35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Emil Erichsen

Skipper på Havana med foredrag om livet til søs
Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.

Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.

Forespørg på Emil Erichsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Emil Erichsen

Jorden rundt med Havana.

I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.
Forespørg på dette foredrag

Samarbejde til søs

I tre år sejlede Emil Erichsen jorden rundt på skibet Havana sammen med sin bror og undervejs skiftende besætninger. I dette foredrag giver Emil indblik i rollen som skipper og de udfordringer, der følger med at skulle lede en besætning.
Livet ombord på en båd er en sammensmeltning af arbejde, fritid, oplevelser og sammenhold. Dynamikken og samarbejdet ombord er altafgørende for oplevelsen, og løfter man ikke i flok, kommer man ikke på tværs af et ocean. Som skipper står man med det fulde ansvar for skibet og besætningen, og når bølgerne går højt, skal der tages beslutninger som i yderste konsekvens kan få fatale følger. Men det er besætningen som helhed, der ved fælles indsats får båden fra A til B.
Man kan trække tråde mellem det at lede en besætning og det at lede en mindre virksomhed, som en sejlbåd til tider kan være. Emil vil igennem konkrete eksempler og historier fra tre år til søs, dele ud af de erfaringer han har gjort sig, ved 24 timer i døgnet at være leder for den flydende virksomhed Havana.
Forespørg på dette foredrag

Hvad går du glip af?

Kan det overhovedet kaldes en bedrift? At være uden mobiltelefon i tre år? Måske… Måske ikke. Ligegyldigt hvad, så er det lige netop, hvad Emil Erichsen har oplevet at være på sin tre år lange jordomsejling med sin bror Theis på skibet Havana.
Rigtig mange af os ejer en smartphone, og den er smart! Den kan finde vej for os, tjekke e-mail, opdatere os med nyheder, ringe og holde os i kontakt med familie, venner, knap så tætte venner, bekendte og dem, vi bare har mødt en enkelt gang. Vi kan spejle os selv i kendte på Instagram og swipe til højre og venstre på Tinder. Med en smartphone i lommen er det slut med at kede sig, når vi venter på bussen eller sidder i toget. Men hvad sker der, når signalet ryger, wifi-forbindelsen fordamper og der udelukkende er vand omkring dig. Når du er overladt til dine egne tanker, og det eneste sjove der sker, er det du selv skaber med de mennesker, der er omkring dig?
Emil Erichsen vil igennem foredraget tage tilhørerne med på en underholdende rejse ombord på Havana, hvor Google er noget, man kun har adgang til en håndfuld gange på et år. Hvor nattevagter får tankerne til at flyve og samtalerne til at leve, og hvor du umuligt kan være tilstede andre steder end i nuet.
Emil har oplevet kontrasterne, og har som en af få unge i dagens Danmark oplevet ikke at være online i lange perioder. Han er ikke blind over for den digitale verden, vi lever i idag, og ejer selv en smartphone, men har oplevet den frihed det giver at leve uden.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Emil Erichsen

Referencer:

"Super godt foredrag, hvor Emil med sin sympatiske væremåde, virkelig forstår at fascinere sit publikum med både humor og alvor."
Jens Henrik Feldstedt, Fjelstrup IF

"Emil var en god fortæller og havde meget spændende oplevelser at vise med super flotte billeder."
- Lone Rytter, AOF Greve

"Det var et super fordrag og man kunne slet ikke mærke det var det første han holdte. Vi er så begejstret. Emil gav sig god tid til snak autografer og billeder (han er nok på 150 profil billeder på FB), folk synes det var til topkarakter . Det var så medlevende og man blev hel høj af betagelse. Han var FANTASTISK. En UFORGLEMMELIG aften. Emil huskede os på, at vi skal leve i NUET."
- Lilian Rolfsted, Lindved Sognegårdsforening

