Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kasper Hvidt

Dedikationens kraft: Fra mål til medaljer

Kasper Hvidt

Sportsikon kendt for sin legendariske håndboldkarriere og indsats som tidligere sportsdirektør for e-sportsorganisationen Astralis.

Uforpligtende forespørgsel på Kasper Hvidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kasper

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Kasper Hvidt er flere gange blevet omtalt som værende blandt verdens allerbedste håndboldmålmænd og har i mere end 20 år spillet håndbold på topplan. Han har vundet fem mesterskabsmedaljer med landsholdet og mellem 2004 og 2010 var Kasper Hvidt landsholdsanfører. Som håndboldspiller er Kasper Hvidt kendt for sin store dedikation, omhu og sine meningers mod – hvis I vil gøre noget, så gør det ordentligt, og sats på det.

Et foredrag med Kasper Hvidt giver jer:

  • Et skræddersyet foredrag
  • Personlige indsigter og inspirerende fortællinger fra Kasper Hvidts karriere
  • Motiverende perspektiver på at opnå resultater og forstå formålet med indsatsen

Fra håndboldhallen til direktørgangene

Ved siden af sin yderst aktive karriere har Kasper Hvidt også deltaget i organisatorisk idrætsarbejde. Han har bl.a. siddet i Team Danmark, DIFs Aktivkomite og i bestyrelsen for Håndboldspillerforeningen, hvor han har brugt meget tid på de organisatoriske, ledelsesmæssige og kommercielle opgaver for at bidrage til at skabe resultater i sporten. Kasper Hvidt har siden 2017 frem til 2023  arbejdet som sportschef for Astralis Group – et af de største hold indenfor E-sport. Kaspers opgave var at skabe struktur i en hastig voksende sportsgren, der de seneste år er vokset eksplosivt i lyset af tilskuere og økonomi. Kasper brugte en lang række af de værktøjer, som han har udviklet til perfektion fra håndbolden, og overførte dem til E-sporten, så de kunne opnå fantastiske resultater.

I kan booke Kasper til et skræddersyet foredrag, hvor han bringer et væld af unikke værktøjer og fortællinger med.

Se foredrag med Kasper Hvidt
Kasper Hvidt Foredrag

Vejen til målet

Med sin egen fantastiske håndboldkarriere som solid ballast giver Kasper Hvidt et signalement af de drivkræfter – motivation, ambitioner og den optimale præstation – som han har brugt og stadig bruger til at skabe sine resultater på store håndboldarenaer såvel som i sit liv udenfor projektørlyset.

I foredraget fortæller Kasper om drømmene og målene, som han tidligt satte sig for sin fremtidige sportskarriere og det liv, som han hele tiden har lagt vægt på at udvikle sig uden for banen.

Kasper fokuserer på de ting der er nødvendige for at kunne kortlægge vejene til målet – hårdt dagligt arbejde, evnen til konstant at perfektionere sit naturlige talent, præstere samt yde det ypperste hver gang.

Den kendte håndboldprofil opruller sin fantastiske rejse mod målet – fra tiden i Spanien, på håndboldlandsholdet, EM 2008, AG København samt KIF Kolding København – og deler ud af sine værktøjer, der kan skabe vejene til at I når jeres egne succeser og resultater – på banen og arbejdspladsen.

Kasper Hvidt foredrag

Skræddersyet foredrag med Kasper Hvidt

Kasper Hvidt skræddersyer sit foredrag til jeres arrangement, hvor I er garanteret indsigt i Kaspers medrivende og inspirerende evne for detaljerne, kreativiteten, glæden, vildskaben, præstationen, resultatet og formålet. Hans evner giver han videre i form af værktøjer der tillader jer at udvide jeres horisonter og nå jeres mål.

Referencer

Eleverne var begejstrede for de mange personlige anekdoter Kasper havde med i sit foredrag, og syntes også det var en imponerende karriere - hvad helt sikkert bidrog til deres opmærksomhed, og hans "seje personlighed" var især drengene glade for.

Anika Trumulis

Gladsaxe gymnasium
Forespørg på Kasper Hvidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99