Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nynne Bjerre Christensen

Ordstyrer og moderator samt foredrag om ekspeditioner

Nynne Bjerre Christensen

Journalist og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Nynne Bjerre Christensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nynne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Nynne Bjerre Christensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1999, og har en MA i European Studies fra King’s College London i 2003.

I en årrække har hun arbejdet som freelancer for blandt andet Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende, sideløbende med reportagerejser til konflikt- og post-konfliktområder som Libanon, Sri Lanka og den kurdiske del af Tyrkiet.

Nynne Bjerre Christensen har på tre ekspeditioner til Nordøstgrønland forsøgt at finde den forsvundne polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen, indtil videre uden held. Hun er derudover medlem af Kvindelige Eventyreres Klub i Nyhavn.

I 12 år – fra 2005 til 2017 – var hun vært på DR2 nyhedsmagasin Deadline 2230, hvilket har gjort hende til en særdeles dreven ordstyrer og moderator. Desuden har hun i over ti år modereret konferencer på både dansk og engelsk.

Se foredrag med Nynne Bjerre Christensen
Nynne Bjerre Christensen foredrag

Danmark-ekspeditionen

Danmark-ekspeditionen 1906- 1908 er formentlig den mest dragende og fascinerende, danske polarekspedition. Den 28-mand store ekspeditionen skulle kortlægge det nordøstligste hjørne af Grønland med skib og hundeslæder. Det lykkedes, men undervejs forsvandt tre af ekspeditionens mest prominente deltagere, lederen Mylius-Erichsen, løjtnant Høeg-Hagen og slædefører Brønlund. Kun Brønlunds lig blev fundet. Men hvor blev Mylius-Erichsen og Høeg-Hagen af? Og hvad skete der i de sidste måneder af slædeholdets liv?

Journalist og tidligere Deadline-vært Nynne Bjerre Christensen har selv deltaget i tre ekspeditioner til Nordøstgrønland for at finde de forsvundne polarforskere. I dette foredrag fortæller hun historien.

Nynne Bjerre Christensen foredrag

Ordstyrer og moderator

Nynne Bjerre Christensen har mange års erfaring og er derfor en stærk ordstyrer og moderator, der hurtigt kan sætte sig ind i kompliceret stof. Nynne besidder et skarpt overblik, og en evne til at sadle om, hvis situationen kræver det. Samtidig er hun altid en kompetent rådgiver i alle faser af konferencer/events og møder.

Nynne har blandt andet været ordstyrer/moderator for KL Kommunaløkonomisk Forum, januar 2017 Europa Kommissionens borgerdialogmøder med kommissærerne: Valdis Dombrowski, Marianne Thyssen og Margrethe Vestager, januar/februar 2017, Realdania, Ejerboligforum, januar 2017, Økonomidirektørforeningens Årsmøde, november 2016, KL JobCamp, november 2016 og Lægedage, Bella Center, november 2016.

Referencer

Nynne signalerer højeste professionalisme og var velforberedt. Vi fik mere end forventet, så hun var alle pengene værd.

Peter Vest

Teknologisk Institut

Nynne var meget kompetent både før og under arrangementet. Hun førte paneldeltagerne sikkert igennem paneldebatten og gjorde samtaleemnet interessant og relevant igennem hele debatten.

Bea Maria Holland

Harbinger Public Relations

Nynne fungerede som moderator på vores arrangement og havde sat sig fint ind i vores branches udfordringer og generelt ind i de emner som vores indlægsholdere skulle tale om. Dette betød, at hun fint kunne afrunde og stille opklarende spørgsmål til vores indlægsholdere.

Ulla Thietje

ITD
Forespørg på Nynne Bjerre Christensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99