Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Frederik Lindhardt

Mere end glemsomhed: Alzheimers omfattende påvirkning af mennesket.

Frederik Lindhardt

Rådgiver med fokus på alzheimers og digital kommunikation

5 ud af 5 stjerner

Stor ros til Frederik, der virkelig formåede at ramme publikum med et oplæg, som var både lærerigt, personligt, seriøst og humoristisk på samme tid.

Sarah Skafte - Ældre Sagen Se alle referencer

Et foredrag med Frederik Lindhardt giver jer:

  • Indblik i autentisk kommunikation i en digital æra
  • Berørende fortællinger om personlige oplevelser med Alzheimers
  • Ekspertise i PR og opbygning af relationer gennem kommunikation
Uforpligtende forespørgsel på Frederik Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Frederik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Frederik Lindhardt, chefrådgiver og hjælper organisationer og ledere med at begå sig troværdigt i en digital og foranderlig verden, hvor kommunikation handler om at skabe relationer. Frederik mestrer det talte ord – uanset om det er i hans dybt rørende, hudløst ærlige og meget oplysende foredrag om livet med sin Alzheimerssyge far eller det er i veloplagte, underholdende og skarpe oplæg om kommunikation og PR.

Et foredrag med Frederik Lindhardt giver jer:

  • Indblik i autentisk kommunikation i en digital æra
  • Berørende fortællinger om personlige oplevelser med Alzheimers
  • Ekspertise i PR og opbygning af relationer gennem kommunikation

En rejse gennem digitale landskaber og menneskelige historier

Frederik er uddannet cand. mag. i retorik med speciale i digital ledelse og kommunikation. Han har skrevet om digitale trends, ledelse og PR for bl.a. Børsen Ledelse, og Information.

Derudover er Frederik også forfatter til den anmelderroste bog, “Lidt af far”, som handler om hans liv sammen med sin Alzheimerssyge far, tidligere biskop Jan Lindhardt. Bogen handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

Formidling og indsigt er to sider af samme sag, når Frederik fortæller. Hans evne til at kombinere personlige erfaringer med faglig viden skaber en unik og fængslende oplevelse.

Book Frederik Lindhardt til et foredrag om teknologiske tendenser, der former vores samfund, og de menneskelige historier, der berører vores hjerter. Han mestrer kunsten at føre sin publikum gennem et spektrum af følelser og tanker, altid med et formål om at oplyse og inspirere.

Se foredrag med Frederik Lindhardt
Frederik Lindhardt foredrag

"Lidt af far" - Alzheimers

Dette er Frederiks, en søns, fortælling om livet sammen med sin Alzheimerssyge far – tidligere biskop i Roskilde, Jan Lindhardt. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Ligesom den handler om, hvordan Alzheimers og demens udfordrer os og vores syn på selvstændighed, på værdighed og på fornuft.

Kort sagt handler foredraget om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. For man kan ikke undgå at lære noget om sig selv, om livet, når man bliver konfronteret med sygdom og død.

Frederik Lindhardt foredrag

At gøre en kort historie lang - om kommunikation og PR i en digital tid

Mennesker vil møde mennesker – også (og især) i en digital og foranderlig verden. Og modsat tidligere handler digital kommunikation ikke om at gøre en lang historie kort men om at gøre en kort historie lang – man skal fylde både kvalitativt og kvantitativt.

Frederik vil på baggrund af sin erfaring med retorik og virtuelle kommunikation fortælle om det afgørende i at fastholde og udbygge relationer, når man kommunikerer. For den digitale transformation handler først og fremmest om mennesker. Det handler om at forstå mennesker, og hvordan de mødes og er sammen, hvis man skal lykkes og have størst mulig succes med sin kommunikation.

Referencer

Vi har i Forum Advokater benyttet Frederik til foredrag om, hvad vi har kaldt "en menneskelig vinkel på folkesygdommen demens." Vi valgte Frederik, fordi han kan give en anden fortælling end f.eks. sundhedsfaglige personer. Han er retoriker, og det fornægter sig ikke, når han taler. Han kan på en og samme tid gøre det humoristisk, alvorligt, lærerigt og gribende. Frederik er en dygtig foredragsholder.