"Rigtig spændende foredrag! Emil var utrolig velforberedt, han tog sig tilmed god tid til at tale med de fremmødte, både før og efter arrangementet. Det var alt i alt en meget positiv oplevelse, og de fremmødte var meget begejstret for Emils meget jordnære- og let tilgængelige måde at være på."
- Rasmus Kurtzmann, Fredericia idrætscenter

"Godt, velforberedt, interessant og spændende! Emil tog publikum med storm. Det var to meget fine aftner."
- Frank Rubæk, NørregadeTeatret

"Emil var super god og helt nede på jorden. Dejligt at han tog sig tid til at få taget billeder med folk og snakke med dem. Samt skrive i bøger. han var fantastisk."
- Susanne Heckmann Høy, Idrætsforeningen Kvik 70

"Fantastisk foredrag af en helt særlig personlighed. Uden at have set et eneste minut af Kurs mod fjerne kyster før, så leder jeg nu efter den store blu-ray boks."
- Brian Kronborg, AOF Center Sydjylland

"Emil fortæller åbent og ærligt om sine oplevelser, og indholdet er interessant og relevant for alle. Han er autentisk, nærværende og ydmyg på den gode måde. Jeg kan varmt anbefale ham som foredragsholder."
- Lisbet Heininge, Copenhagen Admiral Hotel

"Emil er en utrolig charmerende fyr, men sandelig også en kompetent foredragsholder. Hans foredrag var flydende, struktureret og spillede rigtig godt sammen med powerpoint-præsentationen. Og foredraget er i høj grad med til at cementere hans rolle som en ansvarsfuld skipper:) Respekt! At han derudover er opmærksom på tilhørerne og giver sig tid til den enkelte, tæller også med på plussiden."
- Dorthe Grout, Herning Bibliotekerne

"Emil Erichsen er en dygtig foredragsholder, der holder sit publikum fanget qua de medrivende og fascinerende rejsefortællinger. Emil Erichsens rolige udstråling og rare stemme gør det til en fornøjelse at lytte til hans eventyr til søs, og når anekdoterne samtidig krydres med en smuk billedside er det næsten som at have været med ombord på Havana. Tak for eventyret - det var en helt særlig oplevelse for alle!"
- Grith Nynne Bagge, CiPe:Care

"Emil Erichen er super professionel og en fornøjelse at have besøg af. Helt klart anbefalelsesværdigt!!"
- Christina Jarlgaard, Naturama

"Det var bare super godt!!!"
Karin Kristensen, Nørresundby Kirke

"Emil gør det rigtig godt og på en god måde. Kun ros til ham og har kun fået positive tilbagemeldinger fra medlemmerne."
- Pia Norre Andersen, Forsikringsforbundet

"Foredraget var helt i top, og selv for en erfaren sømand som mig selv, så gjorde foredragsholderen det så godt, at vi efter på har modtaget mange ekstremt positive reaktioner."
- Kresten Larsen, Maritim-Viden

"Emil var en meget levende og interessant foredragsholder - han fangede alle med et meget personligt og ærligt foredrag."
Anna Mette Arendt, Actona Company A/S

"Emil kom helt ud over scenekanten og tog publikum med på hans eventyr - fantastisk."
Louise Falkenstrøm, Den Jyske Sparekasse

"Meget positiv oplevelse også blandt alle tilhørerene."
Lars Dohrmann, Forsikringsforbundet

"Fantastisk nærvær. Skønt med en kompetent foredragsholder. Som stadig gir sig tid til at tale med alle."
Helle Jørgensen

"Emil Erichsen gjorde det bare så godt. Der var ikke noget tidspunkt, hvor han ikke vidste, hvad han skulle fortælle. Han fortalte på en underholdende måde og fangede os alle både unge og ældre. Han var en meget behagelig person, som var helt nede på jorden."
- Marianne Dahl Pedersen, Deloitte Silkeborg

