Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Finn Nørbygaard

Spændende fortællinger om humor og kriser

Finn Nørbygaard

Erfaren entertainer og forfatter, mester i at bruge humor som redskab gennem kriser. Inspirerer med livsglæde og skarpe indsigter.

5 ud af 5 stjerner

Super inspirerende og reflekterende indlæg fra Finn, hvor han kunne holde deltagerne i spænding med "sin historie". Der var stor ros fra alle de kunder vi havde med til arrangementet.

Sussi Mathisen - Spar Nord, Aarhus Se alle referencer

Et foredrag med Finn Nørbygaard giver jer:

  • En rejse gennem et turbulent liv, lige fra barndommens udfordringer til en tid som populær entertainer
  • Perspektiver på håndtering af modgang og genopbygning af livet efter store personlige og økonomiske tab
  • Indsigt i humorens kraft og dens rolle i helbredelse og personlig udvikling
Uforpligtende forespørgsel på Finn Nørbygaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Finn

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Finn Nørbygaards foredrag er underholdende, tankevækkende og fyldt med brugbar indsigt og seriøse budskaber, som publikum ikke kan undgå at tage med hjem. Finns foredrag er altid tilpasset den konkrete målgruppe og sammensat efter kundens ønsker, hvilket sikrer en skræddersyet oplevelse for enhver begivenhed.

Et foredrag med Finn Nørbygaard giver jer:

  • En rejse gennem et turbulent liv, lige fra barndommens udfordringer til en tid som populær entertainer
  • Perspektiver på håndtering af modgang og genopbygning af livet efter store personlige og økonomiske tab
  • Indsigt i humorens kraft og dens rolle i helbredelse og personlig udvikling

Kriser, komik og karakterdannelse

Finn Nørbygaard er bedst kendt for sine mange succeser på showturneer, fjernsynsreklamer, TV-shows og sit mangeårige samarbejde med Jacob Haugaard. Oprindeligt uddannet som folkeskolelærer, underviste han i 8 år i folkeskoler, ungdomsskoler og aftenskoler, inden han i 1986 valgte at ernære sig som komiker og entertainer. I december 2014 debuterede han med det ugentlige samtaleprogram ”Finnsk Terapi med Finn Nørbygaard”, som sendes på Radio24syv. Her møder han en række kendte danskere og vender verden lidt på hovedet.

Finn er også forfatter til bogen ”Tillykke med din krise – en komiker bag facaden”, som danner grundlag for hans foredrag. Krisen, som han beskriver i både sin bog og sine foredrag, har været en invitation til at udforske nye sider af sin personlighed gennem en personlig udviklingsproces, der har ført til større indsigt og et mere meningsfyldt liv.

Book Finn Nørbygaard til et spændende foredrag, der kombinerer humor og indsigt, og få et unikt indblik i både livets kriser og komikkens verden.

 

Se foredrag med Finn Nørbygaard
Finn Nørbygaard foredrag

Mine 12 veje til liv

Finn Nørbygaard har , på godt og ondt, oplevet mere end de fleste, og tilmed lært af det.

På baggrund af erindringer fra et turbulent liv fortæller Finn om de mange erfaringer, som han har gjort sig, og om de veje, som har ført ham frem til større tilfredshed med livet. Fra den spæde begyndelse hos en plejefamilie, som misrøgter ham, over opvæksten i Esbjerg, over det hårde arbejde på landevejene og landets skrå brædder med makkeren Jacob Haugaard, som gør Finn til et kendt ansigt og en velhavende mand. Lige indtil mødet med storsvindleren Stein Bagger. Den efterfølgende store konkurs og ikke mindst nedtur, slog Finn ud for en stund – men heldigvis kun for en stund.

I dette foredrag, som baserer sig på biografien af samme titel, sætter Finn Nørbygaard sine oplevelserne i perspektiv, og fortæller hvordan både Jung, Jesus og Jacob (Haugaard) kom ham til undsætning. Ved deres og sin egen hjælp, og sine mange år som psykoterapeut har han fundet frem til det, der for ham er grundbegreberne i et godt liv.

