Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christian Liebergreen

Jordomrejsende med budskaber om livet og samarbejde

Christian Liebergreen

Navigatør med eventyrets puls, der deler rejsefortællinger og indsigter gennem medrivende foredrag. Kompasset peger mod inspiration og opdagelse.

5 ud af 5 stjerner

Helt fantastisk oplevelse, tiden flyver af sted og er berigende samt giver stof til eftertanke. God humor og en veloplagt personlighed.

Christian Drachmann, Uddannelsesforbundet - Tech College Aalborg Se alle referencer

Et foredrag med Christian Liebergreen giver jer:

  • Indblik i vigtigheden af samarbejde, kommunikation og ledelse i ekstreme miljøer og dagligdagen
  • Lærdomme om selvledelse, udholdenhed og at finde styrke i ensomhed fra solo jordomsejling
  • Inspiration til personlig vækst, selvværd og at realisere drømme, uanset omstændighederne
Uforpligtende forespørgsel på Christian Liebergreen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Christian Liebergreen er en eventyrer med en unik evne til at overvinde forhindringer, både i naturens vilde landskaber og i skabelsen af stærke fællesskaber. I hans foredrag vil han dele sin indsigt i, hvordan godt samarbejde og effektiv kommunikation er fundamentet for en velfungerende gruppe. Christian er overbevist om, at en positiv indstilling er nøglen til at finde løsninger på ethvert problem.

Et foredrag med Christian Liebergreen giver jer:

  • Indblik i vigtigheden af samarbejde, kommunikation og ledelse i ekstreme miljøer og dagligdagen
  • Lærdomme om selvledelse, udholdenhed og at finde styrke i ensomhed fra solo jordomsejling
  • Inspiration til personlig vækst, selvværd og at realisere drømme, uanset omstændighederne

Eventyr i ekstremer

Christian Liebergreen har en bemærkelsesværdig baggrund som navigatør og redder i Søværnets Flyvetjeneste. Hans eventyrlyst har ført ham til imponerende steder, fra hans tid med Siriuspatruljen i det nordøstlige Grønland til en solo jordomsejling på 260 dage uden stop. Christians passion for udforskning og eventyr stopper ikke der; han har krydset Canada alene som teenager, cyklet New Zealand rundt og tilbragt over to år i Grønlands barske terræn med Sirius-patruljen. Med erfaring som rejseleder for det kendte TV 2-program ”Kurs mod fjerne kyster”, har Christian en unik evne til at lede og inspirere.

Book Christian Liebergreen til et foredrag, hvor han vil dele sine utrolige oplevelser, lære jer om vigtigheden af mod, udholdenhed og hvordan man navigerer i livets udfordringer, både på de åbne have og i hverdagens strabadser.

Se foredrag med Christian Liebergreen
Christian Liebergreen foredrag

Samarbejde og kommunikation

Godt samarbejde og kommunikation er de væsentligste kriterier for om en gruppe mennesker fungerer godt. Ledelse er den næste ingrediens, hvis man ønsker at nå sine ambitioner og sine mål – det gælder både selvledelse og ledelse af andre. Christian Liebergreen vil på en underholdende måde, fortælle jer hvorfor disse kompetencer er så vigtige og hvordan man opøver dem. Glæd jer til dette humoristiske og jordnære foredrag, hvor I med garanti får noget positivt med hjem at arbejde videre med.

Christian Liebergreen foredrag

Fra ung mand til vildmand

Slædepatruljen Sirius er verdens mindste specialenhed, der operere i verdens største nationalpark – Nordøstgrønland.

Dette foredrag handler om at overleve og opleve et af de mest øde steder på kloden, med alle de oplevelser man får, både med slædehundene, sin slædemakker og når naturen virkelig tager fat. Om alt fra mødet med isbjørn i buldrende mørke til at skulle på toilet udenfor i -40 graders kulde.

Hør fortællingen fra en af de mest isolerede arbejdspladser, hvor sammenhold, vilje, positiv indstilling følges ad med drømme, eventyr og glæden ved dåsemad.

Christian Liebergreen foredrag

Ikke to bølger er ens

Som ung mand tog Christian Liebergreen afsted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden, der har gennemført en sådan tur.

Christian fortæller, hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.

Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevarer forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger, der er ens ude på havene.

