Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jørgen Lange Thomsen

Spændende foredrag om livet som retsmediciner

Jørgen Lange Thomsen

Professor ved Retsmedicinsk Institut i Odense og forfatter

Uforpligtende forespørgsel på Jørgen Lange Thomsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jørgen

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Jørgen Lange Thomsen er professor ved Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet i Odense. Han har mange års erfaring i retsmedicin både i Danmark og i udlandet. Han var for eksempel med ved det retsmedicinske arbejde i New York efter den 11. september 2001, og deltog i arbejdet med ofrene efter Tsunamien i Thailand

Jørgen har skrevet flere bøger om retsmedicin og om en retsmediciners tanker og følelser. Han er bl.a. forfatter til: ”En retsmediciner fortæller”, ”Døden har jo en årsag”, ”Nordisk Lærebog i Retsmedicin”, ”Retsmedicineren” m.fl. Jørgen har også skrevet utallige videnskabelige artikler om retsmedicinske emner, og været medforfatter til lærebøger i Danmark og udlandet.

Jørgen er en erfaren, vidende og underholdende foredragsholder, når han fortæller om sit liv som retsmediciner.

Se foredrag med Jørgen Lange Thomsen
Jørgen Lange Thomsen foredrag

En retsmediciners forhold til døden

Jørgen Lange Thomsen har set utallige døde mennesker. De er døde som følge af forbrydelser, naturkatastrofer, krig, terror, selvmord, ulykkestilfælde og sygdom. I foredraget fortæller Jørgen om den indflydelse, sagerne har haft på hans indstilling til døden.

Foredraget varer 1 time.

Jørgen Lange Thomsen foredrag

Om døden

Jørgen Lange Thomsen fortæller i dette foredrag om de mange aspekter af døden, som en retsmediciner oplever. Han gør rede for mulighederne for at tro på en Gud efter de talrige og meningsløse dødsfald, han har set. Er alle retsmedicinere mon gudløse ateister? Hvordan håndteres dødsangst? Foredraget illustreres med sager fra virkeligheden.

Foredraget varer 1½ time.

Jørgen Lange Thomsen foredrag

Hvad døde de kongelige af?

Jørgen Lange Thomsen har sammen med Maria Helleberg skrevet en bog om de kongeliges liv og død fra Svend Tveskæg til Frederik den Niende. Som retsmediciner har Jørgen været i stand til at fremsætte nye og velunderbyggede teorier. Han har bl.a. påvist, at efterkommerne af Svend Tveskæg i et stort antal døde pludseligt og uventet. Han har derfor fremsat en teori om, at denne konge gav en arvelig sygdom videre til ca. halvdelen af sine efterkommere.

Jørgen Lange Thomsen foredrag

En retsmediciners liv og hverdag

Jørgen Lange Thomsen beretter i dette foredrag om sit liv som retsmediciner og privat person. Foredraget vil bl.a. omhandle de mange sager, han har undersøgt blandt levende og døde og det spændende opklaringsarbejde dertil. Men også hvordan dette har påvirket hans eget forhold til døden.

Fordraget varer 2 timer.

Referencer

Jørgen er meget veltalende og en fantastisk fortæller. Sikke et liv.

Hanne Dich Pedersen

Hanne Dich Pedersen
Forespørg på Jørgen Lange Thomsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99