Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Cecilie Frøkjær

Populær tv-vært giver indsigt i sin menneskeforståelse

Cecilie Frøkjær

TV-vært, journalist og ordstyrer

Uforpligtende forespørgsel på Cecilie Frøkjær

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Cecilie

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Cecilie Frøkjær er uden tvivl en af de mest prominente tv-værter herhjemme. I mere end 20 år har hun været på skærmen enten i Go’Morgen eller Go’Aften Danmark, eller i andre populære tv-programmer.

Hele fem år i træk er Cecilie Frøkjær meget fortjent blevet kåret som ”Årets TV-værtinde”- Cecilie har især formidlet talkshows-TV på et helt nyt og personligt niveau og altid med et smil på læben. I 2017 er Cecilie Frøkjær vært på den nye podcast ‘Frøkjær og forfatterne’ og tv-vært på programmet ‘Samme tid næste år’.

I sine inspirerende og livsbekræftende foredrag tager Cecilie Frøkjær afsæt i mange års arbejde med forskellige mennesker både på og bagved skærmen. Hun har derigennem opnået en unik menneskeforståelse, der gør hende oplagt som både foredragsholder, konferencier og ordstyrer.

Se foredrag med Cecilie Frøkjær
Cecilie Frøkjær foredrag

Frøkjær og fruen

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og begge har med humor og vid begejstret flere generationer.

I 2017 udkom den storsælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” som med autencitet og livsglæde portrætterer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Samarbejdet udviklede sig til et nært venskab, som Cecilie Frøkjær fortæller meget mere om i dette inspirerende foredrag.

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget fokuserer ikke kun på, hvad Cecilie Frøkjær har lært af sit venskab med Lise Nørgaard, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Glæd dig til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

Cecilie Frøkjær foredrag

Tusindvis af mennesker

I kraft af sine mange år som tv-journalist har Cecilie Frøkjær mødt alle slags mennesker: skuespillere, sangere, forfattere, politikere mv., og som alle havde deres helt egen unikke fortælling. I dette tankevækkende foredrag deler Cecilie Frøkjær ud af sine mange oplevelser med disse mennesker.

Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et morsomt og autentisk foredrag, hvor Cecilie Frøkjær også fortæller, hvordan vi alle kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle os.

Referencer

Foredraget var spændende, inspirerende og det var virkelig sjovt at høre om nogle af de mange oplevelser hun har sammen med Lise Nørgaard, som jo bare er et unikum. Lises positive livssyn og nysgerrighed på livet er virkelig beundringsværdigt – mange af de ”ting”, som Cecilie fortalte om i relation til Lises lange liv, er noget man kan tænke over i sin egen hverdag og bruge

Anne Christensen

LINAK Personaleforening

Foredrag med smil og varme og stof til eftertanke.

Charlotte Nybjerg

H.Lundbeck A/S
Forespørg på Cecilie Frøkjær

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99