Christian Liebergreen foredrag

Bliv skipper i jeres eget liv

Christian Liebergreen har flere udfordrende rejseoplevelser bag sig. Han har bl.a. rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cyklet New Zealand rundt – og sejlet jorden rundt helt alene uden stop på 260 dage. Med udgangspunkt i sine rejseoplevelser, fortæller han i dette inspirerende foredrag, at vi selv er ansvarlige, for de valg vi træffer.

Når man sejler, lærer man, at der en konsekvens, af det man gør. Når man trækker i tovværket, så justerer sejlet sig. Når man flytter på rorpinden, så bevæger skibet sig i den ene eller den anden retning. Men det handler ikke kun om ansvaret for sig selv. Som skipper har man også et ansvar for skibet og besætningen. Om bord på et skib er man nødt til at hjælpe hinanden og stå sammen, og det skaber et fællesskab, der ifølge Christian er vigtigt for den rejse, vi sammen er på. Det handler om at være proaktiv og give sin besætning den hjælp, de endnu ikke ved, de har brug for.

Dette gælder også for tilværelsen i almindelighed, og Christians erfaringer og oplevelser på vandet fungerer som et glimrende billede for nogle grundlæggende pointer, som Christian giver videre til deltagerne.

Christian Liebergreen foredrag

Spejlbillede

De unge har aldrig oplevet større forventninger i deres liv, simpelthen fordi muligheder er der til dem. Men bare fordi, at der er mange ’hylder’ at vælge fra, så betyder det bestemt ikke, at det gør det nemmere at vælge livets vej. For har man succes, når man har mange følgere på Instagram, når man har det nyeste tøj, ligner en model eller er rig. Mange unge bruger meget tid på at spejle sig i andre, men i sidste ende er det sit eget spejlbillede, man skal kunne acceptere og lide.

I dette foredrag giver Christian Liebergreen (en rigtig 12-tals dreng – hvis man lægger alle hans karakterer sammen) sin beskrivelse af, hvad der skal til for at opnå glæde og selvværd i sit liv.
Som 17-årig rejste Christian alene tværs over Canada uden ret mange engelske gloser i rygsækken, til gengæld var den fyldt med nysgerrighed og drømme. Drømme, der førte ham til Sirius-patruljen i Grønland og jorden rundt i en sejlbåd.

Med erfaring som underviser og mentor for unge brænder Christian for at give unge mod til at drømme og gøre noget ved dem, uanset drømmens ambition og størrelse. Med jordnære og humoristiske fortællinger deler Christian ud af erfaringer fra, til tider ekstreme, verdener, hvor det at kunne hvile i og nyde sit eget selvskab skaber et godt liv. Og om hvordan en tandbørste og et spejl er det nemmeste værktøj til at måle personlig succes.

Referencer

Interessant foredrag og underholdende foredragsholder, der leverede stoffet med lige dele seriøsitet og humor. Indlevende og interesseret i forhold til tilhørerne.

Mette Hougaard

Fladså Pastorat

Christian leverede et meget levende og spændende foredrag, som vi VARMT kan anbefale.

Anette Mikkelsen

LOF Gribskov

Foredraget med Christian Liebergreen var en god og munter oplevelse. Han er god til at fortælle om spændende oplevelser på en sjov måde. Vi havde en dejlig aften i hans selskab.

Grete Thunbo

Samsø Familie Forum

Jeg kan på det varmeste anbefale et foredrag med Christian Liebergreen. Foredraget i går hos Norden var meget inspirerende, at foredraget var på engelsk gjorde det ikke dårligere, tværtimod. Alle forstod udmærket, hvad Christian sagde, og alle synes, det havde været en kanonaften.

John Kongsted Pedersen

NORDEN

Det var en stor oplevelse for os alle i salen, det var som om vi selv var på tur jorden rundt. En meget stor oplevelse.

Erling Petersen

Brøndby Seniorråd

En dejlig aften, krydret med humor og højt humør.

Lene Borup

Maritime Kulturdage Korsør

En veloplagt foredragsholder, der havde forsamlingen i sin hule hånd.

Gerda Madsen

APA

En utrolig dejlig fyr som gjorde et rigtig godt indtryk.

Søren Hansen

Slogs Herreds Hus

Christian holder et levende og inspirerende foredrag.

