Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ida Donkin

Fakta først: Navigering i sundhedsinformationens minefelt.

Ida Donkin

Engageret læge og forsker. Foredragsholder, der formidler kompleks viden tilgængeligt og troværdigt.

Uforpligtende forespørgsel på Ida Donkin

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ida

Lecture icon

Foredrag

Tag med Ida Donkin på en oplysende rejse gennem sundhedsinformationens labyrint. Hendes erfarne formidling skaber klarhed i forvirrende budskaber, og hendes indsigter vil udfordre jeres opfattelse af sundhed.

Et foredrag med Ida Donkin giver jer:

  • Indsigt i sundhedsdebattens faldgruber og ansvarsfordeling
  • Tips til at navigere i sundhedsinformation og undgå misinformation
  • Viden om sociale mediers og techgiganternes rolle i sundhedsoplysning

Modstander af misinformation

Ida Donkin er læge og forsker og har i lang tid sat fokus på problemerne ved misinformation inden for sundhedsområdet.

Hun er forfatter til bogen ‘Sygt eller Sundt’, der guider læseren sikkert gennem den ofte forvirrende og modstridende sundhedsinformation. I hendes podcastserie “Sundhedsjunglen” har hun som vært haft eksperter og politikere til debat om sundhedsområdet, især om den skadelige mistillid mellem borgerne og de sundhedsfaglige.

Ida er en erfaren og dygtig formidler i skrift, film og radio. Hun har været finalist i DR2’s PhD Cup og har vundet flere priser for sine videnskabelige foredrag. Hun skriver nu klummer for Berlingske og bidrager til dagbladet Informations videnskabelige brevkasse. Derudover optræder hun som sundhedsekspert og debattør i mange større medier, herunder TV2 Nyhederne, Deadline og Go Morgen Danmark. Hun fungerer også som faglig redaktør og fast vært på SundhedsTV.

Book Ida Donkin til et spændende foredrag om misinformation og sundhed. Ida Donkin holder foredrag for både virksomheder og private, og hun modererer sundhedsfaglige debatter med sikker hånd

Se foredrag med Ida Donkin
Ida Donkin foredrag

Den usunde sundhed

Sundhed er populært, men flere og flere mister orienteringen om, hvad der egentlig er sundt og usundt. Men hvor skal vi søge hen for at blive klogere? Hvem har egentlig ansvaret for vores sundhed? Og hvem har ansvaret for, at det er den rigtige viden, vi får serveret? Ida ser skarpt på sundhedsområdets mange aktører, og guider gennem de største faldgruber i forsøget på at få sundhedsdebatten tilbage på sporet.

Ida Donkin foredrag

Pas på dig selv

Mængden af sundhedsinformation er større end aldrig før, og det er svært at skelne mellem det fagligt baserede, de halve sandheder og sågar rendyrket misinformation. Lær at styre udenom de værste fælder, og få gode råd til at spotte de falske og skadelige sundhedsråd. Det kan være til gavn for både jeres helbred, jeres tid og jeres pengepung.

Ida Donkin foredrag

Er alternativ behandling noget for mig?

Hvornår er alternativ behandling et godt supplement, og hvornår skal man være mere påpasselig? Hvorfor kan det endda være risikabelt? Lær at skelne skidt fra kanel, kend dine rettigheder og brug den alternative behandling med god fornuft for at styrke din sundhed.

Ida Donkin foredrag

Vaccinernes historie

Verdenssundhedsorganisationen, WHO, har netop udråbt vaccineskepsis som en af de ti største trusler for den globale sundhed. Og man frygter endda, at netop vaccineskepsis kan have vidtrækkende og ødelæggende konsekvenser for vores samfund. Men hvorfor er det så farligt? Hvordan er det nået så vidt, og kan vi vende udviklingen?

Ida Donkin foredrag

Pas på Dr. Google!

Den nye medievirkelighed har givet os let adgang til viden såvel som synspunkter. Internettet svømmer over med (kendte og ukendte) selvudråbte sundhedseksperter. Det gør det sværere end nogensinde at finde frem til den nødvendige information og kan også vise sig farlig for os. Hør om internettet og de sociale mediers betydning for vores sundhed. Om kendisser, bloggere og youtubere, der agerer autodidakte sundhedsguruer, og om techgiganternes ansvar i en vaccinedebat der er løbet løbsk.

Ida Donkin foredrag

Så fat dog, hvad jeg mener! (for sundhedsfaglige)

Viden, der ikke formidles, går tabt, men det er ikke let at omsætte detaljerede og specialiserede forskningsemner til forståeligt sprog for andre. Og endnu sværere er det at gøre det fængende og underholdende. I dette foredrag lærer I at komme ud over kanten med jeres forskning og jeres faglighed, hvad enten I vil formidle gennem foredrag, på skrift, lyd eller film.

Ida Donkin foredrag

Ordstyrer/Moderator

Med en baggrund som læge og PhD indenfor grundforskning har Ida Donkin en særlig grundig kendskab til sundhedsdebatten, forskningen og det danske sundhedsvæsen. Ida er en scenevant og en dygtig formidler af kompleks stof. Har I brug en skarp og professionel ordstyrer eller moderator indenfor sundhedsdebatten, med at skarpt øje for formidling finder I næppe et bedre bud end Ida Donkin.

Referencer

Forespørg på Ida Donkin

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99