Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kasper Hvidt

Skræddersyet foredrag om professionel passion og kærligheden til detaljen

Kasper Hvidt

Sportsikon og fhv. sportsdirektør for Astralis

Uforpligtende forespørgsel på Kasper Hvidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kasper

Lecture icon

Foredrag

Kasper Hvidt er flere gange blevet omtalt som blandt verdens allerbedste håndboldmålmænd og har i mere end 20 år spillet håndbold på topplan. Kasper Hvidt har spillet ikke færre end hele 219 landskampe mellem 1996 og 2010 hvor han stoppede på landsholdet.

Han har vundet fem mesterskabsmedaljer med landsholdet og mellem 2004 og 2010 var Kasper Hvidt landsholdsanfører. Udover landsholdet har Kasper været med til at opnå et utal af klubmesterskaber både herhjemme og i udlandet.

Ved siden af sin yderst aktive karriere har Kasper Hvidt også deltaget i organisatorisk idrætsarbejde. Han har bl.a. siddet i Team Danmark og DIFs Aktivkomite og i bestyrelsen for Håndboldspillerforeningen i længere perioder, hvor han har brugt rigtig meget tid på de organisatoriske, ledelsesmæssige og kommercielle opgaver for at bidrage til at skabe resultater i sporten.

Kasper Hvidt har siden 2017 frem til 2023  arbejdet som sportschef for Astralis Group. Det er et af verdens bedste Counter Strike-hold og et af de største hold indenfor E-sport. Kaspers opgave var at skabe struktur i denne meget hastig voksende sportsgren, der de seneste år er vokset eksplosivt både mht. tilskuere og økonomi. Kasper bruger mange af de værktøjer, som han har udviklet til perfektion fra håndbolden, som han har kunne overføre og bruge i en lang række andre sammenhænge, bl.a. E-Sport. Resultaterne af Kasper og holdets indsats har også været fantastiske.

Som håndboldspiller er Kasper Hvidt kendt for sin store dedikation, omhu og sine meningers mod. Kasper Hvidt har selv udtalt: ”Opfør dig ordentligt over for andre mennesker, overhold tider og aftaler, lav dine lektier, er værdier, jeg er opvokset med. Da de opdagede, at jeg virkelig gerne ville spille håndbold, så lød det: ’Gør det ordentligt. Sats på det.”

Efter vores vurdering et meget godt udgangspunkt for et vellykket foredrag.

Se foredrag med Kasper Hvidt
Kasper Hvidt foredrag

Skræddersyet foredrag med Kasper Hvidt

Kasper Hvidt skræddersyer sine foredrag til de enkelte arrangementer, hvor deltagerne altid får et førstehåndsindtryk af Kaspers medrivende og inspirerende evne for detaljerne, kreativiteten, glæden, vildskaben, præstationen, resultatet og formålet.

Referencer

Forespørg på Kasper Hvidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99