Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Peter Gantzler

Foredrag om livet som skuespiller

Peter Gantzler

Skuespiller, instruktør og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Peter Gantzler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Peter

Lecture icon

Foredrag

Peter Gantzler er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1987-90. Siden har han medvirket i et hav af populære film- og teaterroller, men er nok særlig kendt for roller i film- og tv-serier som Taxa, Badehotellet, Rita, Arvingerne, Krøniken, Min Søsters Børn og senest internationalt som vikingen Earl Ragnar i The Last Kingdom.

I 2011 fik Peter Gantzler også sin instruktør-debut med filmen “Dreng”, hvor en ung student forelsker sig lidenskabeligt i den noget ældre kvinde Sanne.

Se foredrag med Peter Gantzler
Peter Gantzler foredrag

Mit liv som skuespiller

I dette foredrag fortæller den folkekære skuespiller Peter Gantzler, hvordan hans skuespillerdrøm blev til virkelighed. Peter er kendt og elsket for populære roller som fx Taxa-Mike, Viggo Valentin i Krøniken, Erik Lund i Min søsters børn, Jensen i Arvingerne og senest Preben Borg i den historiske dramaserie Mercur. Internationalt har Peter Gantzler også markeret sig som vikingehøvdingen Earl Ragnar i tv-serien The Last Kingdom.

Peter fortæller åbenhjertigt om de valg, han har taget i løbet af sin karriere, og hvordan han har stået ved dem. Hvordan han ikke kun har stået foran skærmen men også ageret instruktør, med debut i 2011 for spillefilmen “Dreng”.Glæd jer til et personligt og underholdende foredrag, hvor I kommer helt tæt på den alsidige skuespiller Peter Gantzler.

Referencer

Forespørg på Peter Gantzler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99