er I velkommen til at stille spørgsmål.

Vlado Lentz foredrag

Min kristne tro

I dette foredrag fortæller Vlado om sin vej til den kristne tro, en livslang rejse fra en katolsk opdragelse i det forhenværende kommunistiske ex. Jugoslavien til han i 2011 kom til frikirken i Roskilde, hvor hans troen ændrede sig fra religion til en relation med Jesus.

Referencer

Forespørg på Vlado Lentz

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99