Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Frederik Lindhardt

Vidende foredrag om digital kommunikation, ledelse og hvad Alzheimers gør ved mennesker.

Frederik Lindhardt

Rådgiver med fokus på alzheimers og digital kommunikation

Uforpligtende forespørgsel på Frederik Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Frederik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Frederik (f. 1989) er chefrådgiver og hjælper organisationer og ledere med at begå sig troværdigt i en digital og foranderlig verden, hvor kommunikation handler om at skabe relationer.

Frederik er uddannet cand. mag. i retorik med speciale i digital ledelse og kommunikation. Han har skrevet om digitale trends, ledelse og PR for bl.a. Børsen Ledelse, og Information.

Derudover er Frederik også forfatter til den anmelderroste bog, “Lidt af far”, som handler om hans liv sammen med sin Alzheimerssyge far, tidligere biskop Jan Lindhardt. Bogen handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

Frederik mestrer det talte ord – uanset om det er i hans dybt rørende, hudløst ærlige og meget oplysende foredrag om livet med sin demenssyge far eller det er i veloplagte, underholdende og skarpe oplæg om kommunikation og PR.

Formidling og indsigt er to sider af samme sag, når Frederik fortæller

Se foredrag med Frederik Lindhardt
Foredrag af Frederik Lindhardt

"Lidt af far" - Alzheimers

Dette er Frederiks, en søns, fortælling om livet sammen med sin demenssyge far – tidligere biskop i Roskilde, Jan Lindhardt. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Ligesom den handler om, hvordan Alzheimers og demens udfordrer os og vores syn på selvstændighed, på værdighed og på fornuft.

Kort sagt handler foredraget om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. For man kan ikke undgå at lære noget om sig selv, om livet, når man bliver konfronteret med sygdom og død.

Foredrag af Frederik Lindhardt

At gøre en kort historie lang - om kommunikation og PR i en digital tid

Mennesker vil møde mennesker – også (og især) i en digital og foranderlig verden. Og modsat tidligere handler digital kommunikation ikke om at gøre en lang historie kort men om at gøre en kort historie lang – man skal fylde både kvalitativt og kvantitativt.

Frederik vil på baggrund af sin erfaring med retorik og virtuelle kommunikation fortælle om det afgørende i at fastholde og udbygge relationer, når man kommunikerer. For den digitale transformation handler først og fremmest om mennesker. Det handler om at forstå mennesker, og hvordan de mødes og er sammen, hvis man skal lykkes og have størst mulig succes med sin kommunikation.

Referencer

Vi har i Forum Advokater benyttet Frederik til foredrag om, hvad vi har kaldt "en menneskelig vinkel på folkesygdommen demens." Vi valgte Frederik, fordi han kan give en anden fortælling end f.eks. sundhedsfaglige personer. Han er retoriker, og det fornægter sig ikke, når han taler. Han kan på en og samme tid gøre det humoristisk, alvorligt, lærerigt og gribende. Frederik er en dygtig foredragsholder.

Allan Ohms - advokat (H), partner

Forum Advokater

Stor ros til Frederik, der virkelig formåede at ramme publikum med et oplæg, som var både lærerigt, personligt, seriøst og humoristisk på samme tid.

Sarah Skafte

Ældre Sagen

Virkelig fint, hjertevarm foredrag med små rørende anekdoter om Jan Lindhardt.

Thomas Laurberg Vedel

Taastrup Nykirke

Lidt af far

Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers indvarslede det store forandringer for hele familien.

Efter at have levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker ofte om livets store spørgsmål, måtte Lindhardt indse, at hans verden blev indsnævret. Det blev efterhånden svært at skelne mellem stort og småt, op og ned. Verden var simpelthen ved at falde fra hinanden. Han var ved at falde fra hinanden.

I denne nye, lille verden skulle Lindhardts nærmeste familie finde ud af, hvordan de skulle udfylde og leve med rollen som pårørende.

Lidt af far er Jan Lindhardts yngste søn, Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

 

Frederik Lindhardt, født 1989, er cand.mag. i retorik. Han arbejder som selvstændig konsulent, hvor han rådgiver og arbejder med organisationer og ledere inden for emnerne ledelse, PR og kommunikation i en digital tid.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Forespørg på Frederik Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99