Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ove Dahl

Foredragsholder og tidligere drabschef for Københavns Politi
Ove Dahl er tidligere drabschef for Københavns Politi og har ligeledes i mange år været et velkendt ansigt på tv og fra større drabssager herhjemme.

Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Nu beretter han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Blandt andet sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab.

I alle sagerne har Ove Dahl været på med helt tæt på og dermed får tilhørerne et sandfærdigt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige. For hvordan er det at være ægtefælle og ven til den tidligere drabschef, og hvordan reagerede den professionelle Ove Dahl på det personlige plan, når han stod over for at skulle efterforske endnu en grusom forbrydelse?

De tankevækkende og interessante foredrag med Ove Dahl er baseret på biografien “Drabschefen”, som er et nærgående portræt af Ove Dahl, der beretter om det sidste nye fra efterforskningen.

I sommeren 2011 gik Ove Dahl på pension efter 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 år som drabschef i Københavns Politi.

Forespørg på Ove Dahl og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ove Dahl

Drabschefen – nye sager

I foredraget “Drabschefen – nye sager” fortæller Ove Dahl, om efterforskningsarbejdet i de mest opsigtsvækkende mord, som han har stået i spidsen for at opklare. Ove Dahl beskriver en række nye sager, der har domineret i medierne, og hvis råhed og brutalitet har gjort et stærkt indtryk på den garvede efterforskningsleder. I biografien om Oves liv og arbejde fortæller han blandt andet om opklaringen af drabet på en norsk stewardesse på SAS-hotellet i København, om hue-mordet, hvor en ung mand bliver slået ihjel på Strøget, fordi han ikke ville af med sin hue og om Amagermand-sagen, hvor en 45-årig familiefar er sigtet for 7 voldtægter og 2 mord.

Danmark bliver der hvert år i gennemsnit begået 60 drab, og 10 – 12 af dem bliver begået i tidligere Københavnske drabschef, Ove Dahls område. Tag med på en gruopvækkende men spændende rejse ind i det danske kriminalpolitis arbejde.
Forespørg på dette foredrag

Den ultimative forbrydelse - Foredrag med Kurt Kragh

Foredraget er en pakkeløsning på de absolut mest respekterede og erfarne drabsefterforskere, Ove Dahl og Kurt Krag. Sammen har de medvirket i "Profil af en morder" på Kanal 5, og de har udgivet en række bestsellere. Ove Dahl er er tidligere kriminalinspektør i Københavns Politi, og Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær i Rejseholdet. Nu kan du opleve begge drabschefer i deres foredrag, hvor de sammen fortæller om den ultimative forbrydelse - mord.

Foredraget giver dig en helt unik mulighed for et indblik i nogle af de mest gysende drabssager, der har været i Danmarkshistorien. Gå ikke glip af nogle af de informationer, som kun få har hørt, og bliv klogere på, hvorfor nogle mennesker tager det valg at slå et andet menneske ihjel. Hvilke motiver står bag, og hvilken psyke begrunder en så voldsomt drastisk handlen?
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ove Dahl holder.

Foredrag med Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen har været chefkriminalinspektør ved politiet i mere end 40 år. I 20 år var ha...
Foredrag med Peter Øvig Knudsen

Peter Øvig Knudsen

Peter Øvig Knudsen (f. 1961) har modtaget Cavling prisen, Læsernes Bogpris, Den Berlingske Journalis...
Foredrag med Michael Juul Eriksen

Michael Juul Eriksen

Michael Juul Eriksen er forsvarsadvokat og særligt kendt for sine mange vundne sager, og de spektaku...
Foredrag med Kurt Kragh

Kurt Kragh

Kurt Kragh har tidligere været ansat hos Rigspolitiets Rejsehold, ind til afdelingen blev nedlagt. H...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere