Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Karima Bouylud

Fra dagbog til debut: Rejsen bag "I kærlighedens navn"

Les Kaner

Karima Bouylud

Forfatter med et skarpt blik for dybdegående karakteranalyse og tematisk udforskning, der fængsler med indsigter fra "I kærlighedens navn" i sine foredrag.

Uforpligtende forespørgsel på Karima Bouylud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Karima

Lecture icon

Foredrag

Karima Bouyluds spændende foredrag, dykker ned i karaktererne og de centrale temaer i romanen” I kærlighedens navn”, herunder forholdet mellem mor og datter, generationskonflikter, kulturmøder og anbringelsessystemet.

Et foredrag med Karima Bouylud giver jer:

  • Dybdegående forståelse af mor/datter-dynamikker og generationsopgør i litteraturen
  • Indsigt i forfatterens personlige rejse fra dagbog til romanudgivelse
  • Perspektiver på at være forfatter med minoritetsbaggrund og inspirationskilder

Kulturmøder og kvindeliv

Karima Bouylud debuterede som forfatter i 2021 med romanen “I kærlighedens navn”, hvori hun skildrer tre generationer af marokkansk-danske kvinder, som kæmper for at få hverdagen til at fungere mens de bevæger sig mellem to vidt forskellige kulturer, med hver deres kodeks og eksplicitte og implicitte forventninger.

Romanen, der læner sig tæt op af Karimas egne oplevelser, handler i høj grad om at finde sig selv i en blandingskultur og om forholdet mellem mor og datter i disse kultursammenstød, og om kvinders rolle i det der bliver betragtet som en patriarkalsk kultur.

Book Karima Bouylud til et spændende foredrag om eget forfatterskab, og om romanen “I kærlighedens navn”.

Se foredrag med Karima Bouylud
Karima Bouylud foredrag

I kærlighedens navn

Dette foredrag tager udgangspunkt i romanen af samme titel. Foredraget handler om romanens karakterer og tematikker som mor/datter relationen, generationsopgør, kultursammenstød, anbringelsessystemet. Karima kommer også ind på, hvorfor og hvordan hun gik fra at skrive dagbog til at udgive en roman. Hvad den har betydet for Karima og hendes familie, og hvad håber hun på læseren kan tage med? Sidst men ikke mindst taler Karima om, hvordan der er at være forfatter med minoritetsbaggrund, og hvilken litteratur hun selv er inspireret af.

Foredraget kan også arrangeres som dobbeltforedrag med Karimas datter Sara, der indirekte har en central rolle i bogen, eller som dobbeltforedrag med Karimas mand, journalist og dokumentarinstruktør Nagieb Khaja, som også indirekte har en central rolle i bogen, og som også selv er forfatter.

Referencer

Forespørg på Karima Bouylud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99