Jørgen Skov Petersen

Håndværker-og Industriforning Assens

Et fantastisk foredrag, hvor Christian i den grad leverede varen. Et både spændende og humoristisk foredrag, hvor vi var med på hele jordomsejlingen - både i form af fortælling, fotos og videoklip. Jeg kommer aldrig ud på en jordomsejling selv, men nu er jeg tæt på at have været det.

Birgitte Kamstrup

Bohuset Lemvig

Jeg havde hørt Christian før og var ikke i tvivl om, at ham kunne vi bruge til vores årlige tillidsmandsseminar, hvor der er ca. 150 deltagere. Christian var "på" sidste dag lige inden seminaret sluttede. Deltagerne skulle have "noget" at gå hjem på. Det skulle ikke være fagligt tungt, men det måtte alligevel gerne være noget, som de kunne bruge til noget. Netop det med at være skipper i eget liv, kan bruges i rigtig mange situationer. Det var en rigtig godt og inspirerende foredrag. Vi har evalueret seminaret med deltagerne skriftlig og Christian har en meget høj score.

Susanne Bach Jensen

Jyske Bank Kreds

Det var rigtig spændende og underholdende, vi har fået mange gode tilbagemeldinger.

Kim Rohde

Sejlklubben Neptun

Helt fantastisk oplevelse, tiden flyver af sted og er berigende samt giver stof til eftertanke. God humor og en veloplagt personlighed.

Christian Drachmann

Uddannelsesforbundet Tech College Aalborg

Christian fangede fra start til slut opmærksomheden fra de 200 udskolingselever. Med både humor, alvor og nærvær formåede han med sine rejse- og livsfortællinger og vigtige pointer at ramme alle i salen. Et fantastisk indspark til unge, der befinder sig lige dér, hvor tanker om identitet og fremtid gennemsyrer alt.

Laila Gottenborg Lauridsen

Herning Bibliotekerne

Kun positiv tilbagemelding herfra

Henning Steden

Nordea

Vi var særdeles tilfredse med Cristians foredrag. Han tur med Sirius blev på en levende og morsom måde overført til det konstruktive samarbejde i en lille såvel som en stor orgination. Med et glimt i øjet og evnen til at formidle samarbejdets heraki fik han alle med -Høj som lav

Søren Hald

FLID Foreningen af Lystbådehavne Danmark

det var meget medrivende og underholdende og der er noget at arbejde med når man kom hjem.

Gert Christoffersen

Tekniq Arbejdsgiverne

Foredraget med Christian Liebergreen var over alt forventning. Hans formåen til at at kunne konvertere hans oplevelser til en organisatorisk kontekst var meget inspirerende. Skønt at opleve en foredragsholder som både skaber latter, viden og ikke er belærende. Kæmpe Highfive herfra.

Line Wigard

AKKC

Det var et mega spændende foredrag

Mona Haldrup

Spis sammen gruppen, overlade

Christian er en beleven foredragsholder

Linda Søgaard Jensen

LOF Østfyn

Det var intet mindre end fantastisk - både brugbart og underholdende. Vi giver alle 10/10!

Malene Løvbjerg

Nyborg kommunale tandpleje

Foredraget levede mere end op til forventningerne. Alle var næste blæst bagover. Christian var helt fantastisk. Meget veloplagt og har en super måde at formulere og kommunikere på.

Ann-Marie Thers Nielsen

Sneslev Forsamlingshus

Virkelig sjovt og relevant foredrag, hvor der drages paralleller til en dagligdag i en virksomhed/produktion

Jeanett Nielsen

Kamstrup A/S

Christina er nærværende og autentisk, formå at skabe kontakt med tilhørende - absolut værd at se og høre igen.

Berit Kanstrup

Høje-Taastrup kommune

Fantastisk foredrag. Spændende emne med Sirius patruljen. Christian Liebergreen er en super god og underholdende formidler.

Steen Kjær

Scantruck A/S

En levende fortæller. God til at fortælle i og at sætte fortællingen forhold til hverdagens små trivialiteter.

Bent Thomsen

Fyns Jernindustri Forening
Forespørg på Christian Liebergreen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Christian Liebergreen
Christian Liebergreen

5 ud af 5 stjerner

Helt fantastisk oplevelse, tiden flyver af sted og er berigende samt giver stof til eftertanke. God humor og en veloplagt personlighed.

Christian Drachmann, Uddannelsesforbundet - Tech College Aalborg Se alle referencer