Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Imran Rashid

Tankevækkende foredrag om digital udvikling og dets konsekvenser

Imran Rashid

Tidl. innovationschef og speciallæge

Uforpligtende forespørgsel på Imran Rashid

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Imran

Lecture icon

Foredrag

Imran Rashid kaster i sine tankevækkende foredrag lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, der påvirker os alle sammen. Imran har en baggrund som speciallæge i almen medicin, som han i sine foredrag dygtigt kombinerer med sin brede erfaring inden for digitalisering og innovation.

I foredragene bliver du inspireret til, hvordan vi som samfund, som mennesker og som virksomheder kan udnytte digitaliseringen og dens muligheder og samtidig være opmærksomme på de faresignaler, der også følger med. Imran er i dag innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler. Han forlod det offentlige sundhedsvæsen, fordi han var træt af, at lægeverdenen ikke fulgte med den digitale udvikling og et bureaukrati, der ikke ansporede til nytænkning.

Imran Rashid leverer nærværende og inspirerende foredrag, som er kendetegnet ved stor faglighed. Deltagere kan ikke undgå at blive inspireret af Imrans store interesse og forståelse for mulighederne ved den digitale udvikling. Særligt interesserer Imran sig for, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed. Han har gennem sin ansættelse som innovationschef været med til at lancere både nationale og internationale digitale sundhedsløsninger. Som læge har han desuden gennemført over 2000 forebyggende helbredssamtaler med ledere fra det danske erhvervsliv. Imran har dermed fået en hel unik indsigt i sammenhængen mellem ledelse og lidelse.

Imran Rashid er forfatter til bogen ‘SLUK – kunsten at overleve en digital verden’ (april 2017). En tankevækkende bog, der sætter fokus på, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, og hvordan konstant opmærksomhed på vores telefoner og bearbejdelse af enorme mængder digital information påvirker vores fysiske og mentale sundhed. Med Imran Rashid får du en entusiastisk foredragsholder, der på baggrund af sine mangeartede erfaringer taler flydende forretningsudvikling, innovation og lægefaglighed.

Se foredrag med Imran Rashid
Imran Rashid foredrag

Sluk - kunsten at overleve i en digitaliseret verden

Her gennemgår Imran Rashid forudsætningerne, der er vigtige at kende til for at forstå, hvordan digitaliseringen konkret påvirker os. Han kommer desuden ind på, hvad der skal til for, at vi kan genvinde en større del af kontrollen over eget liv.

Imran Rashid foredrag

Børn og den sunde digitalisering

I foredraget behandler Imran Rashid en af nutidens største bekymringer blandt forældre. Er de mange skærme farlige for børnenes hjerner? Hvordan undgår vi en sydkoreansk samfundsudvikling hvor det anslås, at 14% af teenagere er afhængige af digitale medier og spil? Hvad skal børn lære i hjemmet, for at de kan styre deres hjernes trang til dopamin? Og hvordan håndterer man det bedst muligt?

Imran Rashid foredrag

De 6 trin til et familieliv i flow

I dette foredrag gennemgår Imran Rashid de seks trin, der er vigtige for at kunne genetablere et familieliv, som tager hensyn til de væsentligste behov hos alle medlemmer. FLOW-modellen er Imrans egen model for, hvordan det digitaliserede liv kan gribes an på en måde, der sikrer, at man prioriterer det, der er vigtigt, og i højere grad forpligter sig til det.

Referencer

Forespørg på Imran Rashid

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99