Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Elisabeth Møller Jensen

Foredrag om ligestilling og feminisme.

Elisabeth Møller Jensen

Forfatter og tidligere centerleder for KVINFO

Uforpligtende forespørgsel på Elisabeth Møller Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Elisabeth

Lecture icon

Foredrag

Elisabeth Møller Jensen er forfatter og holder foredrag om den anmelderroste selvbiografi “Dengang i Lemvig”, der bygger på Elisabeths familiehistorie og livet i beskedne kår i 1950’erne og 60’ernes Lemvig. En meget autentisk historie, der giver et indblik i især moren Gudruns liv som hjemmegående husmor og hendes stigende pillemisbrug.

Elisabeth Møller Jensen var direktør for KVINFO 1990-2014 og hovedredaktør for Nordisk Kvindelitteraturhistorie 1-5, 1993-1998. Hun har været anmelder ved forskellige dagblade og bidragsyder til diverse tidsskrifter og antologier. Derudover har Elisabeth været bestyrelsesformand for Dansk Litteraturinformationscenter og medlem af bestyrelserne for Aktuelt og Rosinante Forlag. Elisabeth  modtog HKs Ligestillingspris i 1993, Lis Jacobsen-Prisen i 1994, Tagea Brandts Rejselegat i 3004 og blev Ridder af Dannebrog i 2006

Se foredrag med Elisabeth Møller Jensen
Elisabeth Møller Jensen foredrag

Dengang i Lemvig

I dette spændende foredrag tager Elisabeth Møller Jensen afsæt i sin anmelderroste bog “Dengang i Lemvig” og fortæller om sin barndom og opvækst i 50’ernes beskedne Lemvig. Det er især en fortælling om morens sindstilstand og hendes kamp for at komme overens med livet som hjemmegående husmor. Et skrøbeligt minde der blev yderligere kompliceret af, at begge hendes døtre senere hen fik alle de muligheder for karriere og uddannelse, som hun ikke selv fik.

Elisabeth Møller Jensen kombinerer sin fortælling med private billeder fra sin barndom og familieliv i Vestjylland og vil undervejs også læse passager fra bogen op.

“Dengang i Lemvig” udkom i 2015 på Gyldendal men er stadig et meget populært emne på biblioteker, højskoler, sognegårde og i mindre foreninger.

Referencer

Forespørg på Elisabeth Møller Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99