"Emil er en rigtig god foredragsholder, der på sin egne enkle måde formår at drage tilhørerne ind i sin rejse til de fjerne kyster.
Emil var rigtig god til at få sit foredrag passe ind til tilhørerne som alle var unge under uddannelse."
- Lone Rosenville, FOA Roskilde/FOA Køge

"Et utrolig godt foredrag med en meget medlevende foredrag holder der på en måde fortalte om de tre år med Havana Kurs mod fjerne kyster det kan simpel hen ikke fortælles bedre. Så er Emil Erichen en ualmindelig sympatisk ung mand. Så 5 stjerner ud af 5 stjerner."
- Ernst Jørgensen, Danske seniorer, Svenninge

"Det var en helt super oplevelse, en ung mand der i den grad var nærværende - og som gav noget af sig selv. Der var ingen "primadonnanykker" og alle gik derfra med en oplevelse der var super god. Mest af alt var det dejligt at opleve den stolthed og den glæde som binder familien sammen."
- Lilly Pedersen, Frederikshavn Kommune

"Vi havde en alle tiders aften i selskab med Emil. Emil var god til at inddrage publikum i sine oplevelser, samt meget villig til at svare på alle spørgsmål publikum måtte have efter sit foredrag. Alt i alt i en god aften!"
- Anders Dalgaard, Salling


"Flot kobling til vores område med klimaforandringer og bæredygtighed."
- Heidi Lyhne Jensen, Aalborg Kommune


"Helt fantastisk. Emil nåede helt ned på bagerste række. Sød og havde tid til at snakke med dem som havde lyst."
- Mette Jacobsen, forening

2Emil tryllebandt hele forsamlingen med fantastiske videoklip fra tv-programmet "Kurs mod fjerne kyster", som han supplerede med sjove og tankevækkende historier. Et foredrag, som vi kun kan anbefale."
- Jesper Mørkenborg, Folkesparekassen

"Emil var virkelig en god foredragsholder. Vi har fået megen ros for dette foredrag. Han var så menneskelig. Det var ikke bare en kopi af en tv- udsendelse, men hans helt egen fortælling."
- Kirsten Larsen, Menighedsrådet i Sankt Jørgens Kirke i Svendborg

"Det var en fantastisk oplevelse at høre Emil. Han er en behagelig person, dejligt nede på jorden og i øjenhøjde med sine tilhører. Der var mange roser til ham bagefter. Han har en behagelig og klar stemme og er rolig og velovervejet. Vi kan kun anbefale ham som foredragsholder til andre."
- Marlene Toftegaard, Allerup- Davinde Husholdningskreds

"Det var meget inspirerende og fint at Theis også var på scenen i sidste halvdel."
- Else Manley, AOF-GUNDSØ

"Jeg har kun hørt positiv tilbage melding, fra dem der var med til foredraget. Emil er god til at fortælle om sine oplevelser, han er meget positiv. Jeg kan anbefale et foredrag med Emil Erichsen."
- Anne Mone Lautrup, Kalvslund Borgerforening

"Meget venlig, jordnær og imødekommende. Superspændende og levende foredrag."
- Jan Sørensen, Jan Auto

"Emil er en levende fortæller der fik alle med på sin tur rundt i verdenen."
- Jens Erik Møller, Fertin Pharma A/S

"Emil gjorde det super godt. Der var en god fordeling mellem tale, billeder og film. Det var spændende, at få så meget viden om turen og turen deltager som vi ikke tidligere har set eller hørt om i TV udsendelserne. Emil havde en god humor som ligeledes faldt i god jord. Alt i alt kan dette foredrag varmt anbefales."
- Dorthe Pia Hansen, FOA Holstebro

"Super godt og meget struktureret foredrag"
- Jørgen Uldall-Ekman, HK Midt samt Workindenmark

"Emil afholdt et fantastisk foredrag. Han er en rigtid god fortæller, og brænder virkelig for det han har lavet."
- Henrik Hvidthøft, Ølsted Borgerforening

  - 259,7 KB

 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere