35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mette Blomsterberg

Konditor, selvstændig og TV-vært. Foredrag om kager, desserter og eget liv.
Mette Blomsterberg er en populær konditor, som de fleste kender fra ”Det søde liv ”og ”Den store bagedyst” m.fl. Mettes store passion "for det søde liv", har været åbenlys og er kendt for at give appetit rundt i stuerne.
Men ud over nydelsen og forkælelsen skal kvaliteten være i højsædet.

Mettes indstilling er, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Gennem en blanding af hårdt slid, vilje og en udpræget kærlighed til sit fag har hun skabt et succesfyldt brand. Denne indstilling til livet går igen i Mettes foredrag - hvor hun med stor glæde og entusiasme deler ud af sin store viden og sine mange erfaringer - som er karakteriseret ved at være underholdende, nærværende og ligetil. I alle Mettes foredrag er der mulighed for samtale mellem Mette og publikum, som skaber en hyggelig og uformel stemning.

Mette er udannet konditor fra Kransekagehuset i København. Hun har tidligere været chefkonditor og har drevet flere caféer og konditorier. I dag udgiver Mette løbende nogle af de lækreste kage- og dessertbøger. Det gennemgående tema for Mettes bøger er kvalitet og forkælelse, som hun mener, vi skal have fokus på ved højtider som i hverdagen.

Forespørg på Mette Blomsterberg og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mette Blomsterberg

Viljen og vejen - Blomsterbergs foredrag

Oplev et foredrag, der handler om vilje, modgang og kærlighed. Om rejsen fra den første lille kage - til dér hvor hun er nu.

Konditoren, powerkvinden og iværksætteren Mette Blomsterberg har en udpræget overbevisning om, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Med det mantra har hun skabt en stærk personlighed og et synligt brand. Ingredienserne er både mange, farverige, til tider tunge og nødvendige… buler på vejen, hårdt slid, masser af vilje, ekstrem arbejdsiver, udtalt glæde, god energi og alt sammen toppet med en udpræget kærlighed til konditorfaget.

Mette fortæller om hendes liv og om kærligheden til konditorfaget. Hun fortæller sin egen historie om sine erhvervsmæssige valg og sin personlige baggrund.
En underholdende fortælling direkte fra Mettes hjerte med masser af humor, engagement og ærlighed.

Med dette foredrag får I...
- fortællingen om en sej pige og en nysgerrig kvinde
- inspirerende og underholdende historier fra Mette Blomsterbergs liv
- et passioneret foredrag om vilje, modgang og kærlighed
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere