Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Henrik Duer

Værktøjskassen for velvære: Skab harmoni i hverdagen.

Irfaan Khan

Henrik Duer

Ekspert i træningsfysiologi, tilbyder indsigtfuld sundhedsrådgivning. Motiverer til en sundere livsstil med videnskab og praktisk erfaring.

Uforpligtende forespørgsel på Henrik Duer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

Mange kender Henrik Duer som den hårde vært og personlige træner på TV3-programmet ”Ekstremt fed – et år til at redde livet”. På baggrund af sine mange års erfaring inden for sundhed og livsstil holder Henrik vedkommende, nærværende og let forståelige foredrag med gode råd og pointer, man kan tage med hjem og bruge med det samme.

Et foredrag med Henrik Duer giver jer:

  • Indsigt i de nuværende udfordringer, det danske sundhedsvæsen står overfor, og hvorfor en proaktiv tilgang til sundhed på arbejdspladsen er afgørende
  • Konkrete redskaber og strategier til at fremme sundhed og velvære blandt medarbejdere, med fokus på fællesskab og motivationsfaktorer
  • Inspiration og motivation til at adoptere en sundere livsstil personligt og i et virksomhedsperspektiv, understøttet af praktiske tips og en positiv tilgang

Ekspertise i vægttab og livsstilsændringer

Henrik Duer er uddannet træningsfysiolog med en kandidatgrad i idræt og kemi fra Københavns Universitet. Han har forfattet bøgerne “Kuren til varigt vægttab” og “Tab 12 kg på 12 uger”. Derudover er han stifter af Det Danske Vægttabsregister, som har til formål at indsamle viden om personer, der har opnået betydelige og vedvarende vægttab.

I mange år har Henrik fungeret som rådgiver og fysisk træner for forskellige lands- og elitehold inden for sportsgrene som roning, tennis og basketball. De seneste 10 år har han fokuseret på livsstilsændringer, vægttab og sundhedskonsultationer for virksomheder.

Book Henrik Duer til et spændende foredrag, hvor jeres organisation kan øge jeres viden om sundhed og lære sunde vaner at kende

Se foredrag med Henrik Duer
Henrik Duer foredrag

Fremtidens sundhed - udfordringer og løsninger

Den perfekte velfærdsstorm er under opsejling pga. et presset sundhedsvæsen, en folkesundhed der går den forkerte vej og en udsigt til markant flere ældre.
Alle må nu tage ansvar inkl. arbejdspladserne. Det er ikke kun et individuelt ansvar.

Sundhed skabes ofte i fællesskab med andre og ikke mindst i de rigtige omgivelser. Derfor er det oplagt, at vi tager snakken
om sundhed på arbejdspladsen. Gjort rigtigt er arbejde med sundhed på arbejdspladsen en god forretning.
Ifølge Sundhedsstyrelsen giver pengene igen op til 1,5-12 gange.

Henrik giver i dette foredrag konkrete redskaber til hvordan I skal gribe det an – og hvordan I skaber motivation blandt jeres kollegaer.

Henrik Duer foredrag

Ikke flere kostråd, tak

– Sunde vaner med succes.
Hver eneste dag tager tusindvis af danskere en beslutning om, at de vil til at leve sundere, men det er desværre de færreste, der får succes med det på trods af, at de fleste udmærket kender basisopskriften på et sundt liv. Vi har i princippet ikke brug for flere kost- og motionsråd men i stedet hjælp til at få succes med dem, vi allerede kender.

I dette foredrag giver Henrik et motiverende spark bagi og klar besked om, hvordan man får succes med den sunde livsstil. Et allround foredrag om sundhed for alle, som vil gøre noget godt for helbredet og opnå større livskvalitet. Det er sjovt, uhøjtideligt og uden løftede pegefingre.

Henrik Duer foredrag

Foredrag til virksomheder

Skal jeres medarbejdere have et motiverende spark bagi? Sådan lyder det fra Henrik Duer, når han i dette humoristiske og uhøjtidelige foredrag giver gode tips og klar besked til at få en sundere livsstil ind i virksomhederne.

Formålet med foredraget er at få skabt motivation til et sundere liv og et vægttab, der holder.

Referencer

Forespørg på Henrik Duer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99