Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mette Walsted Vestergaard

Ordstyrer

Mette Walsted Vestergaard

Radio- og TV-vært med en unik kombination af akademisk indsigt og journalistisk skarphed. Alsidig ordstyrer, der mestrer dialog og debat på tværs af emner.

Uforpligtende forespørgsel på Mette Walsted Vestergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mette

Lecture icon

Foredrag

Mette Walsted Vestergaard optræder ofte som ordstyrer og konferencier for private såvel som offentlige organisationer, hvor hun ikke er bange for at skære igennem i komplekse debatter og konferenceemner. Mette er radio- og tv-vært, p.t. på P1 Morgen på Danmarks Radio.

Med Mette Walsted Vestergaard som ordstyrer får I:

  • En alsidig ordstyrer med både akademisk og journalistisk baggrund
  • Effektiv håndtering af komplekse debatter og konference-emner
  • En balance mellem myndighed og humor i ledelsen af arrangementer

Navigering i komplekse debatter med stil

Mette Walsted Vestergaard er uddannet Cand.Comm. fra RUC i 1999. Hun har tidligere været digital projektleder på Berlingske Tidende samt kulturprojektleder på Carlsberg i forbindelse med Roskilde Festival.

Mette har tidligere været vært på TV AVISEN på DR1, på flere store TV-shows, blandt andet Danmarks Indsamling, Året der gik, Valgmorgen, folketingsvalg, klimatopmødet i København, IOC-topmøde i København, dokumentarudsendelser og eventudsendelser i forbindelse med begivenheder i kongehuset, offentliggørelser af større politiske nyheder med mere.

Book Mette Walsted Vestergaard til jeres arrangement, og få en kompetent ordstyrer, der optræder for både private og offentlige.

Se foredrag med Mette Walsted Vestergaard
Mette Walsted Vestergaard foredrag

Ordstyring

Mette Walsted Vestergaard er en kompetent ordstyrer, som med lige dele myndighed og glimt i øjet sætter rammen for livlige, oplysende og vellykkede arrangementer. Kombinationen af en akademisk baggrund og erfaring fra journalistik gør Mette til en alsidig moderator, som ved hjælp af omhyggelig forberedelse, ydmyghed over for feltet og evnen til at skære igennem også favner mere komplekse debatter og konference-emner.

Referencer

Forespørg på Mette Walsted Vestergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99