Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anne Vig

Erfaren TV-vært og redaktør ved roret - en skarp ordstyrer

Anne Vig

Skarp ordstyrer med fokus på kvalitetsdebatter. Faciliterer engagerende dialoger, hvor nuancer og indsigter bringes i forgrunden.

Uforpligtende forespørgsel på Anne Vig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anne

Lecture icon

Foredrag

Anne Vig er en skarp og kompetent ordstyrer som med både sikker hånd og et glimt i øjet lede deltagere gennem en livlig debat. Anne er en erfaren TV-vært og redaktør, som for tiden arbejder som nyhedsvært på TV2 News, hvor hun også styrer det politiske magasin Tirsdagsanalysen. Hun lægger vægt på et grundigt forarbejde, der skaber en frugtbar og underholdende debat med plads til både bid og humor. 

Med Anne Vig som ordstyrer får I:

  • Sikker og professionel styring af debatter og konferencer
  • En kombination af journalistisk skarphed og en indbydende atmosfære
  • Skræddersyet indhold, der sikrer værdi og underholdning for alle deltagere

Hold debatten på sporet

Anne Vig, med sin imponerende baggrund inden for mediebranchen, har akkumuleret over 24 års værdifuld erfaring. Hendes rejse begyndte i 1994, da hun blev optaget på DR’s talenthold, og siden da har hun haft fremtrædende roller som vært i programmer som “Sporløs,” “P3 Nyheder” og “P1 Eftermiddag.” Derudover besidder hun en imponerende 6-årig erfaring som politisk reporter på Christiansborg for TV2.

Book Anne Vig som ordstyrer til jeres næste arrangement, og hun vil lede begivenheden med et smil og sikre høj kvalitet i debatten.

 

Se foredrag med Anne Vig
Anne Vig foredrag

Ordstyrer, moderator eller konferencier.

Anne Vig er en dygtig og rutineret ordstyrer/ moderator, der ofte benyttes til at styre debatter og konferencer, hvor kvaliteten skal være i højsædet. Med sin journalistisk tæft og smilede personlighed, sørger Anne for, at jeres arrangementet bliver både interessant, vedkommende og underholdende, samtidig med at deltagerne får noget med hjem. Anne skræddersyer gerne arrangementet i samarbejde med jer og leverer en topprofessionel indsats uanset arrangementets størrelse.

Referencer

Forespørg på Anne Vig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99