Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ulf Pilgaard

En af Danmarks største skuespillere

Ulf Pilgaard

Skuespiller

Uforpligtende forespørgsel på Ulf Pilgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ulf

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Ulf Pilgaard er en af Danmarks største og mest kendte skuespillere og har været i branchen siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. Han har i over 40 år spillet med i revyer og på teatret, herunder gennem 30 år i Cirkusrevyen. Han har også haft enkelte større filmroller som i Nattevagten af Ole Bornedal, men er også kendt fra den første Olsen Banden film, tv-serien Borgen, spillefilmene Nøddebo Præstegård, Kandidaten, Arven og mange flere. Få et enestående indblik i hans karriere med et Ulf Pilgaard foredrag.

Ulf Pilgaard er er hædret med flere priser, deriblandt Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012, ligesom han fik både en Bodil- og en Robert-pris for filmen Farligt Venskab. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe.

Ulf Pilgaard er i sine foredrag, såvel som på scenen, en levende, rutineret og humørfyldt formidler, der virkelig evner at komme ud over kanten og ramme sit publikum. Glæd dig til at komme tættere på en af Danmarks mest kendte skuespillere i et Ulf Pilgaard foredrag.

Se foredrag med Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard foredrag

Hellere halvgammel end helt død

Hvordan er det, når familie og venner falder fra og man bevæger sig ind i livets efterår. Hovedet og kroppen begynder at drille. Hvilke refleksioner gør man sig over det liv, som man har levet og ikke mindst om døden, som utvivlsomt nærmer sig?
I dette foredrag fortæller Ulf Pilgaard ærligt, humoristisk, og eftertænksomt om det at blive gammel og hvordan han ser tilbage på det begivenhedsrige liv, han har levet.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen ”Hellere Halvgammel end Helt Død” og er en livsglad og optimistisk fortælling fra en af dansk kulturlivs helt store profiler, der stadig er nyforelsket og stadig i fuld vigør. Ulf fortæller levende og indsigtsfuldt om venskaber, sorg, sex og lyst, tro, fortrydelser og succeser, humor – og om, en dag ,at skulle byde verden farvel.

Referencer

Meget interessant og medlevende Ulf Pilgaard foredrag, der fuldt levede op til titlen 'Mit liv som Ulf'.

Flemming Pedersen

Vestsjællands Teaterkreds

Særdeles fin optræden, meget professionelt, fastholdt opmærksomheden hos ca. 375 tilhørere i omkring 100 minutter i stræk.

Henrik Callesen

Bjerringbro Højskoleforening

Et virkelig godt Ulf Pilgaard foredrag.

Marianne Vinkler Lassen

Aktive Kvinder Silkeborg

Det var en fantastisk aften i selskab med Ulf Pilgaard. Ulf Pilgaard fortalte om livet på og af scenen. Og sikke en fortælling. Om succeser, sorger og hårdt arbejde. Alle havde en god aften og her i dagene efter, er mange kommet og fortalt at det var en god oplevelse.

Mette Bech Kristiansen

Viborg Bibliotekerne

Det var et tankevækkende, ærligt og meget rørende foredrag

Marianne Jeppesen

RemisenBrande

En fantastisk medrivende aften, hvor Ul Pilgaard på en naturlig og uformel måde kom rundt om mange af livets problemstillinger - både fra privatlivet og fra de mange år som skuespiller. En afslappet person som bestemt ikke gør sig ud for noget særligt - et dejligt menneske.

Jørgen Larsen

Åbyskov Forsamlingshus

Et fantastisk foredrag med ovenud begejstret publikum

Joachim Castenschiold

Borreby Teater

Et både morsomt og medrivende foredrag om et langt liv med både glæder og sorger.

Erik Arboe

Danske Bank Pensionistforeningen København
Forespørg på Ulf Pilgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99