Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Marina Aagaard

Foredrag der motiverer til sundhed og motion med hjerne og hjerte

Marina Aagaard

Lektor i idræt og forfatter.

5 ud af 5 stjerner

Meget levende og inspirerende. Marina får alle med.

Gitte Winkler - Lederne Nordsjælland Se alle referencer

Et foredrag med Marina Aagaard giver jer:

  • Råd og indsigt fra en af landets mest erfarne eksperter inden for sundhedsformidling
  • Intelligente, forskningsunderbyggede og tidsbesparende tiltag, der motiverer til aktivitet og vaneforandringer
  • Effektive strategier og praktiske værktøjer til at fremme sundhed og præstation
Uforpligtende forespørgsel på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Marina

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Dyk ned i en verden af sundhed og træning med Marina Aagaard, en ekspert, der bruger evidensbaseret viden til at inspirere og drive forandring. Marina hjælper med at skabe mere energi og mindre stress ved at guide gennem livsstilsændringer, opbygning af motivation og effektiv træning. Med en master i sundhed og træning, og som en velkendt formidler på området, herunder for DR Penge og Sundhedsmagasinet, tilbyder Marina indsigt og værktøjer for et sundere, mere energifyldt liv.

Et foredrag med Marina Aagaard giver jer:

  • Råd og indsigt fra en af landets mest erfarne eksperter inden for sundhedsformidling
  • Intelligente, forskningsunderbyggede og tidsbesparende tiltag, der motiverer til aktivitet og vaneforandringer
  • Effektive strategier og praktiske værktøjer til at fremme sundhed og præstation

Lad jer inspirere og motivere til øget energi og reduceret stress

Marina Aagaard er den ideelle foredragsholder til at bringe nye perspektiver og fornyet energi ind i jeres liv og arbejde. Med sin overbevisende og levende præsentationsstil tilbyder hun foredrag, der inspirerer til positive livsstilsændringer og vækker motivationen for et sundere og lykkeligere liv.

Med en solid akademisk baggrund som lektor i idræt, forfatter til over 30 bøger om sundhed og træning og erfaring som tidligere landstræner i AER GYM, har Marina en usædvanlig dybdegående forståelse for sundhed, velvære og fysisk aktivitet. Hendes omfattende viden og praktiske erfaring, kombineret med hendes evne til at formidle komplekse emner på en forståelig måde, gør hende til en eftertragtet ekspert.

Marina skræddersyr sine foredrag til forskellige målgrupper og præsenterer dem både på dansk og engelsk. Hun formidler den nyeste forskning og innovative metoder til at forbedre trivsel, livs- og arbejdsglæde, både personligt og professionelt. Hendes tilgang er pragmatisk og fokuseret på hjernebaseret sundhed og træning, hvilket gør hendes indhold relevant for et bredt publikum.

Book et foredrag med Marina Aagaard, og oplev en ekspert, der leverer inspirerende, indsigtfuld og praktisk viden, og som deler værktøjer til en sundere livsstil med mere energi og glæde. Marina er det perfekte valg, når I søger en engageret sundhedsekspert, der kan sit stof til fingerspidserne.

Se foredrag med Marina Aagaard
Marina Aagaard foredrag

Stress ned og få trivslen op

Få bugt med stress og mistrivsel. Kend både de kendte og oversete stressårsager og få akut hjælp til styrket mental sundhed. Mere motivation, ro og overskud via viden og enkle, evidensbaserede metoder, der reducerer stress og energimangel: 10 tidseffektive strategier målrettet optimering af trivsel og arbejdseffektivitet. Fokusområder er vaner og motivation samt hjernesundhed, åndedræt og søvn.

Arbejdspladsen vil få forbedret motivation og trivsel, medarbejdere med mere mental ro og fysisk overskud og dermed potentielt lavere sygefravær.

Marina Aagaard foredrag

Træning der tæller – i bedre form på kortere tid

For mange spilder tiden i (firma) fitnesscenteret eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater. Få indblik i smart, strategisk træning, der er målrettet bedre præstation og helbred. Genveje til bedre træningsoplevelser og effektiv tidsudnyttelse. Kend fakta fra fup og hør om tendenser. Få indblik i topatleters veje til motivation og resultater – større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere. Plus intelligent motion, der forebygger skader og sygefravær og træningspauser pga. overbelastning.

Marina Aagaard foredrag

Fra rygrad som en regnorm til go-getter – om vaner, motivation og målsætning

Mangler der viljestyrke? Eller måske noget andet? Hvorfor er det så svært at få nyere sundere vaner? Få indsigt i vanernes natur og viden om vaneændring; vend vage overbevisninger til vilje til forandring. Få fornyet motivationen med viden om det, der driver os alle og det der øger motivationen hos hver enkelt. Kend til barrierer, triggere og motivationsfaktorer og bliv klædt på til at sætte og nå mål.

Marina Aagaard foredrag

Kilimanjaro trekking – fornøjelse, farer og femstjernet fysisk forberedelse

Den komplette fortælling med fantastiske fotografier. Om veje til at komme nærmere målet om at nå toppen. På bjerget er ingenting sikkert, men forhåndsviden og forberedelse gør en forskel. Der er mange myter om turen til Afrikas tag, men hvad skal der egentlig til for at få en succesfuld Tanzania trekking oplevelse? Tips og turfortælling for nysgerrige og voksne eventyrere på turistklasse, KIlimanjaro-ture uden bjergbestigning, men med trekking, trappeklatring og teltophold.