Finn Nørbygaard foredrag

Rejs dig og kom igen, stærkere

I foredraget “Rejs dig og kom igen, stærkere” fortæller Finn Nørbygaard om sine drømme, sit liv, sin barndom som adoptivbarn, mødet med Jacob Haugaard, berømmelsens positive og negative sider, og ikke mindst om den store formue han fik ved at være blandt Danmarks mest populære og kendte entertainere. En del af foredraget handler også om oplevelserne i forbindelse med IT Factorys kollaps – herunder Finns oplevelse i forbindelse med at miste hele sin formue på en enkel dag.

Foredraget kan enten bookes med en varighed af 60 min. eller 2 x 40 min (hvoraf de sidste 40 min. er med spørgsmål fra publikum).

Finn Nørbygaard foredrag

Om Humor

I dette foredrag tager Finn Nørbygaard deltagerne med på en humoristisk rundrejse. Finn har gennem mange år arbejdet med humoren, og giver i dette foredrag en række eksempler på, hvordan hans egen fascination af humoren har udviklet og ændret sig gennem årene. Ifølge Finn er humoren et forunderligt væsen med latter som mål, som kan være spids, provokerende, pjattet, venlig eller ligegyldig. Finn vil i foredragets sidste del komme ind på, hvad latteren udløser af livsgivende processer i kroppen.

En del af foredraget handler om, hvordan humoren fungerer i reklamer på baggrund af sin egen og Jacob Haugaards medvirken i tv-reklamer for Tuborg Squash.

Finn Nørbygaard foredrag

Engle og dæmoner

Menneskesindet er sat sammen af både gode og onde kræfter – akkurat som himlen har sine engle og helvede sine dæmoner. Dæmonerne kan optræde i mange forskellige afskygninger, og Finn Nørbygaard beretter om, hvordan hans materielle rigdom og succes på forunderlig vis pustede til hans egen dæmon.

Med udgangspunkt i en række eksempler fra kendte danskeres liv og Finns eget liv fortæller Finn om dæmonernes rasen i mennesket. Finn mener, at man kun ved at lukke dæmonerne ud af skabet og se dem i øjnene kan lade dem blive en integreret og inspirerende del af livet.

Finn Nørbygaard foredrag

LIV - få liv i livet

I dette foredrag vil Finn Nørbygaard tage publikum med igennem alle livets besværligheder og glæder, stunder med lykke og stunder, hvor I har lyst til at smide håndklædet i ringen. Men Finns hovedbudskab er, at I altid skal få det bedste ud af det og ændrer på det, I ikke er tilfreds med. Der skal gnist i livet.

Finn vil snakke om glæde, navlestrengen, Stein, taknemmelighed, midtvejskrise, sex, de indre rumleriller, nøjes- og flashe-folket, dødspraktik og Gud…. som Finn selv har mødt (ganske kort).

Der vil forekomme citater til inspiration af bl.a. Jung, Jesus og Jacob Haugaard.

Finn Nørbygaard foredrag

Inspiration og kreativitet

I et hudløst ærligt foredrag fortæller Finn Nørbygaard om sine egne erfaringer i forbindelse med inspirationen og kreativiteten som både med- og modspiller. Ifølge Finn handler det om at finde det gode, sunde og respektfulde forhold mellem inspiration og kreativitet.

Finn Nørbygaard foredrag

Samarbejde og kommunikation

Finn Nørbygaard giver i dette foredrag en utraditionel synsvinkel på begrebet samarbejde – nemlig samarbejdet mellem kroppen og hovedet. Et sådant samarbejde har især det vesterlandske, moderne menneske vanskeligt ved. Ifølge Finn kan en ubalance på dette område skabe stor indre ravage. I afgørende perioder af Finns eget liv har han måtte erkende en misligholdelse af kontakten mellem netop krop og hoved, som har medført en psykisk knockout. Når mennesker mødes, kommunikeres der – hvad end der er bevidst eller ubevidst. Oplevelsen af et meningsfuldt liv kræver, at vi kommunikerer på en måde, som fungerer og virker rigtigt for os.

