Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Thomas Rode

Tag med på en rejse ind i gastronomi, innovation og ledelse

Thomas Rode

Kok, forfatter og tv-vært, der kombinerer passion for mad, træning og ernæring med eventyrlystne rejser. Inspirerer til et sundere og rigere liv.

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Rode

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

Thomas Rodes foredrag er en inspirerende rejse gennem kulinariske oplevelser, ledelse og innovation. Med mere end 25 års erfaring som leder i restaurationsbranchen, kombinerer Thomas sin passion for mad med indsigt i effektiv ledelse og produktudvikling.

Et foredrag med Thomas Rode giver jer:

  • Indsigt i effektiv ledelse og omstillingsparathed fra en erfaren restauratør
  • Praktiske tips til menuplanlægning og produktudvikling
  • Motivation til innovation og forbedring i gastronomiens verden

Inspiration og motivation fra køkkenet

Thomas Rode blev udlært kok i 1990 og har siden huseret i mange af landets absolut bedste restaurantkøkkener. Sideløbende har han været med i utallige projekter. Thomas har skrevet bøger, deltaget i film og TV programmer, undervist, coachet, lavet kokkeskoler, produktudvikling, foodstyling og meget mere.

I dag arbejder Thomas sammen med sin kone Thilde Maarbjerg, der ligeså har en passion for ernæring, fysisk træning, for mad & vin og for verdensrejser. Emner de tager rundt i landet og holder foredrag om. Her inspirerer de og motiverer virksomheder, organisationer og til åbne arrangementer.

Thomas er især kendt for sine mange kogebøger om stenalderkost, PALÆO, funktionel træning og for sin værtsrolle på TV-programmet “4 Stjernet Middag” samt “Rod i Køkkenet”, hvor seere og deltagere får et kærligt gastronomisk råd med på vejen.

Book Thomas Rode til et medrivende foredrag, og gør jeres organisation klogere på produktudvikling, innovation og effektiv ledelse.

Se foredrag med Thomas Rode
Thomas Rode foredrag

Kokken anbefaler

Thomas Rode har 25 års erfaring som leder i en dynamisk branche, der kræver omstillingsparathed og tilpasninger konstant. Det har dannet grobund for en kreativ til tilgang til mange processer, udfordringer og problemstillinger, som han har oplevet i sit daglige arbejde.

I sit inspirerende og motiverende foredrag giver Thomas Rode jer og jeres medarbejdere en kærlig opsang eller blot et berigende indlæg med et glimt i øjet om, hvad der skal til for at lede en af landets kendteste restauranter. Thomas Rode givet gode råd og tips om alt lige fra ledelse og forandringer til omskiftning af menu og tilbyder sparring omkring produktudvikling, bistand med menuplanlægning, udvælgelse af råvarer/leverandører, fotostyling m.m.

Thomas Rode deler ud af sin store viden om gastronomi og iværksætteri, så alle går hjem med gode redskaber og lysten til at præstere endnu bedre.

Referencer

Forespørg på Thomas Rode

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99