Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Michael Juul Eriksen

Spændende foredrag om det danske retssystem

Michael Juul Eriksen

Erfaren forsvarsadvokat med dyb indsigt i det danske retssystem. Deler perspektiver og erfaringer fra retssalens frontlinje.

Uforpligtende forespørgsel på Michael Juul Eriksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Michael Juul Eriksen, landets mest succesfulde forsvarsadvokat, erfaring foredragsholder, tager jer med bag kulisserne i retssalene og arresthuse. Oplev dramaet, efterforskningen, de etiske dilemmaer og mød de fascinerende karakterer, der udgør det danske retsvæsen.

Et foredrag med Michael Juul Eriksen giver jer:

  • Indsigt i det danske retssystem fra erfarne forsvarsadvokaters perspektiv
  • Spændende historier og etiske overvejelser fra markante retssager
  • En unik chance for at forstå dynamikken i retssalen og efterforskningen

Bag forsvarets facade

Michael Juul Eriksen, en kendt forsvarsadvokat med en imponerende rekord af vundne sager og forsvaret af spektakulære klienter. I løbet af de seneste ti år har Michael opnået bemærkelsesværdige resultater, herunder frikendelser til klienter som Jønke, Sandberg og terrormistænkte efter El-Husseins angreb.

Han har også forsvaret Bendtner, Tys-Tys-kilden, Yahya Hassan og spillede en central rolle i omstødelsen af drabsdommen mod en sygeplejerske fra Nykøbing. Michael er kendt for sin offensive stil, der involverer omfattende efterforskning og dyb juridisk viden. På trods af dette er han en venlig mand fra Nordjylland, og han deler sin unikke indsigt i det danske retssystem i sin bog “Forsvar.”

Book Michael Juul Eriksen til et fascinerende foredrag om det danske retssystem og hans utrolige karriere som forsvarsadvokat.

Se foredrag med Michael Juul Eriksen
Michael Juul Eriksen foredrag

Det danske retssystem

Dobbeltforedrag med Danni Travn
I dette foredrag giver Michael Juul Eriksen og Danni Travn et indblik i det retsvæsen, alle har en holdning til, men de færreste egentlig kender. Man får dramaerne fra retssalen, efterforskningsforløbets mange krinkelkroge, de etiske overvejelser, de specielle karakterer og spillet mellem politi, anklager, dommer, forsvarer og klient.
Michael Juul Eriksen er den perfekte tourguide ind i kulisserne på det danske retssystem. Gennem de seneste to årtier har han vundet den ene opsigtsvækkende sag efter den anden, hvilket har gjort ham til en landskendt figur. For at få så gode resultater skal man være snu som en detektiv, klog som en professor og fræk som en gadedreng. Det har han levet op til, når han har forsvaret Brian Sandberg, Jørn ‘Jønke’ Nielsen, Nicholas Bendtner, Yahya Hassan, tys-tys-kilden,en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge, en af hackerne i ‘nordens største hackersag’ – den såkaldte CSC-sag, datteren i en af landets mest tragiske mordgåder, Suldrup-sagen, ligesom det var ham, der fik omstødt sigøjnerbossen Gimi Levakovic’ udvisningsdom i Højesteret.

Såvel Michael Juul Eriksen som Danni Travn selv er rutinerede foredragsholdere og tilstræber en let, levende og åben tone i simple rammer. Formålet er klart: Alle skal gå klogere, men ikke nødvendigvis enige fra arrangementet.

Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen, der gennem de seneste to årtier har vundet den ene opsigtsvækkende retssag efter den anden, hvilket har gjort ham kendt både i og uden for retskredse og i medierne.

Referencer

Forespørg på Michael Juul Eriksen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99