Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Den Korte Radioavis

Træd ind i en verden af skarp satire og indsigtsfuld underholdning om nutidens Danmark.

Den Korte Radioavis

Satirens skarpeste og sjoveste stemme i Danmark, der mestrer kunsten at underholde og provokere med aktualitetens spejl.

Uforpligtende forespørgsel på Den Korte Radioavis

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Den

Lecture icon

Foredrag

Den Korte Radioavis’ show, giver jer adgang til nogle af Danmarks skarpeste og sjoveste satireleverandører. Den Korte Radioavis udgøres af den erfarne senior korrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og den kyndige nyhedsredaktør Rasmus Bruun. Dette dynamiske par, kendt fra det populære radioprogram af samme navn, der blev lanceret på Radio 24syv i 2015, leverer en enestående blanding af humor og samfundssatire i særklasse.

Et show med Den Korte Radioavis giver jer:

  • Skarpe og humoristiske observationer af nutidens Danmark fra Kirsten Birgit og Rasmus Bruuns perspektiv
  • Direkte og underholdende indblik i aktuelle tendenser og problemstillinger i jeres specifikke organisation eller branche
  • Inspirerende og tankevækkende perspektiver med et twist af satire

Sarkastisk dynamitduo ryster æteren

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun udgør et helt unikt makkerpar, der med tør sarkasme dissekerer verden og hverdagen og på uhæmmet vis siger alt det, man normalt ikke må sige.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, en fiktiv karakter, beskrives som “en kombination af Ulla Therkelsen, Mette Fugl og Lone Kühlmann”. Kirsten Birgit er datter af hestehandleren Jens Birgit, og hun har hverken søskende eller børn. Hun blev oplært på DR TV Avisen under Jørgen Schleimann. Hun har bl.a. dækket Tjetjenienskrigen i 1990’erne, hvorefter hun gik ned med en depression. Hun vendte først tilbage som korrespondent i februar 2015 på Den Korte Radioavis.

Rasmus Bruun spiller rollen som den mere forsigtige og politisk korrekte redaktør, der ofte udfordres af Kirsten Birgits bramfrie og usædvanlige holdninger til politik og livet generelt.

Book Den Korte Radioavis for en uforglemmelig og underholdende oplevelse

Se foredrag med Den Korte Radioavis
Den korte radioavis foredrag

Dagens Satire

Kirsten Birgit, og Rasmus Bruun retter hellere end gerne luppen mod dagens Danmark og måske også jeres virksomhed, organisation eller forening og de giver gerne et par inspirerende ord med på vejen.

Referencer

Forespørg på Den Korte Radioavis

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99