Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Emilia van Hauen

Samfundets spejl: Kultur, trends og fremtidens tegn.

Emilia van Hauen

Fremtrædende kultursociolog og trendrådgiver, kendt for bestsellere. Skarpsindig analytiker af samtidens strømninger og menneskelige adfærd.

4.75 ud af 5 stjerner

Emilia var super veloplagt, inspirerende og en rigtig god formidler. Alle var begejstrede og ville gerne have haft mere!

Mette Husum Bering - Grundfos Se alle referencer

Et foredrag med Emilia van Hauen giver jer:

  • Et klart, unikt og inspirerende perspektiv på nutidens udfordringer, krydret med humor og engagerende historier
  • En engageret og tilstedeværende foredragsholder, der involverer sit publikum med varme og tankefuldhed
  • Grundig forskning og innovative idéer, der oplyser, motiverer og til tider udfordrer – alt sammen på en dynamisk og fængslende måde
Uforpligtende forespørgsel på Emilia van Hauen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Emilia

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Emilia van Hauen er utvivlsomt en af de mest anerkendte og ofte citerede kultursociologer i landet, især kendt for sin indsigt i nutidens trends og sociale strømninger. Hun præsenterer sine yderst relevante foredrag med stor entusiasme og en afslappet tone. Hun engagerer sit publikum i en levende dialog og stimulerende debat. Hendes præsentationer er både uformelle og indsigtsfulde, og hun er ekspert i emner som diversitet, ungdomskultur, kønsroller og moderne fællesskaber.

Et foredrag med Emilia van Hauen giver jer:

  • Et klart, unikt og inspirerende perspektiv på nutidens udfordringer, krydret med humor og engagerende historier
  • En engageret og tilstedeværende foredragsholder, der involverer sit publikum med varme og tankefuldhed
  • Grundig forskning og innovative idéer, der oplyser, motiverer og til tider udfordrer – alt sammen på en dynamisk og fængslende måde

Få forståelse for samfundets aktuelle tendenser og strømninger

Emilia van Hauen er en engageret og erfaren taler, der leverer sine dybtgående kendskaber til samfundstendenser på en fængslende og professionel måde, ved at involvere publikum i en dynamisk dialog. Hendes charmerende tilstedeværelse skaber en unik atmosfære i de fyldte auditorier, hvilket gør hende til en yderst populær foredragsholder.

Som kultursociolog (cand.scient.soc) og HD(A) bidrager Emilia regelmæssigt til nationale medier og er en anerkendt kommentator både i Danmark og internationalt. Hun er også en aktiv bestyrelsesmedlem, bl.a. i Messecenter Herning og Boxen.

Emilia er forfatter til flere succesfulde bøger, herunder “Succestyranniet – og vejen ud”, som er hendes seneste og blev modtaget med stor begejstring. Hendes foregående værker som “Ladycool – dit køn er en styrke, brug det!” og “Farvel Egofest. Og goddag til formål og fællesskaber” har også opnået stor popularitet og er grundlaget for hendes velbesøgte foredrag.

Hendes foredrag om samfundets tendenser er blevet anset som værdifulde af en bred vifte af arrangører, lige fra uddannelsesinstitutioner til foreninger og erhvervsorganisationer. Emilia van Hauen er den foredragsholder, der kan tilpasse sit indhold til enhver begivenhed.

Book Emilia van Hauen til jeres næste arrangement, og få indblik i nutidens samfundstendenser.

Se foredrag med Emilia van Hauen
Emilia van Hauen foredrag

Ustyrlige kvinder har det sjovere

– og bidrager til et stærkere samfund i balance

Samfundet er ude af balance – og har brug for ustyrlige kvinder, der bidrager til et mere helt og kreativt samfund. Kvinder har traditionelt været styret på deres skønhed, seksualitet og socialitet. Og det betyder, at vi kvinder ikke har været frie til at:

– Gøre os synlige på vores egne præmisser og frit tage vores plads i samfundet (skønhed)
– Bidrage med vores egen ubundne skaberkraft og kreativitet til fællesskabet (seksualitet)
– Være sociale på vores egne betingelser og skabe en økonomisk og social kultur i balance (socialitet)

Dette foredrag tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med – og vender dem om, så I kan bruge dem som en fordel. Det sætter også skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende veje til at bidrage til fællesskabet. Og så hører I også om flere inspirerende ustyrlige kvinder – så I selv kan blive en ustyrlig kvinde.

