Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anne Vig

Anne Vig

Ordstyrer for debatter med kvaliteten i fokus

Uforpligtende forespørgsel på Anne Vig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anne

Lecture icon

Foredrag

Anne Vig er en erfaren TV-vært og redaktør, som for tiden arbejder som nyhedsvært på TV2 News, hvor hun også styrer det politiske magasin Tirsdagsanalysen. Med mere end 24 års erfaring fra mediebranchen har Anne tidligere arbejdet som tilrettelægger, radio- og TV-vært på både DR og TV2. Hendes karriere startede i 1994, da hun blev optaget på DR’s talent-hold. Siden da har Anne været vært på programmer som Sporløs, P3 Nyheder og P1 Eftermiddag. Hun har desuden 6 års erfaring som politisk reporter på Christiansborg for TV2.

Som en skarp og kompetent ordstyrer kan Anne med både sikker hånd og et glimt i øjet lede deltagere gennem en livlig debat. Hun lægger vægt på et grundigt forarbejde, der skaber en frugtbar og underholdende debat med plads til både bid og humor. Med Anne som ordstyrer er du garanteret en professionel og engageret formidling af dit budskab.

Se foredrag med Anne Vig
Foredrag af Anne Vig

Ordstyrer, moderator eller konferencier.

Anne Vig er en dygtig og rutineret ordstyrer/ moderator, der ofte benyttes til at styre debatter og konferencer, hvor kvaliteten skal være i højsædet. Med sin journalistisk tæft og smilede personlighed, sørger Anne for, at jeres arrangementet bliver både interessant, vedkommende og underholdende, samtidig med at deltagerne får noget med hjem. Anne skræddersyer gerne arrangementet i samarbejde med jer og leverer en topprofessionel indsats uanset arrangementets størrelse.

Referencer

Forespørg på Anne Vig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99