Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Lotte Garbers

Foredrag om det gode liv og eget forfatterskab

Lotte Garbers

Forfatter

Uforpligtende forespørgsel på Lotte Garbers

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lotte

Lecture icon

Foredrag

Lotte Garbers er oprindeligt uddannet cand.merc.int. fra Handelshøjskolen i København. Lotte besluttede sig dog i 1999 for at blive forfatter, og debuterede samme år med ”For egen vinding”, som er det første skønlitterære værk, hun nogensinde havde skrevet, som blev efterfulgt af romanerne: ”Hun har det hele” og ”Pendul”. 

Siden har Lotte udgivet to interviewbøger og et hav af erotiske noveller – heriblandt ”Prøverummet” og ”LAUST”. Aktuel med romanen Løbeklubben i Saudi, 2020, og genudgivelse af præsteinterviewbog, VÆR HER NU, januar 2021.

Lotte har oprindeligt en businesskarriere, og har bl.a. været ansat som projektleder og administrationschef i Microsoft, inden hun besluttede sig for at blive forfatter. Fra 2009-2012 var hun formand for Dansk Forfatterforening, og har også arbejdet som klummeskribent. Fra 2015-2018 var hun strategisk kommunikationsrådgiver for forlaget Gyldendal

Lotte er i dag forfatter, og ikke mindst foredragsholder. Hun har skiftet Danmark ud og boet i Paris 2012-2015, Saudi-Arabien 2017-2019 og derefter i Algeriet. Som foredragsholder belyser hun bl.a. det gode liv gennem eget forfatterskab og skriveprocessen gennem prismet af fremmede lande.

Se foredrag med Lotte Garbers
Lotte Garbers foredrag

Om at skrive

Der er mange tanker at dele om det at blive inspireret, det at få det fra tanke til tastatur og hvorfor det overhovedet er nødvendigt at skrive, og hvordan man er leder i eget liv.

Foredraget handler om at turde tage et anderledes sving i livet og i manuskriptet. Det at bruge post-it notes i hele hytten og få det til at blive til en roman. Det at få det gjort, og ikke ligge på sofaen. Det at finde arbejdsro på Oslobåden, i tomme sommerhuse, hos velvillige venner og i meget fremmede lande.

Lotte Garbers foredrag

Om mine bøger

Parforhold og erotik. Damp og hverdag. Romanerne bliver ved med at handle om kvinder og mænd, der flettes ind og ud af hinanden. Det er også hudfletning af den danske middelklasse, der burde have det så godt, men i virkeligheden så ofte har ondt i livet – ofte uden at forstå det.

Romanen “Laust” er set fra mandens perspektiv og hans blik på de kvinder, der er, og har været i hans liv, og de erotiske noveller fra “Prøverummet” er fra kvindernes. Det kommer der hurtigt en diskussion ud af. Seneste skud på stammen er “løbeklubben i Saudi” hvor Lotte skildrer kulturforskelle og ligheder.

Referencer

Forespørg på Lotte Garbers

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99