Allan Ohms - advokat (H), partner

Forum Advokater

Stor ros til Frederik, der virkelig formåede at ramme publikum med et oplæg, som var både lærerigt, personligt, seriøst og humoristisk på samme tid.

Sarah Skafte

Ældre Sagen

Virkelig fint, hjertevarm foredrag med små rørende anekdoter om Jan Lindhardt.

Thomas Laurberg Vedel

Taastrup Nykirke

Desværre var der ikke mange tilhørere. Men dem der kom fik noget med hjem.

Kaj Nielsen

Alzheimerforeningen Lokalforeningen Østsjælland

Fint foredrag, som var meget personlig, hvilket gjorde at de pårørende følte sig forstået i den lignende situation de står i.

Dorthe Boll

Enggården

Frederik var utrolig dygtig, både foredraget og S&Q var godt. Der var en eneste lille pointe, som jeg vil foreslå Frederik at overveje. Der sad ca. 20 mennesker med demenssygdomme i rummet. Det er helt fint, at der bliver ridset op, hvor stor en ting demens er, hvor omfattende og indgribende det er. For det er det. Men at tale om samfundsbyrde, synes jeg var voldsomt, for de mennesker, som sidder i rummet med en demenssygdom. Der var noget der, som var lidt svært at være i. Ellers helt igennem rigtigt godt.

Christel

Demensindsatsen, Odsherred Kommune

Meget dygtig og relevant, især for børn til borgere med demens. Hans foredrag er rigtig godt, men han er virkelig også god til at svare på spørgsmål, og der kom rigtig meget vigtig og relevant information på baggrund af spørgsmål. Derfor vil jeg klart anbefale, at man forbereder nogle spørgsmål, så man er sikker på, at deltagerne også får den del med. Det kan f.eks. være spørgsmål alla: hvordan de som samlede familie tog de store beslutninger? om faren aldrig synes det blev for meget, når de grinede af situationerne? er det bedst at "gå med" når en med demens siger skøre ting, eller er det bedre at rette dem? Som barn til den demente, hvor meget tid brugte du med din far?

Phie Lambert

ØDA (Stevns, Faxe og Køge Kommune)

Rørende og smukt.

Mona Ulsted

Alzheimerforeningen København, Frederiksberg og omegn

Rigtig godt kontakt og nærvær med deltagerne

Lone Engmann

KBH Center for Demens

Ros fra deltagerne både borgere med demens ,pårørende og kollegaer

Hanne Lundsgaard

Skovgården demensteamet mariagerfjord kommune

Frederik kom med glæde, og var til stede!

Kirsten Johanne Vase

Lystrup Menighedsråd, aktivitetsudvalget

Lidt af far

Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers indvarslede det store forandringer for hele familien.

Efter at have levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker ofte om livets store spørgsmål, måtte Lindhardt indse, at hans verden blev indsnævret. Det blev efterhånden svært at skelne mellem stort og småt, op og ned. Verden var simpelthen ved at falde fra hinanden. Han var ved at falde fra hinanden.

I denne nye, lille verden skulle Lindhardts nærmeste familie finde ud af, hvordan de skulle udfylde og leve med rollen som pårørende.

Lidt af far er Jan Lindhardts yngste søn, Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

 

Frederik Lindhardt, født 1989, er cand.mag. i retorik. Han arbejder som selvstændig konsulent, hvor han rådgiver og arbejder med organisationer og ledere inden for emnerne ledelse, PR og kommunikation i en digital tid.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Forespørg på Frederik Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Frederik Lindhardt
Frederik Lindhardt

5 ud af 5 stjerner

Stor ros til Frederik, der virkelig formåede at ramme publikum med et oplæg, som var både lærerigt, personligt, seriøst og humoristisk på samme tid.

Sarah Skafte - Ældre Sagen Se alle referencer