Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christina Boutrup

Vidende foredrag om Kinas udvikling og indflydelse på det globale marked

Christina Boutrup

Danmarks Kinaekspert - sådan slår din virksomhed igennem i Kina

5 ud af 5 stjerner

Christina Boutrup gav en indsigtsfuld og øjenåbnende keynote ved vores interne Digital Day-arrangement. Christinas dybe viden, variation af relevante cases fra Kina og engagerende energi på scenen udvidede vores forståelse af frontteknologi-brugscases og alternative digitale forretningsmodeller. Christina er en topprofessionel foredragsholder, der besidder den sjældne kombination af både at være i stand til at inspirere og bevæge et publikum i øjeblikket; samtidig med at man styrker publikum med varig gennemslagskraft og indsigt

Anja Elkær-Hansen, konstitueret chef, Nordea | Gruppe Digital Se alle referencer

Et foredrag med Christina Boutrup giver jer:

  • Indgående forståelse af Kinas hastige udvikling og dens globale effekt
  • Dybtgående analyse af Kinas nuværende tilstand, banebrydende teknologi og rolle i verdensøkonomien
  • Engagerende og informativt foredrag fra en af Danmarks mest anerkendte eksperter på Kina
Uforpligtende forespørgsel på Christina Boutrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christina

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Christina Boutrup, med en baggrund i Kina og som erhvervsjournalist, er en af Danmarks fremtrædende eksperter på Kina. I sine foredrag giver hun indblik i denne hastigt voksende supermagt, udfordrer vores selvbillede og deler sine perspektiver på fremtidens tendenser.

Et foredrag med Christina Boutrup giver jer:

  • Indgående forståelse af Kinas hastige udvikling og dens globale effekt
  • Dybtgående analyse af Kinas nuværende tilstand, banebrydende teknologi og rolle i verdensøkonomien
  • Engagerende og informativt foredrag fra en af Danmarks mest anerkendte eksperter på Kina

Udforsk Kina

Christina Boutrup, en dygtig erhvervsjournalist og anerkendt Kina-ekspert, har boet i Kina ad flere omgange og har en dyb forståelse for landets komplekse dynamikker. Som tidligere Asien-korrespondent for TV2 og forfatter til anmelderroste bøger, har hun en unik indsigt i Kinas udvikling og dens indflydelse globalt.

Christina er ikke bare en dygtig foredragsholder, men også en erfaren facilitator og ordstyrer, anerkendt af tænketanke og medlem af betydningsfulde råd og paneler, som rådgiver den danske regering om Kina. Hendes evne til at formidle komplekse emner på en klar og nuanceret måde gør hende til en værdsat stemme på konferencer og workshops både i Danmark og internationalt.

Book Christina Boutrup til et foredrag hvis I vil forstå supermagten Kina, dens hastige fremvækst og betydningen for Danmark og resten af verden. Få perspektiv på det dynamiske forhold mellem øst og vest, og udforsk, hvordan Kinas indflydelse former vores fremtid.

Se foredrag med Christina Boutrup
Christina Boutrup foredrag

Den store tech-revolution

Kina har i al stilhed taget et kvantespring. I disse år gennemgår landet en tech-revolution, som vil rykke ved magtbalancen i verden og komme til at påvirke os alle. De færreste er opmærksomme på, at kinesiske virksomheder er globalt førende inden for flere af de vigtige områder, som kan forme vores fremtid: Droner, solceller, mobilbetalinger, sociale medier, e-handel og praktisk anvendelse af kunstig intelligens.

Når vi herhjemme forsøger at forstå fremtiden, ser vi mod Silicon Valley. Men vi kigger den gale vej og risikerer at stå med ryggen til udviklingen, hvis vi kun har øje for Google, Amazon og Facebook. Det er på høje tid, at vi begynder at forstå, hvad der sker i Kina, som med sine 800 millioner internetbrugere er verdens største og mest avancerede digitale økonomi. Kom og hør, hvad vi virksomheder kan lære af Kinas fremadstormende tech-virksomheder – og hvorfor vi skal til at holde meget bedre øje med kineserne.

Christina Boutrup foredrag

Kina på fremmarch

Kinas indflydelse i verden vokser – både økonomisk, politisk, teknologisk og kulturelt. Hvad betyder det for os her i Danmark og Europa – og hvordan skal vi forholde os til den nye supermagt?

Få svaret i dette foredrag, som er baseret på Christina Boutrups rejser rundt i kinesernes fodspor. Foredraget giver indblik i de muligheder og udfordringer det nye fremadstormende Kina giver et lille land som Danmark, og hvordan kinesiske investeringer og en aktiv strategi for udbredelsen af kinesisk kunst og kultur baner vejen for såkaldt blød magt.

Christina Boutrup foredrag

Made for China

Kina er stadig mest kendt for sine dygtige kopister, men kinesiske virksomheder er i dag globalt førende inden for nye digitale forretningsmodeller, e-handel og sociale medier, og det stiller høje krav til alle, der vil sælge i Kina. Hør, hvad I kan I lære af kinesiske virksomheder – og hvorfor er det så vigtigt at tilpasse danske produkter og løsninger til det kinesiske marked. Få også indblik i Kinas ambitiøse Made in China 2025-plan, som truer flere danske styrkepositioner, men også åbner nye muligheder, hvis man er opmærksom på faldgruberne.