Emilia van Hauen foredrag

DET FANTASTISKE FÆLLESSKAB!

Vi står midt i en paradigmeskifte, når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er nemlig de organisationer, der har tillid til deres medarbejdere og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af… alt! Dette giver præcis det fantastiske fællesskab, som de fleste gerne vil være en del af. Dette opløftende og oplysende foredrag giver god inspiration og konkret viden til, hvordan I skaber et produktivt fællesskab, hvor både relationerne og resultaterne trives. Det byder på gode historier og eksempler og brugbare værktøjer.

Hør mere om:

– Hierarkiet: Et paradigme der er ved at dø
– Neo-tribale fællesskaber er vejen frem
– Co-creation: Når kreativiteten tilhører alle og skaber resultater
– Ny ledelse: Fra regler og KPI’ere til rammer og tillid
– Kontor-kærlighed er nødvendig (muligvis ikke det I tror…)
– Generation Z viser vejen frem

Emilia van Hauen foredrag

De unge viser vejen til fremtiden

Få et kig ind i fremtidens arbejdsmarked, når Emilia van Hauen giver jer indsigt i:

– Hvad motiverer Y&Z’erne? Og hvordan tiltrækker og fastholder man dem?
– Myter og fakta om de unge generationer
– 50% af deres jobs er ikke opfundet endnu – jobmarkedet bliver revolutioneret!
– De 4 krav de er underlagt for at opleve succes (tror de)
– De unges fællesskaber er neo-tribale. Hvad betyder det? Og hvordan skaber man dem?
– Ledelse: Hvad virker, og hvad virker slet ikke!

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer, hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, og dermed skabe det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Også i fremtiden! Det tager bla. udgangspunkt i Emilia van Hauens bog, “Succestyranniet – og vejen ud”, samt følgende områder: Identitet, relationer & fællesskaber, bidrag & (livs)karriere og ledelse.

Emilia van Hauen foredrag

Generation Y & Z: Hvem er de? Hvad driver dem? Hvordan lever og arbejder I sammen med dem?

Dette foredrag er på en og samme tid informativt og underholdende. Gennem historier og eksempler vil I få en forståelse for, hvad der driver generation Y og Z, som i 2025 vil udgøre 75% af arbejdsstyrken. Emilia giver dig et indblik i, hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, og på den måde skabe grundlag for det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Foredraget tager bl.a. afsæt i Emilias bog “Succestyranniet – og vejen ud” (2017).

Bliv klogere på de 4 afgørende områder: (1) identitet, (2) relationer & fællesskaber, (3) bidrag & (livs)karriere og (4) ledelse.

Emilia van Hauen foredrag

I er aldrig alene - Altid på. Altid social. Evigt urolig!

I kender måske disse tanker: “Holder det her aldrig op? Får jeg nogensinde en pause fra det evige pres? Skal jeg altid føle mig overvåget? Er jeg egentlig alene om at føle sådan her?” Emilias uhyggelige svar på dine tanker er i sidste ende, at denne følelse af pres ALDRIG stopper. Det er de grundvilkår, som det digitale samfund placerer os i. Vi skal leve med afmagten.

Emilia van Hauen foredrag

Ustyrlige kvinder har det sjovere! Skal I med i klubben?

I dette foredrag vil Emilia på en både skarp og humoristisk facon tage fat i mange af de begrænsende fordomme og fortællinger i historien og kulturen, som kvinder til den dag i dag bliver mødt med. Hun sætter fokus på de nye muligheder, som verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til.

Kvinder har traditionelt været styret af samfundet i deres seksualitet, skønhed og socialitet. Men heldigvis er verden og historien fuld af ustyrlige kvinder, som har brudt skalaen! De har flyttet verden, og de gør det stadig– alt imens de selv har det meget sjovere!

