Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Bjørk

Anders Bjørk har holdt oplæg for flere tusinde ledere og medarbejdere om arbejdsglæde og trivsel

Anders Bjørk

Forandringsvejleder. Foredrag om arbejdsglæde og hvordan vi arbejder med forandring.

Uforpligtende forespørgsel på Anders Bjørk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Anders Bjørk er en efterspurgt foredragsholder og har holdt oplæg for flere tusinde ledere og medarbejdere om arbejdsglæde og trivsel. Hans foredrag og kurser er inspirerende og praktisk funderede.

Anders finder det interessant, hvordan vi fungerer, udvikler, tilpasser og omstiller os som mennesker. Som foredragsholder og forandringsvejleder tager Anders derfor altid afsæt i sine kunders situation. Han har en underholdende vinkel på de store forskelligheder, som ledere og medarbejdere har. Målet er ikke blot at gøre den enkelte deltager bedre til at møde og håndtere forandringer, men også at få afdelingen eller organisationen til i fællesskab at tage ansvar – med respekt for hinandens forskelligheder.

Hvorfor booke Anders Bjørk?

  • Du får et målrettede foredrag, tilpasset til dit arrangement.
  • Anders er en erfaren foredragsholder, med gode referencer.
  • Hans foredrag inspirerer og er baseret på praksis.

 

 

Om Anders Bjørk

I sine foredrag giver Anders sine deltagere et kærligt skub ind i en fremtid, hvor forandringer bliver accepteret som et vilkår – modsat i dag, hvor mange håber på, at forandringerne kun er for en periode. I sit eget arbejdsliv har Anders gennemgået radikale forandringer, ligesom han har arbejdet i både private og offentlige virksomheder. Han har i de seneste år dedikeret sig til leder- og medarbejderudvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Anders’ foredrag kan afholdes både som halve og hele kursusdage alt efter kundens ønsker og behov.

Se foredrag med Anders Bjørk

Forandringsledelse

På dette underholdende og faglige foredrag viser Anders Bjørk, at når vi skal lede forandringer, kræver det at vi kan få folk med os.
Forandringsledelse handler om historiefortælling og værdier, der skal inspirere og motivere. Som leder kræver det, at vi tør kigge ind i os selv og vurdere hvad vores formål er, ægte og ærligt. Som ledere skal vi grundlæggende evne at kunne kommunikere til folk hvorfor vi skal, det vi skal.

Når vi forandringsleder vil vi have hesten til at drikke af vandet, inden den er kommet hen til truget. Det er en kreativ proces der imidlertid følger faste faser hen imod i målet, som Anders Bjørk i over 10 år har hjulpet ledere med i private og offentlige virksomheder i både større grupper og 1 til 1 sparring.

Efter foredraget, der bliver serveret på en let, motiverende og uformel facon, står I tilbage med et smil på læben, konkrete redskaber og et nyt fælles sprog til handling på området.

Anders Bjørk foredrag

Sådan møder I forandringer – både kollektivt og individuelt

Anders Bjørk giver i dette tankevækkende og nærværende foredrag sit publikum inspiration til at imødekomme forandringer positivt og med ro i maven, hvilket også resulterer i en god stemning på arbejdspladsen.

Som forandringsvejleder tager han altid afsæt i jeres specifikke situation, og han viser et underholdende billede af de forskellige typer, vi er – og hvor forskelligt, vi alle tackler situationer. Målet med foredraget er derfor ikke kun at gøre den enkelte bedre i stand til at tackle forandringer, men også at få hele gruppen, afdelingen og arbejdspladsen til at gøre det i fællesskab og med respekt for hinandens forskelligheder.

Anders Bjørk giver et kærligt indspark til, hvordan I som virksomhed og medarbejdere tager et længere – og mere solidt – skridt ind i fremtiden. Det gør I dybest set ved at håndtere forandringer som et vilkår frem for et forbigående fænomen.

I får redskaber, brugbare metaforer og et fælles sprog, som kan tages i brug lige med det samme. Alt sammen på en let, motiverende og uformel måde.

Anders Bjørk foredrag

Få en god arbejdsdag – et foredrag, der glæder dig og dine kolleger

Ord som arbejdsglæde, sygefravær, motivation, kommunikation og forandring florerer, når vi taler om medarbejderes trivsel i danske virksomheder og organisation. Det er særdeles vigtige fokusområder – især når vi tør dykke ned i emnerne og udforske, hvordan den enkelte kan bidrage positivt til at sætte handling bag ordene.

Anders Bjørk giver jer i dette foredrag nogle konkrete idéer til, hvad vi som medarbejdere kan gøre for at få flere gode arbejdsdage. Hvad afgør, at vi får en rigtig god arbejdsdag – ikke bare for os selv men også for vores kolleger? Publikum får indblik i og idéer til, hvordan de selv kan sætte sig ved roret, tager styringen og sætter kurs mod noget positivt.

Hvordan en rigtig god arbejdsdag former sig er individuelt. Men de metoder, der sætter gang i og styrker vores individuelle udvikling mod bedre arbejdsdage, er derimod almengyldige. Metoderne gør os i stand til at ændre vores vaner og bryde negative handlings- og reaktionsmønstre.

Anders Bjørk giver dette paradoks modspil. Han udfordrer publikum til at møde dagligdagen med nye øjne. Han fortælller, hvordan vi ændrer historierne, som vi fortæller os selv – og hvordan vi har mulighed for at skabe en arbejdsdag, hvor vi føler os beriget frem for drænet.

Referencer

Forespørg på Anders Bjørk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99