Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Lotte Garbers

Medrivende fortællinger om det gode liv og eget forfatterskab

Lotte Garbers

Forfatter med indsigt i skriveprocessens essens. Deler tanker om inspiration, fra tanke til tastatur, skrivningens nødvendighed, og lederskab i eget liv.

Uforpligtende forespørgsel på Lotte Garbers

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lotte

Lecture icon

Foredrag

Lotte Garbers’ foredrag om sit eget forfatterskab fører jer på en rejse gennem inspirationens rige, og hvordan tanker omsættes fra sindet til tastaturet. Lotte har været en aktiv del af forfatterverdenen siden 1999 og har en lang række erfaringer at dele med jer.

Et foredrag med Lotte Garbers giver jer:

  • Indblik i kreativ proces fra idé til færdig roman
  • Inspiration til at tage anderledes valg i livet og skrivning
  • Perspektiver på kønsroller og middelklassens udfordringer i nutidslitteraturen

Fra business til Bestsellere

Lotte Garbers har en usædvanlig karriere, der begyndte med en cand.merc.int. grad fra Handelshøjskolen i København. I 1999 besluttede hun sig imidlertid for at blive forfatter og debuterede samme år med “For egen vinding,” hendes første skønlitterære værk. Dette blev efterfulgt af romanerne “Hun har det hele” og “Pendul,” samt to interviewbøger og talrige erotiske noveller.

Før hun blev forfatter, arbejdede Lotte i erhvervslivet, inklusive roller som projektleder og administrationschef hos Microsoft. Hun har også haft erfaring som klummeskribent og fungerede som formand for Dansk Forfatterforening fra 2009 til 2012. Fra 2015 til 2018 arbejdede hun som strategisk kommunikationsrådgiver for forlaget Gyldendal.

Lotte har siden boet i flere forskellige lande, herunder Paris fra 2012 til 2015, Saudi-Arabien fra 2017 til 2019 og derefter Algeriet.

Book Lotte Garbers til et spændende foredrag om livet som forfatter og skriveprocessen, set gennem øjnene på en globetrotter.

 

Se foredrag med Lotte Garbers
Lotte Garbers foredrag

Om at skrive

Der er mange tanker at dele om det at blive inspireret, det at få det fra tanke til tastatur og hvorfor det overhovedet er nødvendigt at skrive, og hvordan man er leder i eget liv.

Foredraget handler om at turde tage et anderledes sving i livet og i manuskriptet. Det at bruge post-it notes i hele hytten og få det til at blive til en roman. Det at få det gjort, og ikke ligge på sofaen. Det at finde arbejdsro på Oslobåden, i tomme sommerhuse, hos velvillige venner og i meget fremmede lande.

Lotte Garbers foredrag

Om mine bøger

Parforhold og erotik. Damp og hverdag. Romanerne bliver ved med at handle om kvinder og mænd, der flettes ind og ud af hinanden. Det er også hudfletning af den danske middelklasse, der burde have det så godt, men i virkeligheden så ofte har ondt i livet – ofte uden at forstå det.

Romanen “Laust” er set fra mandens perspektiv og hans blik på de kvinder, der er, og har været i hans liv, og de erotiske noveller fra “Prøverummet” er fra kvindernes. Det kommer der hurtigt en diskussion ud af. Seneste skud på stammen er “løbeklubben i Saudi” hvor Lotte skildrer kulturforskelle og ligheder.

Referencer

Forespørg på Lotte Garbers

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99