Vi skal alle blive medlemmer af klubben for Ustyrlige Kvinder. Vi skal vinke farvel til frygten – særligt den tillærte af slagsen. Ustyrlige kvinder er nemlig ofte dem, vi finder super inspirerende, sjove, levende og spændende at være i samme rum med. I foredraget får I indsigt i seksualitet, skønhed, socialitet og de 3 livsområder, som kvinder altid har været styret af. Emilia fortæller også om de 4 befriende sætninger, der kan forløse alle kvinders sjæl og den vigtigste overbevisning, som kvinder skal have, for at forandre samfundet. Hun giver nogle inspirerende eksempler på ustyrlige kvinder i verdenshistorien, som I kan lade jeres levevej efterstræbe.

Emilia van Hauen foredrag

Erotisk kapital: Sådan bliver I rig, magtfuld og elsket!

Kan I svare “ja” til følgende udsagn?:
– I vil have mere gennemslagskraft.
– I vil anses som værende ærlig og kompetent.
– I vil have lettere ved at finde venner, få job og blive gift.
– I vil tjene 15 procent mere end gennemsnittet?
… så er det tid til at dyrke jeres erotiske kapital!

Denne inspirerende peptalk fra Emilia illustrerer på underholdende og interessant vis, hvordan vi alle kan gøre hverdagen sjovere, mere spændende og særligt mere social ved at give mere af os selv. Vi skal lære at smide tabuerne og i stedet dyrke de 6 elementer, der udgør dette nye interessante begreb, som vinder frem verden over.

Emilia van Hauen foredrag

Farvel egofest - samskabelse og co-creation

Fremtiden er lys for de virksomheder, der kan få mennesker til at arbejde og skabe sammen på tværs af kulturer, holdninger, personligheder… ja, på tværs af alt! Alt lige fra hierarkier, fag og køn til erfaringer, uddannelse og alder. Organisationer skal turde at have et klart formål, der rækker langt udover bundlinje og hverdag. Neo-tribale fællesskaber er den måde, som de fremtidssikrede organisationer arbejder sammen på. Kreativitet hos det enkelte individ og i gruppen er det bærende element, hvis vi skal klare os godt i en kompleks tidsalder, der er præget af stor konkurrence.

Foredraget handler i sin enkelthed om samskabelse – eller co-creation, som det oprindeligt kaldes. Det beretter på humoristisk og overskuelig vis, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens virksomheder, og hvordan I kan bruge dem bedst muligt. Det vil også illustrere de 4 livsformer (egofester, guruist, voksencool og co-creator).

Emilia van Hauen foredrag

Succestyranniet og vejen ud

I vælger selv, hvilket liv I vil leve – så heldige er vi i dag. Men det kan give bagslag. Friheden og vækstsamfundet har desværre også den effekt, at vi i dag lever under nogle vilkår, som gør utrolig mange mennesker syge. Mens alt for mange lider under et helt ufrivilligt succestyranni. Men der er håb! For vi kan sagtens gøre noget ved det.

Foredraget er opløftende og oplysende. Det giver dig et overblik over de vilkår, som presser os alle sammen, og I får en løsning, der kan hjælpe jer til at øge de gode resultater – både når det angår arbejdsglæden, livskvaliteten og fællesskabet. Så I sammen kan blive en succes, der gør jer stærkere.

Referencer

Emilia var super veloplagt, inspirerende og en rigtig god formidler. Alle var begejstrede og ville gerne have haft mere!

Mette Husum Bering

Grundfos

Meget nærværende, nem at tale med, ukompliceret, dejlig dame. Spændende, vedkommende foredrag. Taler til alle.

Mathilde Traberg Larsen

Holstebro Højskoleforening

Meget tilfredse forældre, meget positive. Kunne godt have brugt mere tid. Emilia havde meget at byde på og tog tilhørerne med i en dialog. Absolut ikke sidste gang vi vil booke hende. Alt til UG.

Susanne Vogelius

Bellahøj Fritidscenter
Forespørg på Emilia van Hauen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Emilia van Hauen
Emilia van Hauen

4.75 ud af 5 stjerner

Emilia var super veloplagt, inspirerende og en rigtig god formidler. Alle var begejstrede og ville gerne have haft mere!

Mette Husum Bering - Grundfos Se alle referencer