Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Bjarne Corydon

Vidende foredrag om Danmarks økonomiske og politiske tilstand

Thomas Nielsen

Bjarne Corydon

Direktør og chefredaktør på Børsen. Tidl. politiker

Uforpligtende forespørgsel på Bjarne Corydon

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Bjarne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Bjarne Corydon er uddannet cand.scient.pol. i år 2000 og var fra 1992 til 2017 medlem af Socialdemokratiet, hvor han hurtig gjorde karriere. I perioden 2000-2005 var han politisk-økonomisk rådgiver for den socialdemokratiske ledelse, og mellem 2005-2011 var han stabschef for Helle Thorning-Schmidt og leder af Socialdemokratiets Analyse- og Informationsafdelingen.

I 2011 blev han både valgt til Folketinget og udpeget som finansminister, hvilket han forblev indtil 2015, hvor han forlod dansk politik. Herefter tiltrådte Bjarne Corydon en toppost i konsulentfirmaet McKinsey, hvor han arbejdede med rådgivning af regeringer. Fra 2017 til skrivende stund er Bjarne Corydon direktør og chefredaktør for erhvervsavisen Børsen.

Når Bjarne Corydon holder foredrag sker det på baggrund af hans omfangsrige erfaring i krydsfeltet mellem økonomi, erhverv og politik og der tegnes et skarpt og nuanceret billede af landets tilstand økonomisk og politisk. Med en analytisk tilgang, samt og godt øje for proportionssansen, tager Bjarne deltagerne med i helikopteren og giver dem hans vurdering af den nuværende og kommende situation i Danmark. Hvad er vigtigt, hvad er rigtigt og hvornår er der tale om fornuft og følelser i den politiske og økonomiske arena?

Efter foredraget vil der være mulighed for spørgsmål og skulle der være plads til en efterfølgende debat, hvor meninger udveksles, udfordres og til tider forandres, er det også en mulighed.

Se foredrag med Bjarne Corydon
Foredrag af Bjarne Corydon

Rigets tilstand

Bjarne Corydon stiller i dette foredrag skarpt på Danmarks politiske og økonomiske tilstand. Med et analytisk overblik over fortiden, nutiden og de igangværende beslutninger og deres mulige udfald, tager Bjarne publikummet med i helikopteren og giver hans bud på rigets tilstand, og hvilken indflydelse vi har på den. Hvilken indflydelse og muligheder ligger der hos borgerne, erhvervslivet og det politiske system? Hvilke mekanismer er for tiden de fremtrædende og hvilke perspektiver er der for Danmarks fremtid – også i et internationalt perspektiv?

Med en fintunet proportionssans og imponerende viden om økonomi, erhvervslivet og politik vil Bjarne Corydon tage sit publikum med på en solid og grundig undersøgelse af rigets tilstand. Foredraget kan målrettes til målgruppen og der er mulighed for efterfølgende spørgsmål og debat.

Foredrag af Bjarne Corydon

Fremtidens arbejdsmarked

Arbejdsmarkedet i Danmark er under en stor forandring og vi har formentlig kun set toppen af isbjerget i forhold til, hvad den teknologiske udvikling kan medføre. Det stadig større globale samspil og digitaliseringen fordrer at forandringerne tages seriøse, hvis Danmark også i fremtiden skal kunne opretholde de høje velfærdstandarder, som kun matches få andre steder i verden. I dette foredrag giver Bjarne Corydon et velkvalificeret bud på, hvilke overvejelser man i den sammenhæng kan gøre sig, om hvordan man ruster sig til de udfordringer og muligheder, som vi allerede nu kan ane i horisonten. Herunder også, hvorfor det er så vigtigt ikke at glemme de kreative og “bløde” værdier. Med Bjarne Corydons store indsigt i arbejdsmarkedet og hans analytiske og rationel tilgang, er I garanteret et foredrag af høj karat, med mulighed for efterfølgende debat. Foredraget kan målrettes til målgruppen.

Referencer

Det var som lovet super skarpt og der var efterfølgende plads til spørgsmål og god dialog.

Lone Brink

Nordfyns Kommune

Bjarne formår med sit vi og store overblik, at tryllebinde forsamlingen med sine analyser, som bliver serveret uden slideshow og med referencer til helt aktuelle sammenhænge.

Peter Kjeldbjerg

ErhvervsForum Holstebro
Forespørg på Bjarne Corydon

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99