Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Martin Kreutzer

Foredrag om ernæring og livsstil

Martin Kreutzer

Ernæringsekspert og forfatter

Uforpligtende forespørgsel på Martin Kreutzer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Martin

Lecture icon

Foredrag

Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende og energiløftende ernæring og livsstil. Kost, søvn, motion, energiforvaltning og stressregulering er hans helt store interessefelt, og omdrejningspunktet for hans populære foredrag, hvori han nærmest sprudler over af viden, inspiration og humor, og er dejlig fri for løftede pegefingre.

I hver eneste sætning skinner det igennem, at Martin ikke kun brænder for at gøre en forskel, men også at han trækker på en enorm erfaring fra arbejdet med et tusindtal klienter, der tæller alt lige fra pressede topchefer til udbrændte husmødre (m/k), patienter med livsstilssygdomme og alle de andre mennesker, der konsulterer ham for at få hjælp til at optimere på kosten.

På forfattersiden hører Martin til sundhedsveteranerne, og har de seneste tyve år skrevet to dusin bøger. Det har resulteret i flere bestsellere, herunder ”Den store antiinflammatoriske kostguide” og ”Velsmurt – spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led”, samt bøger om at spise sig til en velsmurt hjerne, øget eksamenspower og meget mere.

Med over 10 års erfaring fra den naturvidenskabelige forskningsverden og vejledningen af flere tusinde klienter ved Martin, hvad han taler om. Dette er ikke kun hans egen påstand, men dokumenteret gennem priser for sin formidling af kompliceret ernæringsstof på en lettilgængelig måde uden, at det går ud over de videnskabelige fakta, samt fremragende evalueringer på hans foredrag.

Se foredrag med Martin Kreutzer
Martin Kreutzer foredrag

Toptunet hjerne og krop

Det er ikke naturligt at være træt om morgenen eller om eftermiddagen og øm i leddene efter træning. Men hvis dine madvaner og din livsstil i øvrigt bringer din kropskemi ud af balance og, du ikke får skabt det rette fundamentet for din trivsel, så er det faktisk, hvad du kommer til at opleve. Virkelig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, overvægtige, i dårlig form, energiforladte, sygdomsramte og stressede – eller stærkt på vej til at blive det. Det gør Martins foredrag op med. Gå ikke glip af Martin Kreutzers fantastiske foredrag, hvor I får konkrete redskaber og et skub i den rigtige retning, så du får mere energi i dagligdagen til træningen, jobbet og fritiden.

Martin Kreutzer foredrag

Business- og fritidspower!

Spis, hvil og træn dig til mere energi, mindre stress og bedre performance. Det moderne arbejdslivs er ofte præget af perioder, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du presser dig selv til det yderste. I den forbindelse er kosten, søvnen, motionen, men også din mentale tilstand, afgørende faktorer. Med den helt rette strategi kan du optimere din mentale ydeevne, øge overskuddet i en travl hverdag og holde sygdommene på afstand.

Foredraget giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle et travlt arbejdsliv med succes. Og det smitter direkte af på din energi og overskud, når du kommer hjem. I dette foredrag får du konkrete retningslinjer for, hvordan du gennem kosten spiser dig til et fysisk fundament, som gør dig stærk i en travl og til tider presset hverdag – og som gør dig i stand til at være bedst, når det gælder.

Til foredraget får du blandt andet en konkret introduktion til den perfekte koststrategi til en udfordrende dag på jobbet og derhjemme, indsigt i principperne bag en optimal energiforvaltning fra du vågner frisk og veludhvilet af dig selv, før vækkeuret ringer, til du tilfreds med dagens dont lægger hovedet på puden, og inspiration til en masse små og store ændringer, som bringer den mentale og fysiske ydeevne i top.

Martin Kreutzer foredrag

Velsmurt – Spis dig til antiinflammatorisk styrke

Gingeroler, omega-3-fedtsyrer, antioxidanter, probiotika…

Det skorter ikke på fremmede betegnelser, når grundpillerne i den anti-inflammatoriske kost, som er så værdifuld ved slidgigt, hjertekarsygdomme, sklerose og talrige andre lidelser, langes over disken. Men hvad gemmer der sig bag ordene, og hvordan gør du, hvis du vil i gang med at lægge kosten om? Det kan være svært at finde ud af på egen hånd; særligt i en tid, hvor man bombarderes med modstridende informationer om, hvad der er sundt, og hvad man bør holde sig fra.

Løsningen på forvirringen kommer her, for Martin Kreutzer løfter i sit foredrag sløret for madens veldokumenterede magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du gennem en anti-inflammatorisk kost spiser dig til et styrket immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, som stress, kropssammensætning og motion, og der er garanti for, at du får et hav af værktøjer at arbejde videre med.

Afsættet for foredraget er Martins bestsellere om anti-inflammatorisk kost; et kostparadigme, som han har været med til at slå an i den vestlige verden og fortsat lægger al sin energi i at udbrede kundskaben til. Så du kan glæde dig til at få svarene på alle dine spørgsmål fra giraffens mund, med al den tyngde der bunder i at lade en af de mest erfarne eksperter komme til ode.

Referencer

Forespørg på Martin Kreutzer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99