I foredraget vil Finn benytte sig af et eksempel fra sit erhvervsliv, hvor et firma valgte en uhensigtsmæssig kommunikationsstrategi i en periode, hvor firmaets renomme var under pres.

Referencer

Tak for et godt og tankevækkende foredrag. Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra mødet.

Jan Hansen, Filialdirektør

Nordea, Rødding

Super inspirerende og reflekterende indlæg fra Finn, hvor han kunne holde deltagerne i spænding med "sin historie". Der var stor ros fra alle de kunder vi havde med til arrangementet.

Sussi Mathisen

Spar Nord, Aarhus

Finn Nørbygård tryllebandt hele salen fuld af landmænd i fem kvarter.

Vestjysk Landboforening

Finn Nørbygaards foredrag tryllebandt 260 menesker, alle var meget fascinerede af Finn Nørbygaards ærlige og ligefremme facon. Alle var efter foredraget enige om, at det havde været en meget interessant og spændende oplevelse. Vi kan derfor give dette foredrag vores bedste anbefaling.

Toyota

Finns indslag virkede over alt forventning, fordi Finn var uhyre nærværende og lyttende samtidig med at det foregik topprofessionelt. Kan anbefales.

Marianne Nilsson, Kommunikations- og strategikonsulent

Erhvervakademi Dania

Finansiering - et seriøst tema med seriøse budskaber. Men Finn rundede det af på fornem og humoristisk vis.

Torsten Gruhn

Agri Nord

Virksomheder kan lære af Nørbygaard.

Stevns Kommune

Super godt foredrag, vi blev klogere og underholdt.

Dorte Thorsø, Souchef

Danske Bank

Vores gæster udtrykte stor begejstring og havde en rigtig god oplevelse af aftenen, hvor Finn blev interviewet omkring IT Factory m.v. - Finn udviste stor menneskelighed og åbenhed og leverede en fornem performance til glæde for vores gæster, som bl.a. var mødt op for at høre Finn. Mange / langt de fleste gav efterfølgende udtryk for en super aften med en rigtig indlevelsesrig foredragsholder/historiefortæller - ja mange var henne og spørge videre efter "indslaget". Vi vil gerne bruge Finn igen, når vi har/får en lejlighed til det, godt gået Finn.

Morten O. Hedemann, Direktør

Handelsbanken

Vi var meget tilfredse med dit foredrag. Vi syntes det var en spændende fortælling med substans og med et tilpas pift af humor. Der var generelt en rigtig god omtale af foredraget, blandt alle de andre tilstedeværende klubber, efterfølgende. Alle klubber skriver referat over aftenen, som efterfølgende bliver sendt ud til alle øvrige Round Table klubber i DK og jeg er sikker på det giver en masse positiv omtale.

Ole

Fængslende og humoristisk foredrag, som gav stof til eftertanke.

Henning W. Nielsen

Blistrup Medborgerhus

Forrygende, frisk og frejdigt foredrag, hvor vi fik rørt lattermusklerne og fik stof til eftertanke

Jeanne Schlenzig

Roskilde Kommune

Velforberedt og fint tilpasset til målgruppen

Sofie Bang

Hvidt og Frit
Forespørg på Finn Nørbygaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Finn Nørbygaard
Finn Nørbygaard

5 ud af 5 stjerner

Super inspirerende og reflekterende indlæg fra Finn, hvor han kunne holde deltagerne i spænding med "sin historie". Der var stor ros fra alle de kunder vi havde med til arrangementet.

Sussi Mathisen - Spar Nord, Aarhus Se alle referencer