Christina Boutrup foredrag

Kinas Fremmarch i Europa

Foredraget tager afsæt i bogen: ”Den røde løber – Kinas Fremmarch i Europa”, som handler om Kinas voksende økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse i Europa. Hvad driver kinesernes købelyst, og hvad sker der, når vi inviterer kineserne indenfor? Pengene flyder, men ind ad bagdøren kommer også politisk og kulturel indflydelse, korruption og forretninger på kinesiske vilkår.

Christina Boutrup foredrag

Kina Sweet & Sour

Foredraget tager udgangspunkt i den omfattende research til bogen Kina Sweet & Sour, som er den første bog om danske virksomheders sure og søde erfaringer i Kina. De vigtigste konklusioner bliver ridset op, og bagefter står det lysende klart, hvorfor Kina er blevet en uundgåelig del af Danmarks fremtid – På godt og ondt.

Christina Boutrup foredrag

Vækstens pris

Christina sætter i foredraget fokus på de sociale og miljømæssige konsekvenser af de tocifrede økonomiske vækstrater, som Kina har præsteret gennem de seneste årtier. Selvom de moderne kinesiske storbyer boomer, og de nyrige forbrugere kaster sig over vestlige luksusvarer, så er Kina stadig et udviklingsland med voksende social ulighed.

Her er forklaringen på, hvorfor verdens folkerigeste land ikke er så stabilt, som man skulle tro. Og hvorfor det magtfulde kommunistparti pludselig er blevet popularitetssøgende.

Christina Boutrup foredrag

Kina 3.0

Kina bevæger sig med hastige skridt væk fra rollen som hele verdens fabrikshal, og det har vist sig, at når produktionsarbejdspladserne flytter væk fra Danmark, så flytter forskning og udvikling med. Derfor bliver danske virksomheder ved med at investere i Kina. Ikke blot for at spare penge, men i lige så høj grad for at få adgang til kvalificeret arbejdskraft og den nyeste viden.

I foredraget afliver Christina for alvor myten om, at kineserne ikke er innovative og udelukkende baserer deres produktudvikling på kopiering. Faktum er, at store danske virksomheder i disse år kæmper en hård kamp for at fastholde deres globale førerposition. Og konkurrencen kommer i høj grad fra nye kinesiske virksomheder.

Christina Boutrup foredrag

Ordstyrer

Christina Boutrup har lavet foredrag og ordstyreropgaver for en lang række virksomheder og organisationer. Hun er kendt for sin evne til at tilføre konferencer, seminarer og debatter en ekstra dimension med sin dybe indsigt i globaliseringens fordele og ulemper.

Referencer

Christina Boutrup gav en indsigtsfuld og øjenåbnende keynote ved vores interne Digital Day-arrangement. Christinas dybe viden, variation af relevante cases fra Kina og engagerende energi på scenen udvidede vores forståelse af frontteknologi-brugscases og alternative digitale forretningsmodeller. Christina er en topprofessionel foredragsholder, der besidder den sjældne kombination af både at være i stand til at inspirere og bevæge et publikum i øjeblikket; samtidig med at man styrker publikum med varig gennemslagskraft og indsigt.

Anja Elkær-Hansen, konstitueret chef

Nordea

Christina Boutrup modererede vores konference Tech + Tourism og guidede os sikkert, kyndigt og med et glimt i øjet gennem dagen. Ikke mindst bidrog hun med sin stærke indsigt i nye teknologier og de udfordringer, som virksomheder står over for i deres digitale transformation – og stillede skarpe spørgsmål til både oplægsholdere og paneldeltagere.

Jens Hausted, administrerende direktør

Kystturisme i Danmark

Christina Boutrup er en vidende og engageret moderator, og hun bidrager med sin egen ekspertise inden for innovation og teknologi. Hun favner komplekse emner og formidler dem på en fængende måde. Hun formår at sætte højttalere i scene, mens hun bevarer en juridisk tilstedeværelse på scenen.

Pernille Rype, VP Communication and External Relations

Innovation Found Denmark

Christina har hjulpet os i Pandora med vores forståelse af Kina, det kinesiske marked og de kinesiske forbrugere. Hun er en yderst dedikeret og professionel partner at arbejde sammen med. Hendes tilgang er ligetil; hun var i stand til at forstå vores behov og oversætte det derefter i samarbejde med vores egen ekspert.

Katinka Hyllested, Head of Training, Learning & Development

Pandora
Forespørg på Christina Boutrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Christina Boutrup
Christina Boutrup

5 ud af 5 stjerner

Christina Boutrup gav en indsigtsfuld og øjenåbnende keynote ved vores interne Digital Day-arrangement. Christinas dybe viden, variation af relevante cases fra Kina og engagerende energi på scenen udvidede vores forståelse af frontteknologi-brugscases og alternative digitale forretningsmodeller. Christina er en topprofessionel foredragsholder, der besidder den sjældne kombination af både at være i stand til at inspirere og bevæge et publikum i øjeblikket; samtidig med at man styrker publikum med varig gennemslagskraft og indsigt

Anja Elkær-Hansen, konstitueret chef, Nordea | Gruppe Digital Se alle referencer