Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Peter Kruse

Foredrag om it-sikkerhed

Peter Kruse

En af Danmarks førende it-sikkerhedsekspert og stifter af CSIS Group

Uforpligtende forespørgsel på Peter Kruse

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Peter

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Peter Kruse er medstifter af it sikkerhedsvirksomheden, CSIS. Han startede den professionelle del af karrieren ved at arbejde som it-sikkerhedskonsulent hos bl.a. Telia og TDC og landede derefter hos den norske antivirus producent, Norman.

Peter har opbygget en solid teknisk forståelse for it-sikkerhed, og med særlig tyngde på avanceret malware og forensics.

Peter er uden sammenligning den mest citerede IT-sikkerhedsekspert i Danmark og regnes blandt de absolut bedste i Europa inden for hans ekspertise område.

Igennem årene har Peter og CSIS opbygget et stærkt navn i mange sammenhænge, og samarbejder løbende med it-sikkerhedsfirmaer, politi og uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Se foredrag med Peter Kruse
Peter Kruse foredrag

Cybertrusler og IT- sikkerhed

Samfundet har aldrig tidligere været så digitaliseret, som det er i dag, og i kølvandet med denne udvikling er vi blevet desto mere sårbare overfor cyberangreb, datatyveri og digitale vira. Med afsæt i de alvorlige it-sikkerhedshændelser, som Peter Kruse har observeret, analyseret og været en del af at løse for mange private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, giver han i dette foredrag et overblik over de mest gængse og alvorlige cyberangreb og hvad man kan gøre for at forhindre disse, og hvad man skal gøre hvis man er blevet ramt. Foredraget kan vinkles, så det passer til målgruppen.

Referencer

Peter Kruse er en formidabel foredragsholder, som formår at gøre noget hyperkomplekst vedkommende, forståeligt og underholdende. Peter er en dygtig formidler, som leverer sine pointer med stor faglig tyngde, indsigt og et uvurderligt glimt i øjet.

Simon Hansen

Dansk Mode & Textil

Rigtig god respons retur fra vores gæster og Peter var som sædvanligt oplagt, hurtigt snakkende (som nogle gæster faktisk roste, fordi det gav energi i foredraget), spændende og med sin baggrund naturligvis ekstrem vidende.

Gullan Skinneholm Barasinski

SparNord Holbæk
Forespørg på Peter Kruse

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99