Marina Aagaard foredrag

Hjerne og krop i top – i fritid og på job

Evidensbaserede energistrategier. Et inspirerende, interaktivt foredrag. I er… hvordan I tænker, ernærer og bevæger jer. Foredraget formidler, hvordan man med testede metoder i praksis kan minimere stress og energimangel, og optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte og bedst af alt: Med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg. Værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres på kontoret eller hjemme; ny energi til krop og psyke – og styrket koncentration og præstation.

Marina Aagaard foredrag

Senior fitness – sundhed og motion for hjerne og hjerte

Sund aldring: Det er aldrig for sent at få det godt eller bedre, men det kræver motivation og den rette motion.
Foredraget handler om, hvordan man med overkommelige, positive livsstilstiltag og den rette motion kan forbedre sundhed og velvære. Introduktion til praktiske metoder til at optimere motivation samt fysisk og mental kapacitet – og tips til at minimere svækkelse, sygdom og stress: Kort sagt optimere livskvalitet og energiniveau med positive tilvalg i stedet for fravalg.
Foredraget tilpasses til målgruppen; institutioner og sundhedsprofessionelle eller brugere; fra inaktive til hyperaktive seniorer.

Marina Aagaard foredrag

Fitness – i bedre form på kortere tid

Smart motion giver bedre præstation – nu og fremover. Genveje til (endnu) bedre form og bedst mulig tidsudnyttelse. For mange og spilder tiden i (firma) fitnesscenteret, derhjemme eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater. Kend fup og fakta og få indblik i topudøvernes veje til motivation og bedre resultater. Undgå skader og overbelastning, der medfører pauser. Træn strategisk, nå motionsmålene og kom på toppen fysisk og mentalt. Få overblik over de seneste tendenser og styr på de nyeste metoder: Opnå bedre resultater – større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere. For nysgerrige og ambitiøse motionister på alle niveauer.

Marina Aagaard foredrag

Kickstart, Power Pause og Moving Mindfulness

Aktivitetsindslag og pausemotion med mening. Møde- eller konferenceindslag.
Mental og fysisk aktivitet, der adspreder og udvikler. Temar: Energizer eller Stressreducer.
Motiverende, overkommelig og berigende bevægelse – blid og meditativ eller målrettet og intensiv – i form af øvelser eller gåture, inde eller ude, med temaer som fx åndedræt, balance, bevægelighed og mindfulness. Kan kombineres med sundhedsforedrag. Skræddersyes efter behov.

Referencer

Det var en super god dag. Jeg har udelukkende modtaget positive tilbagemeldinger om indholdet af dine oplæg og dine formidlingsevner; 'Marina er som foredragsholder yderst motiverende og skaber rum for refleksion, diskussion og fordybelse. Motivationsforedragene indeholder både praktiske øvelser, lettilgængelige illustrationer og overskuelige keypoints Indholdet af foredragene og Marina som person motiverer - helt konkret – ift. virket som KRAM ambassadør

Morten Lysdahlgaard,

Guldborgsund Kommune

Mange tak for et virkeligt inspirerende foredrag. Med en smittende energi og beslutsomhed formåede du at fange os alle uanset interesse for idræt eller ej. Med din ligefremme og ukomplicerede tilgang til at få et sundt sind og krop, formåede du med nærvær og enkelte effektive øvelser, at få selv den mest forbeholdne medarbejder med på ”legen”. Det er helt sikkert, at du ramte plet i forhold til målgruppen, og alle fik noget med sig hjem. Det var en rigtig god aften – tak!

Lykke Luimes

Scott/Tiger

Tusind tak endnu en gang for engagementet og ikke mindst dine bidrag. Alle tilbagemeldinger har været yderst positive hvor samtlige deltagere har følt sig meget inspireret af dine indlæg.

Martin Dyrholm

Dayz

Tak for et autentisk, realistisk og menneskeligt foredrag i Farum. Jeg var positivt overrasket, særligt i disse “trends-tider

Henrik Nymark

Fitness Festival, Farum

Tusind tak for et helt fantastisk foredrag! Vi var ovenud begejstrede – det var virkelig både inspirerende og oplysende – og personligt har jeg lavet flere af dine øvelser adskillige gange siden! Jeg har indtryk af, at dem der kom, fik utrolig meget ud af det – spørgelysten var stor!!

Gunna Grøn

Hørning Bibliotek

Et meget præcist oplæg til målgruppen. Højt fagligt niveau og samtidig lav-praktiske eksempler, der er til at forstå. Marina sørger for et perfekt match mellem forskningsbaseret teoretisk viden, mangeårig praktisk erfaring og dyb indsigt i den målgruppe hun står overfor

Birthe Bach

DGI Nordjylland

Meget levende og inspirerende. Marina får alle med.

Gitte Winkler

Lederne Nordsjælland
Forespørg på Marina Aagaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Marina Aagaard
Marina Aagaard

5 ud af 5 stjerner

Meget levende og inspirerende. Marina får alle med.

Gitte Winkler - Lederne Nordsjælland Se alle referencer