Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mette Blomsterberg

Foredrag om kager, desserter og eget liv

Mette Blomsterberg

Berømt konditor, entreprenør og TV-vært. Kendt for sin passion for søde sager og evnen til at forvandle klassiske opskrifter til moderne mesterværker.

Uforpligtende forespørgsel på Mette Blomsterberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mette

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Mette Blomsterberg, som de fleste kender fra programmer som ”Det søde liv”, ”Den store bagedyst” og ”Price & Blomsterberg”. Mettes indstilling er at ”intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet”. Denne livsindstilling går igen i Mettes foredrag, hvor hun med stor glæde og entusiasme deler ud af sin enorme viden og sine mange års erfaringer. Hun er karakteriseret ved at være underholdende, nærværende, hudløst ærlig og ligetil.

Et foredrag med Mette Blomsterberg giver jer:

  • Inspirerende indblik i vejen til ægte arbejdsglæde
  • Praktiske råd og personlige erfaringer fra et liv med passion for konditorfaget
  • Unik opskrift på, hvordan man vælger lagkagen frem for lorten i hverdagen

Kager, karisma og kompromisløshed

Mette Blomsterberg blev uddannet konditor i 1990 fra Kransekagehuset i København. Efter endt uddannelse blev hun chefkonditor på Den Kongelige Skydebane Sølyst i Klampenborg og har siden drevet flere caféer og konditorier. I dag har hun dedikeret sig til “formidling” i forskellige former og udtrykker selv, at det giver hende stor energi at dele sine budskaber og sin faglighed med andre.

Mette er kompromisløs både fagligt og personligt. Når du oplever Mette “live”, er det som at møde solskin og storm på én gang. Hendes engagement er enormt, og du kan glæde dig til at møde en kvinde med en helt særlig, smittende energi og opleve et foredrag båret af ærlighed og humor.

Udover hendes foredrag arrangerer hun teambuilding-sessioner for virksomheder og enkelte kurser for private, når tiden tillader det. Mette har udgivet ikke færre end 11 lækre dessert- og kagebøger, hvor hendes grundighed skinner klart igennem. Efter foredraget signerer Mette gerne bøger personligt, hvis det ønskes.

Book Mette Blomsterberg til et underholdende og ærligt foredrag om arbejdsmoral, arbejdsglæde og passion.

 

Se foredrag med Mette Blomsterberg
Mette Blomsterberg foredrag

Vælger du lorten eller lagkagen? - Find din egen opskrift på arbejdsglæde

I dette foredrag møder I en anden afklaret og fortryllende side af Danmarks førende kagekone, Mette Blomsterberg. Et stærkt passioneret og inspirerende menneske, der i den grad kan flytte vaner, overbevisninger og begrænsninger ift. forandringer og arbejdsglæde. Hun giver jer sin egen hudløst ærlige opskrift på arbejdsglæde og lover, at ingredienserne alle er tilgængelige lige ved hånden for alle deltagere.

Som ung konditorelev lovede Mette sig selv at huske, at kærligheden til arbejdet afhænger af overgivelsen. Tør du elske dit arbejde, Mette?, spurgte hun sig selv. Det turde hun, og når hun spørger sig selv i dag – 30 år senere – er svaret det samme!

Med Mette Blomsterberg får I en foredragsholder, der med stor humor og bund ærlige fortællinger, giver jer en konkret opskrift på arbejdsglæde. I får et foredrag blottet for teoretiske floskler, for hvis det virker i praksis, skal vi nok finde en teori der passer jeres virkelighed. Alle Mettes bud er testet i praksis på egen krop. Alle deltagerne får hendes helt unikke „opskrifts-model“, som fremover vil minde jer om, at vi selv vælger ingredienserne til vores egen opskrift på arbejdsglæde – hver dag.

Forandring, nysgerrighed, rummelighed, anerkendelse, passion, vilje, forpligtigelser, rettigheder, begrænsninger, positivitet, arbejdsglæde og ikke mindst en god portion humor er alle nøgleord i dette nye livsbekræftende foredrag.

Mette har en indædt tro på, at vi hver morgen har et valg. Det store spørgsmål for dagen og den arbejdsglæde vi rammer er, hvorvidt vi selv vælger “lorten eller lagkagen”.

Referencer

Tusinde tak for et skønt foredrag om dig og din tilgang til verden. Det var et par dejlige timer i dit selskab👍 og hold op hvor er der knald på dig - på den gode måde🤗. Dejlig start på vores konference, tak for det.Og tusinde tak for bogen. Den vil jeg glæde mig til at gøre brug af:-)

Karen Birgitte

FOA

Mette Blomsterberg var en fornøjelse at have på besøg. Foredraget var rigtig godt og kagerne bagefter smagte fantastisk.

Jacob Dregild

Søndervang Plejehjem

Mette Blomsterberg gav et levende og humoristisk foredrag om, hvordan vi aktivt kan vælge de positive energier til i vores arbejdsliv. Og hvordan vi med bevidste rette valg også kan tage styringen over vores eget arbejdsliv.

Flemming Christensen

Personaleforeningen - Billund Kommune

Vi havde Mette Blomsterberg på besøg, hvor det skulle være om hvordan livet er som erhvervskvinde på både godt og ondt. Dette gjorde hun til perfektion, da hun ramte virkelig plet på emnet.

Camilla Bülow

Erhvervskvinder Vestjylland
Forespørg på Mette Blomsterberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99