Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Frederikke Riisberg

Mode med mening: Iværksætteri og bæredygtighedens fusion.

Frederikke Riisberg

Passioneret iværksætter med rod i bæredygtighed. Inspirerer som foredragsholder og ekspert inden for grøn innovation.

Uforpligtende forespørgsel på Frederikke Riisberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Frederikke

Lecture icon

Foredrag

Frederikke Riisberg er selv en typisk dansk forbruger, der for nogle år tilbage begyndte at tænke bæredygtighed ind i sit forbrug. Hun ville ændre sig på det område, hvor hun selv var allerværst: Tøjforbruget. Derfor gik hun fra at købe en hel del nyt tøj, til udelukkende at købe genbrugstøj. Det har hun gjort i nu to år og ændringen har åbnet hendes øjne. Så meget at hun har lyst til at inspirere andre forbrugere til at gøre det samme.

Et foredrag med Frederikke Riisberg giver jer:

  • Indsigt i nødvendigheden af bæredygtige forbrugsmønstre og forbrugerens rolle i grøn omstilling
  • Strategier og inspiration til at integrere bæredygtighed i hverdagslivet, særligt inden for modeindustrien
  • Personlig fortælling om at skabe ægte værdi og livsglæde gennem bæredygtig iværksætteri

Mode med mening

Frederikke Riisberg er Cand.merc(kom), og hendes viden om bæredygtighed er blevet styrket gennem hendes specialeprojekt, som tager udgangspunkt i “Bæredygtighed i modeindustrien – Genbrug som bæredygtigt alternativ”. Derudover har hun deltaget i kurset “Sustainability Challenges” og har brugt lang tid på at forske inden for miljø og bæredygtighed.

Med en mission om at fremme et mere bæredygtigt forbrug blandt danske forbrugere, startede Frederikke Riisberg i sensommeren 2020 vintageuniverset Fred Found It. Hun bruger platformen til at sælge håndplukkede genbrugsfund, men i høj grad også til at inspirere og dele viden om, hvordan vi som forbrugere kan handle mere bæredygtigt gennem vores køb.

Som ekspert på området tilbyder Frederikke tre forskellige inspirerende foredrag, der forhåbentlig kan så et frø hos alle danske forbrugere. For som hun selv siger: “Dette er relevant for alle.”

Book Frederikke til et lærerigt foredrag om iværksættereventyr, bæredygtighed og hvordan vi kan træffe mere miljøvenlige valg i vores forbrug.

Se foredrag med Frederikke Riisberg
Frederikke Riisberg foredrag

Bæredygtigt forbrug

Frederikke Riisberg vil inspirere forbrugere til at tænke bæredygtighed ind i deres forbrugsmønstre. Derfor tilbyder hun foredrag om netop dette og inspirerer – gennem foredraget – sine lyttere til i højere grad at ændre vaner og mindset således at bæredygtighed bliver en del af de parametre, der tages højde for, når der skal forbruges. Desuden, sættes der fokus på, hvorfor forbrugsmønstrene skal ændres nu og hvorfor det er blevet en nødvendighed for samfundet at tænke bæredygtighed ind i sit forbrug.

Frederikke Riisberg taler om de tre ansvarshavende i kampen mod en grønnere verden: Virksomheder, de lovgivende magter og forbrugere, men stiller skarpt på, hvorfor det – i hendes optik – er forbrugerne der lige nu især skal tage ansvar og hvordan vi helt konkret kan gøre det. Hendes viden på emnet understøttes blandt andet af hendes kandidatspeciale som tager udgangspunkt i en forbrugeranalyse med titlen “Bæredygtighed i modeindustrien”, samt hendes store arbejde med sin egen virksomhed, kurset “Sustainability Challenges”, samt mange interessetimer i at researche på emnet.

Frederikke Riisberg foredrag

En filantropisk kvindelig iværksætter - udfordringer og opture

Hvordan er det at være kvindelig iværksætter, der kæmper for mere livsglæde og en bedre verden, fremfor en stor pose penge? Hårdt. Men også meget andet, som Frederikke Riisberg fortæller om i dette inspirende foredrag, der sætter fokus på, hvordan coronakrisen åbnede hendes øjne for, hvad ægte livsglæde egentlig er. Med en livslang drøm om at blive en “rig business woman”, ændrede alt sig da coronapandemien satte ind og satte verden på pause.

Her kommer en ærlig fortælling om den klassiske livskrise med spørgsmål som “hvad skal jeg med mit liv?” og “hvad skaber egentlig værdi for mig?”, samt hvorledes det fortsat kan være utroligt hårdt og frustrerende, selvom man har fundet en vej, der skaber værdi. Frederikke taler om sine egne erfaringer fra at starte selvstændig bæredygtig virksomhed. Hun kommer omkring de 17 verdensmål, filantropi, konstruktiv kritik af den arbejdskultur, der er i Danmark og meget mere. Lyt med, bliv inspireret og få indsigt i balancen i arbejdslivet mellem rationalitet og hvad der skaber ægte værdi.

Frederikke Riisberg foredrag

Bæredygtig mode

Hvordan kan de største modegiganter og fast fashion aktører fortsætte med at vækste derudad, når vi forbrugere er så oplyste om miljø, klimakrise og bæredygtighed? Frederikke Riisberg stiller i dette foredrag skarpt på, hvorfor det står så slemt til i tøjindustrien, når det kommer til bæredygtighed og kritiserer konstruktivt den nuværende forbrugskultur.

Hun danner et overblik over modeindustrien, men stiller også forbrugere til ansvar og taler ind i og inspirerer de lyttende til, hvordan de helt konkret kan ændre i deres tøjforbrug, således de med god samvittighed kan købe og bruge tøj. Ydermere, sætter hun fokus på de gode værdier i genbrug, samt hvorfor hun mener, at genbrug er så godt et bæredygtigt alternativ. I dette foredrag får I viden, inspiration og konkrete tiltag, I kan tage til jer for at agere mere bæredygtigt i jeres tøjforbrug.

Frederikkes viden på emnet understøttes blandt andet af hendes kandidatspeciale som tager udgangspunkt i en forbrugeranalyse med titlen “Bæredygtighed i modeindustrien”, samt hendes store arbejde med sin egen virksomhed, kurset “Sustainability Challenges”, samt mange interessetimer i at researche på emnet.

Referencer

Forespørg på Frederikke Riisberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99