Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ditte Trolle

Tidl. overlæge, specialist i kvindesygdomme og sexolog
Ditte Trolle er tidligere overlæge, specialist i kvindesygdomme og fødsler og sexolog. For nogle år siden blev hun opfordret til at holde et foredrag for praktiserende læger om ældres seksualitet – et emne der på det tidspunkt ikke blev talt meget om. Havde ældre i det hele taget sex? Hun gik i gang med at samle materiale til foredraget og fandt så meget, at det blev til en bog, ”Sex efter 50”.

Bogen førte og fører stadig til en hel del opmærksomhed i aviser, radio og tv, og det ene foredrag, der startede det hele, blev til mange. Bogen er også udkommet på engelsk.

Et par år senere skrev hun igen, og denne gang hed bogen kun ”Sex”. Den er en del af serien ”Tænkepauser” fra Aarhus Universitetsforlag. 

Men det handler ikke kun om sex. Ditte arbejdede som overlæge specielt med hormoner og kan holde spændende og underholdende Ditte Trolle foredrag om overgangsalder, prævention og hormonbehandling både for de, der ikke har nogen viden i forvejen, og for sundhedspersonale. Spørgsmål og kommentarer fra tilhørerne er altid velkomne. Niveauet lægges i samarbejde med arrangøren.

Forespørg på Ditte Trolle og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ditte Trolle

Sex

Foredraget tager udgangspunkt i Tænkepausen ”Sex”. Ditte Trolle sætter fokus på vores biologi, og hvordan den driver os rundt i manegen, når det gælder sex. Det handler også om den kultur, der af al kraft forsøger at modvirke biologien, eller i hvert fald ændrer den. Hvordan hænger sex og kærlighed sammen? Hvorfor har vi lyst til nogle, men slet ikke til andre? Hvor meget fri vilje har vi egentlig, når det kommer til sex?
Forespørg på dette foredrag

Sex efter 50

Dette Ditte Trolle foredrag handler om, hvad der sker med os, vores kroppe og vores sexliv, når vi ikke er helt unge længere – og hvorfor det er en god idé at blive ved med at dyrke sex, også når den vilde lyst fra ungdommen måske er kølet lidt af.
Forespørg på dette foredrag

Overgangsalder – hvor svært kan det være?

Hedeture, humørsvingninger, blødninger. Det er vildt uretfærdigt, men sådan er det: Nogle kvinder mærker intet til overgangsalderen, udover at menstruationerne holder op. Andre har gener i årevis. Hvad er det, der sker med hormonerne og med kroppen? Hvad kan man gøre, hvis man føler at generne går ud over livskvaliteten? Hvordan holder man sig sund og rask de næste mange år? Få svar på disse spørgsmål og mange andre i dette Ditte Trolle foredrag.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ditte Trolle holder.

Foredrag med Joan Ørting

Joan Ørting

Joan Ørting er kendt for at udfordre danskerne, hvad angår deres sexliv. Joan er uddannet sexolog, l...
Foredrag med Karen Pallisgaard

Karen Pallisgaard

Karen Pallisgaard (f. 1980) er uddannet journalist, coach samt yoga – og meditationslærer. Hun har a...
Foredrag med Emilia van Hauen

Emilia van Hauen

Emilia van Hauen er ekspert i tidens sociale tendenser og trends i samfundet. Derfor er hun blevet e...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere