35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Peter Gantzler

Skuespiller, instruktør og foredragsholder.
Peter Gantzler er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1987-90. Siden har han medvirket i et hav af populære film- og teaterroller, men er nok særlig kendt for roller i film- og tv-serier som Taxa, Badehotellet, Rita, Arvingerne, Krøniken, Min Søsters Børn og senest internationalt som vikingen Earl Ragnar i The Last Kingdom.

I 2011 fik Peter Gantzler også sin instruktør-debut med filmen "Dreng", hvor en ung student forelsker sig lidenskabeligt i den noget ældre kvinde Sanne.

Forespørg på Peter Gantzler og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Peter Gantzler

Mit liv som skuespiller

I dette foredrag fortæller den folkekære skuespiller Peter Gantzler, hvordan hans skuespillerdrøm blev til virkelighed. Peter er kendt og elsket for populære roller som fx Taxa-Mike, Viggo Valentin i Krøniken, Erik Lund i Min søsters børn, Jensen i Arvingerne og senest Preben Borg i den historiske dramaserie Mercur. Internationalt har Peter Gantzler også markeret sig som vikingehøvdingen Earl Ragnar i tv-serien The Last Kingdom.

Peter fortæller åbenhjertigt om de valg, han har taget i løbet af sin karriere, og hvordan han har stået ved dem. Hvordan han ikke kun har stået foran skærmen men også ageret instruktør, med debut i 2011 for spillefilmen “Dreng”.Glæd jer til et personligt og underholdende foredrag, hvor I kommer helt tæt på den alsidige skuespiller Peter Gantzler.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere