35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mette Blomsterberg

Konditor, selvstændig og TV-vært. Foredrag om kager, desserter og eget liv.
Mette Blomsterberg er en populær konditor, som de fleste kender fra ”Det søde liv ”og ”Den store bagedyst” m.fl. Mettes store passion "for det søde liv", har været åbenlys og er kendt for at give appetit rundt i stuerne.
Men ud over nydelsen og forkælelsen skal kvaliteten være i højsædet.

Mettes indstilling er, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Gennem en blanding af hårdt slid, vilje og en udpræget kærlighed til sit fag har hun skabt et succesfyldt brand. Denne indstilling til livet går igen i Mettes foredrag - hvor hun med stor glæde og entusiasme deler ud af sin store viden og sine mange erfaringer - som er karakteriseret ved at være underholdende, nærværende og ligetil. I alle Mettes foredrag er der mulighed for ”Meet & Greet”, som skaber en hyggelig og uformel stemning.

Mette er udannet konditor fra Kransekagehuset i København. Hun har tidligere været chefkonditor, og drevet flere caféer og konditorier. I dag driver hun Blomsterbergs Café & konditori i Kgs. Lyngby, samtidig med at hun løbende udgiver kage- og dessertbøger. Det gennemgående tema for Mettes bøger er kvalitet og forkælelse, som hun mener, vi skal have fokus på ved højtider som i hverdagen.

Forespørg på Mette Blomsterberg og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mette Blomsterberg

Blomsterbergs intensive Kagedemo

Et arrangement i form af en kort kagedemonstration, hvor Mette Blomsterberg kreerer et sødt emne, fortæller om sin passion, og deler ud af ”tricks” og gode ideer. Mens Mette er på scenen, vil hun have tæt kontakt til det stående publikum, da det er vigtigt for Mette, at det er en afslappet, men inspirerende seance. Kagedemoen afsluttes med, at Mette uddeler små smagsprøver på de søde sager, der er blevet til undervejs. Der er inkluderet optil 100 stk. smagsprøver. Forventes et publikum på mere end 100 personer, opfordrer Mette til, at der tilkøbes flere smagsprøver, så alle får en god og fuldendt oplevelse.

Arrangementet afsluttes med ”Meet & Greet”, hvor deltagerne møder Mette personligt. Mette skriver gerne autografer på egne medbragte kort, stiller op til foto med hver enkel deltager, eller signerer deltagernes medbragte bøger. Der er også mulighed for, at der medbringes et udvalg af Mettes bøger, så deltagerne har mulighed for at købe dem, og få dem signeret på dagen.

Varighed: Demonstrationen varer ca. 45 min. Meet & Greet varer ca. 45 min.
Forespørg på dette foredrag

Blomsterbergs foredrag - viljen og vejen

Mette Blomsterberg har en udpræget overbevisning om, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Efter dette princip er brandet Blomsterbergs nået dertil, hvor det er i dag – med buler på vejen, hårdt slid, vilje, arbejdsiver, glæde og en udpræget kærlighed til sit fag. Mette har et væld af holdninger til livet og en jordbunden, gribende og inspirerende indstilling. Få Mettes helt egen historie om sine erhvervsmæssige valg og sin personlige baggrund. En fortælling direkte fra Mettes hjerte med masser af humor, engagement og ærlighed, hvor tonen er informativ, underholdende og uformel.

Efter foredraget vil der være ”Meet & Greet”, hvor deltagerne møder Mette personligt. Mette skriver gerne autografer på egne medbragte kort, stiller op til foto med hver enkel deltager, eller signerer deltagernes medbragte bøger. Der er også mulighed for, at der medbringes et udvalg af Mettes bøger, så deltagerne har mulighed for at købe dem, og få dem signeret på dagen.

Arrangementet afsluttes med et sødt lille punktum i form af en enkelt lille smagsprøve og en spørgerundte fra salen. Der er inkluderet op til 100 stk. smagsprøver i dette foredrag. Forventes et publikum på mere end 100 personer, opfordrer Mette til, at der tilkøbes flere smagsprøver, så alle for en god og fuldendt oplevelse.

Varighed: Foredrag ca. 1 time. Meet & Greet: ca. 1 time.
Forespørg på dette foredrag

Blomsterbergs lagkagedekoration

Et arrangement i form af en kort demonstration med efterfølgende personlig aktiv deltagelse af hver enkel deltager. Mette guider, gennemgår og instruerer i at kreere pynt og dekoration til de medbragte kager, (der er rørt, bagt og sammenlagt på forhånd). Efter denne demonstration vil deltagerne være fuldt indforstået med, hvilke råvarer der benyttes til de forskellige processer og godt klædt på med lidt ideer og ”tricks”. Mens Mette er på scenen, vil hun have tæt kontakt til det stående publikum, da det er vigtigt for Mette, at det er en afslappet, men inspirerende seance. Deltagerne deles op i teams på X antal personer og stilles opgaven; på tid at dekorere og pynte lagkagerne. Her er et godt samarbejde nødvendigt. Mette coacher undervejs, og er til rådighed under hele seancen.

Et hyggeligt arrangement hvor deltagerne kommer hinanden ved. Under hele arrangementet vil tonen være informativ, underholdende, uformel og meget gerne tovejs. Den mest fascinerende kage kåres af Mette suverænt, på baggrund af æstetik, kreativitet og håndelag. Vinder teamet får hver en af Mettes bøger, som signeres personligt til lejligheden.

Arrangementet afsluttes med ”Meet & Greet”, hvor deltagerne møder Mette personligt. Mette skriver gerne autografer på egne medbragte kort, stiller op til foto med hver enkel deltager eller signerer deltagernes medbragte bøger. Der er også mulighed for, at der medbringes et udvalg af Mettes bøger, så deltagerne har mulighed for at købe dem, og få dem signeret på dagen.

Varighed: Demonstration: ca. ½ time. Opgave, bedømmelse & præmieoverrækkelse: ca. 2 timer.
Forespørg på dette foredrag

Blomsterbergs søde dommertjans i kagedyst med smagsprøver

I ”Blomsterbergs søde dommertjans i kagedyst med smagsprøver” er det aftalt, at Mette Blomsterberg er meddommer i en kagedyst, som afholdes på en nærmere aftalt location samt dato i 2016, hvor arrangøren står for selve værtskabet samt service og servering. Mette smager og vurderer, sammen med resten af dommerpanelet, de udvalgte finale-kager af hele kagedysten. Mette overrækker vinderen en præmie samt en af Mettes egne bøger, som også signeres ved præmieoverrækkelsen. Efterfølgende vil der være mulighed for at smage de udsøgte små Petite Fours, mulighed for Meet & Greet, hvor der kan stilles spørgsmål og skrives autografer. Der afsættes herefter ca. en halv time, alt efter aftale, til f.eks. signering af bøger.

Det er oplagt, at værten for arrangementet står for et glas vin, kaffe eller lign. til gæsterne, for at fuldende oplevelsen.

Varighed: ca. 2 timer.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere