Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Karima Bouylud

Interessant foredrag om eget forfatterskab

Les Kaner

Karima Bouylud

Forfatter

Uforpligtende forespørgsel på Karima Bouylud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Karima

Lecture icon

Foredrag

Karima Bouylud debuterede som forfatter i 2021 med romanen ’I kærlighedens navn’, hvori hun skildrer tre generationer af marokkansk-danske kvinder, som kæmper for at få hverdagen til at fungere mens de bevæger sig mellem to vidt forskellige kulturer, med hver deres kodeks og eksplicitte og implicitte forventninger.

Romanen, der læner sig tæt op af Karimas egne oplevelser, handler i høj grad om at finde sig selv i en blandingskultur og om forholdet mellem mor og datter i disse kultursammenstød, og om kvinders rolle i det der bliver betragtet som en patriarkalsk kultur.

Se foredrag med Karima Bouylud
Karima Bouylud foredrag

I kærlighedens navn

Dette foredrag tager udgangspunkt i romanen af samme titel. Foredraget handler om romanens karakterer og tematikker som mor/datter relationen, generationsopgør, kultursammenstød, anbringelsessystemet. Karima kommer også ind på, hvorfor og hvordan hun gik fra at skrive dagbog til at udgive en roman. Hvad den har betydet for Karima og hendes familie, og hvad håber hun på læseren kan tage med? Sidst men ikke mindst taler Karima om, hvordan der er at være forfatter med minoritetsbaggrund, og hvilken litteratur hun selv er inspireret af.

Foredraget kan også arrangeres som dobbeltforedrag med Karimas datter Sara, der indirekte har en central rolle i bogen, eller som dobbeltforedrag med Karimas mand, journalist og dokumentarinstruktør Nagieb Khaja, som også indirekte har en central rolle i bogen, og som også selv er forfatter.

Referencer

Forespørg på Karima Bouylud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99